Najnovije Vesti
Nenad Krstić bodrio ekipe u finalu Igara bez granica, Nenad Krstić bodrio ekipe u finalu Igara bez granica, Gradski Magazin

Nenad Krstić bodrio ekipe u finalu Igara bez granica

Košarkaški as Nenad Krstić bodrio ekipe u finalu Igara bez granica

Na prepunom bazenu hotela košarkaške legende Dragana Kićanovića na Zlatiboru, održano je veliko City Games finale Srbije. Prvo mesto osvojio je grad Kragujevac i tako postao predstavnik Srbije na velikom međunarodnom polufinalu koje će se krajem avgusta održati u Biogradu na Moru. Tamo će se za zlato boriti protiv 11 evropskih zemalja!

U finalu Srbije učestvovalo je 6 najboljih ekipa iz cele zemlje: Trsteničani, Undisputed Brothers iz Sombora, PVK Kraljevo, Čistoća Sombor, Zlatibor i Kragujevac, ekipa triatlonca Marka Pavlovića koja je zahvaljujući sjajnom timskom radu odnela pobedu nad rivalima. Takmičari su se dokazivali u 6 različitih disciplina: spašavanju turistkinje, letećem vaterpolu, vošarci, pršutu, veslu, te po prvi put i u vodenoj alki.

“Nijednog trenutka nismo sumnjali u to da ćemo pobediti. U Biograd na Moru idemo spremni i daćemo sve od sebe da Srbiji donesemo zlato”, kažu pobednici.

Nenad Krstić bodrio ekipe u finalu Igara bez granica, Nenad Krstić bodrio ekipe u finalu Igara bez granica, Gradski Magazin

Kod Kragujevčana vlada pobednički duh baš kao i kod našeg dugogodišnjeg kapitena košarkaške reprezentacije, Nenada Krstića koji nije krio oduševljenje ovim igrama: “Drago mi je da ljudi i danas imaju priliku da se druže i igraju kao nekada. Verujem da će pobednici dati sve od sebe i da će dostojno predstavljati našu zemlju u Bigradu na Moru”

Dok Kragujevac iščekuje medjunarodno polufinale, City Games karavan se seli u komšiluk gde kreće u potragu za najboljom ekipom koja će pretstavljati Crnu Goru.

Za više informacija možete posetiti službenu stranicu www.city-games.com a i pratiti igre putemFacebooka i Twittera.

O Gradski Magazin

Proveri takođe

Korona nema šta da traži na ovoj srpskoj planini!, Gradski Magazin

Korona nema šta da traži na ovoj srpskoj planini!

Kada se predano radi na promociji, a prirodnim dobrima rukovode profesionalci kao što je to …

BAGETERIJA IMA PRVI TIM, A U TIMU BRUKA ĆURKA, ALFA PILE…., Gradski Magazin

BAGETERIJA IMA PRVI TIM, A U TIMU BRUKA ĆURKA, ALFA PILE….

UKOLIKO NIKADA NISTE IMALI PRILIKU DA PROBATE ALFA PILE, SADA JE PRAVI TRENUTAK, A PORED …

Leave a Reply

Your email address will not be published.