Najnovije Vesti
Nenad Krstić bodrio ekipe u finalu Igara bez granica, Nenad Krstić bodrio ekipe u finalu Igara bez granica, Gradski Magazin

Nenad Krstić bodrio ekipe u finalu Igara bez granica

Košarkaški as Nenad Krstić bodrio ekipe u finalu Igara bez granica

Na prepunom bazenu hotela košarkaške legende Dragana Kićanovića na Zlatiboru, održano je veliko City Games finale Srbije. Prvo mesto osvojio je grad Kragujevac i tako postao predstavnik Srbije na velikom međunarodnom polufinalu koje će se krajem avgusta održati u Biogradu na Moru. Tamo će se za zlato boriti protiv 11 evropskih zemalja!

U finalu Srbije učestvovalo je 6 najboljih ekipa iz cele zemlje: Trsteničani, Undisputed Brothers iz Sombora, PVK Kraljevo, Čistoća Sombor, Zlatibor i Kragujevac, ekipa triatlonca Marka Pavlovića koja je zahvaljujući sjajnom timskom radu odnela pobedu nad rivalima. Takmičari su se dokazivali u 6 različitih disciplina: spašavanju turistkinje, letećem vaterpolu, vošarci, pršutu, veslu, te po prvi put i u vodenoj alki.

“Nijednog trenutka nismo sumnjali u to da ćemo pobediti. U Biograd na Moru idemo spremni i daćemo sve od sebe da Srbiji donesemo zlato”, kažu pobednici.

Nenad Krstić bodrio ekipe u finalu Igara bez granica, Nenad Krstić bodrio ekipe u finalu Igara bez granica, Gradski Magazin

Kod Kragujevčana vlada pobednički duh baš kao i kod našeg dugogodišnjeg kapitena košarkaške reprezentacije, Nenada Krstića koji nije krio oduševljenje ovim igrama: “Drago mi je da ljudi i danas imaju priliku da se druže i igraju kao nekada. Verujem da će pobednici dati sve od sebe i da će dostojno predstavljati našu zemlju u Bigradu na Moru”

Dok Kragujevac iščekuje medjunarodno polufinale, City Games karavan se seli u komšiluk gde kreće u potragu za najboljom ekipom koja će pretstavljati Crnu Goru.

Za više informacija možete posetiti službenu stranicu www.city-games.com a i pratiti igre putemFacebooka i Twittera.

O Gradski Magazin

Proveri takođe

testiranje na korona virus, Od ujutru dodatne laboratorije za testiranje na korona virus na lični zahtev, Gradski Magazin

Od ujutru dodatne laboratorije za testiranje na korona virus na lični zahtev

 S obzirom na uvećan broj zahteva za testiranje na korona virus u proteklih nekoliko dana, …

DIS IZABRAO NAJBOLjE PROJEKTE U OKVIRU PROGRAMA PODRŠKE OBRAZOVANjU MLADIH „ZNANjE ZNA BUDUĆNOST 2020“, Gradski Magazin

DIS IZABRAO NAJBOLjE PROJEKTE U OKVIRU PROGRAMA PODRŠKE OBRAZOVANjU MLADIH „ZNANjE ZNA BUDUĆNOST 2020“

Kompanija DIS proglasila je pobedničke projekte u okviru ovogodišnjeg programa podrške obrazovanju mladih u Srbiji …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.