Najnovije Vesti
Neni – novi spot, Gradski Magazin

Neni – novi spot

Neni – U Mome Kraju

Domaći mladi reper Neni objavio je svoj novi spot u izdanju najveće rep izdavačke kuće na balkanu “Bassivity Digital” 
Spot je radjen u humanitarne svrhe i posvećen je stradalima u majskim poplavama, pa i dosta kadrova je baš snimano u Obrenovcu. Podršku spotu su dali i starije poznate kolege iz ove branše kao sto su Struka, THC, a pored njih kroz par kadrova su provučeni i dresovi naših mladih fudbalskih reprezentativaca rodom iz poplavljenih mesta Filip Djuričić(Benfica), Urosš Djurdjevicć(Vitesse), Ivan Obradović (Zaragosa), Jovan Stojanović(FK Vojvodina). Za muziku je bio zadužen svetski producent “Coby” koji je nedavno radio na novom albumu jednom od najboljih repera današnjice Rick Ross-u. Pesmu možete preslušati na YouTube-u i pregledom ćete doprineti humanitarnoj fondaciji.
 https://www.youtube.com/user/nenirakin
 
Nemanja Petrović Neni, rođen 03.04.1991 u Beogradu.Veoma rano pojavile su mu se prve ambicije za muziku (Hip-Hop).Godine 2008 snima prvu pesmu „Jedan život jedan grad“ koja je i ujedno postala “Himna grada”.Godinu dana kasnije objavljuje se njegov mixtape u saradnji sa R’n’B izvođačem Bek – Stenom pod nazivom “Tako To Ide”.Poznat je u našoj zemlji,ali i šire kao jedan od mladih rap izvodjaca koji su najbrže napredovali na ovim prostorima.Iza sebe ima dosta snimljenih numera,bavi se produkcijom,kao i aranžmanom zvuka.Nedavno je objavljen i njegov album prvenac pod nazivom “Vreme Za Nevreme” na kojem se nalazi trinaest istinitih priča koje je sam video,doživeo ili čuo.Cilj je da i dalje kroz liriku prenosi REAL stvari,reprezentuje svoj grad u najboljem svetlu i zadovolji ljude koji vole njegovu muziku.Ljudi koji su najviše zaduženi za taj (kao sto su bili i za prethodni) album,su i njegovi najbliži saradnici i prijatelji Mihajilo Stojadinović FLAME i Aleksandar Cvetković BLADDE. „VREME ZA NEVREME ZARAZNO ZA PLEJERE“
Nemanja je pokazao svoju humanost i kroz muziku,kao i ljubav prema gradu u kojem živi, a pouku iz najnovijeg spota preneo je i približio kako mladima tako i starijima.

O Sinisa Kraljevic

Proveri takođe

Crveni krst Beograd u tradicionalnoj humanitarnoj akciji, Gradski Magazin

Crveni krst Beograd u tradicionalnoj humanitarnoj akciji

Crveni krst Beograd u saradnji sa Maxi supermarketima i ove godine obeležava Nedelju solidarnosti humanitarnom …

Sredite prostor za školarca sa stilom, Gradski Magazin

Sredite prostor za školarca sa stilom

Polazak u školu je idealan trenutak da razmislite da li ste pripremili sve što je …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.