NENO BELAN, NENO BELAN & FIUMENSI, Gradski Magazin

NENO BELAN & FIUMENSI

NENO BELAN & FIUMENSI: ZAGREVANJE ZA DOČEK UZ PESME LJUBAVI

Na velikom prednovogodišnjem koncertu 23. decembra, Neno Belan i Fiumensispremaju nezaboravnu svirku koja će nas opremiti pozitivnom energijom dovoljnomza čitavu godinu pred nama.

Neno Belan će koncertom u Mikser House-u obeležiti i ulazak u tridesetu godinu karijere, pa će koncert obuhvatiti presek njegovog trodecenijskog muzičkog puta, a povodom svirke u sredu kaže:

Radujemo se ponovnom susretu s divnom beogradskom publikom! 2016. godina  bićegodina kada slavim 30. godišnjicu svoje profesionalne karijere, 30. godišnjicu izlaska svojeprve autorske pločeavoli – “Ljubav i moda”), po mnogim muzičkim kritičarima onog dobabila je to ploča godine, te se ovaj koncert u Mikseru moze smatrati kao neka vrstazagrijavanja za taj jubilej. Svirat ćemo svakako dio repertoara s te prve ploe njoj u čast, anaravno i čitav presjek moje karijere sve do zadnje objavljenih pjesama

Publika će u sredu, 23. decembra uživati uz dobre hitove iz perioda “Đavola”, poput “ĐiriĐiri”, “Zvuciulice”, “Pričaj mi o ljubavi”, “Sunčan dan”, “Dotakni me usnama”, a isto tako ćeimati priliku da čuje “Zar više nema nas” (duet sa Massimom Savićem), “Rijeka snova”, kaoi “Tvoj glas” (duet sa Majom Posavec), kojim Neno Belan najavljuje i skoru objavu novogstudijskog albuma.

NENO BELAN, NENO BELAN & FIUMENSI, Gradski Magazin

 “Inače, često me pitaju koja mi je omiljena pjesma za live izvođenje, a ja uvijek odgovaram:takva ne postoji, jer su mi sve omiljene, iza cijelog svog repertoara stojim dušom i tijelom. Trenutno radim na više projekata, završavam svoj novi CDJer je pjesma dio nas”, radimCD s muzikom za djecu iz dječjeg mjuziklaMatildai naravno pripremam se za događajsezone, svoj veliki jubilarni koncert u Zagrebu u Domu sportova“, najavio je Neno Belan.

Ulaznice za veliki prednovogodišnji koncert Nene Belana i Fiumensa dostupne su naprodajnim mestima Gigs Tixa (Mikser House, Corner shopovi, Vulkan knjižare) po ceni od 1200.

O Gradski Magazin

Proveri takođe

, BALKAN BUSINESS WOMEN AWARDS 2024., Gradski Magazin

BALKAN BUSINESS WOMEN AWARDS 2024.

Svečana dodela priznanja BALKAN BUSINESS WOMEN AWARDS 2024, održana je 13. maja, u hotelu Hyatt …

, Da li čistiji vazduh u kafićima “čisti” i goste iz lokala, Gradski Magazin

Da li čistiji vazduh u kafićima “čisti” i goste iz lokala

Sve učestalije najave da bi Srbija mogla zabraniti pušenje u zatvorenom uplašila je vlasnike ugostiteljskih …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin