, “Nektar”donosi svetlu stranu života na “Nektar OK fest”, Gradski Magazin

“Nektar”donosi svetlu stranu života na “Nektar OK fest”

, “Nektar”donosi svetlu stranu života na “Nektar OK fest”, Gradski Magazin Banjalučka pivara i Recan fondacija uz inicijativu „Svaka limenka se računa“ pružiće i ove godine podršku „Nektar OK festu“. Svi posetioci imaće priliku da kreiraju čuveni mural – Pixelata koji predstavlja zid dugačak šest i visok dva metra, a na kome će se od 2000 iskorišćenih limenki napraviti veličanstvena slika koja će ove godine kao tema biti  „Nektar, svetla strana života“.

„Banjalučka pivara podržava rok muziku i promoviše razvoj scene. Na „Nektar OK Festu“ će uz vrhunsku zabavu, uz nastupe najpoznatijih imena domaće i regionalne scene, biti kreiran i mural „Nektar, svetla strana zivota“. Ideja je da se limenke iskoriste za umetničko delo, umesto da se bacaju po magično lepom krajoliku Tjentišta“,  izjavio je Slobodan Srećković, direktor marketinga Banjalučke pivare.

„Ovogodišnja sedma po redu „Nektar OK Fest“ avantura održaće se od 13. do 15. avgusta na Tjentištu. S obzirom na to da se festival održava u jednoj od najlepših prirodnih oaza u ovom delu Evrope – Nacionalnom parku Sutjeska, obaveza organizatora jeste i odgovoran odnos prema prirodi i samoj festivalskoj lokaciji. Iz tog razloga nam je drago što i ove godine nastavljamo saradnju sa Recan fondacijom i Banjalučkom pivarom i što ćemo kroz zajedničku saradnju animirati našu dragu OK publiku i pozvati ih na odgovornost, brigu i očuvanje prirode“, poručili su organizatori „Nektar OK Festa“.

„Srećni smo što će Recan fondacija i ove godine svim posetiocima OK festa pružiti mogućnost da budu odgovorni i da čuvaju prirodu. Pripremili smo niz aktivacija kojima ćemo animirati sve pristune da recikliraju svoje prazne limenke za piće. Sa ponosom ističemo da je aluminijumska limenka za piće najbolja ambalaža, jer se u potpunosti može reciklirati neograničen broj puta. Zato je posebno važno da istaknemo značaj limenke jer, pored toga što vaše omiljeno piće savršeno čuva od svih spoljašnjih uticaja, njihovom reciklažom brinemo i o prirodi koja nas okružujeˮ, istakao je Nemanja Marjanović iz Recan fondacije.

Recan fondacija i Banjalučka pivara, zajedno sa organizatorima „Nektar OK Festa“ pozivaju sve posetioce da uživaju u bogatom muzičkom programu na ovogodišnjem „Nektar OK festu“ i da se zabave uz reciklažu, jer će na taj način pored nezaboravnog provoda učiniti i dobro delo za planetu koja je dom svih nas.

 

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, Transformacija vaše kuhinje u elegantni kulinarski raj, Gradski Magazin

Transformacija vaše kuhinje u elegantni kulinarski raj

Kada pristupamo uređenju kuhinje, važno je obratiti pažnju na svaki detalj. Od izbora nameštaja i …

, „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU , Gradski Magazin

„OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU 

OKS i brend Jaffa cakes najavili jubilarni 30. Olimpijski dan „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin