, Neoplanta Delikates budimska kobasica ocenjena najvišim ocenama od strane potrošača, Gradski Magazin

Neoplanta Delikates budimska kobasica ocenjena najvišim ocenama od strane potrošača

, Neoplanta Delikates budimska kobasica ocenjena najvišim ocenama od strane potrošača, Gradski MagazinNacionalna organizacija potrošača Srbije (NOPS) je u cilju unapređenja kvaliteta proizvoda i prilagođavanja istog potrebama i zahtevima krajnjih potrošača, sprovela ispitivanje indeksa zadovoljstva potrošača proizvodom budimska kobasica pet vodećih proizvođača dostupnih na našem tržištu.

Prema istraživanju koje je sproveo NOPS, Neoplanta Delikates budimska kobasica je po mišljenju potrošača ocenjena sa najvišim ocenama i okarakterisana kao najprodavanija u svojoj kategoriji.

„Istraživanje zadovoljstva potrošača proizvodom budimska kobasica različitih pet proizvođača obuhvatalo je anketni upitnik, kao i „slepo“ senzorno ocenjivanje ukusa proizvoda, što podrazumeva da su potrošači na licu mesta imali prilike da probaju proizvode i ocene ih, bez da su znali čiji je proizod. Prikupljeni rezultati, na osnovu anketnog ispitivanja, su pokazali da se prilikom kupovine proizvoda budimska kobasica, najveći broj potrošača opredeljuje za Neoplanta Delikates budimsku kobasicu (čak 33,14% potrošača, dok se za naredna dva proizvođača iz pitanja odlučilo 18,60%, odnosno 16,86% potrošača). Na osnovu ocena dobijenih analizom istraživanja prilikom „slepog“ senzornog ocenjivanja potrošača, dolazi se do zaključka da su potrošači, po pitanju boje, strukture, mirisa i ukusa budimske kobasice, najviše zadovoljni proizvođačem NEOPLANTA AD Novi Sad.“ – naglašavaju u NOPS-u.

Rezultati istraživanja NOPS-a pokazuju i da potrošači u značajnoj meri konzumiraju (čak 73,65% ispitanika izjavilo je da suvomesnate proizvode konzumira bar jednom nedeljno) i kupuju (94,74% potrošača koji su popunjavali anketni upitnik) suvomesnate proizvode, a kupovina se najčešće vrši u supermarketima i hipermarketima. Najviše od ukupnog broja anketiranih potrošača pripada starosnoj dobi između 21 i 40 godina, dok je polna struktura bila gotovo ujednačena. U direktnom poređenju sa glavnim konkurentima na tržištu, Neoplanta Delikates budimska kobasica se pokazala kao najčešći izbor i najbolje rangiran proizvod u svojoj kategoriji.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, “SHAPING FUTURES” – REVIJA FRIZURA MLADIH, TALENTOVANIH FRIZERA, Gradski Magazin

“SHAPING FUTURES” – REVIJA FRIZURA MLADIH, TALENTOVANIH FRIZERA

“Shaping Futures” je internacionalna, društveno odgovorna inicijativa koja uvodi mlade ljude u veštine frizerskog zanata. …

, Samsung proširuje portfolio nosivih uređaja, za napredno iskustvo praćenja zdravlja svih korisnika, Gradski Magazin

Samsung proširuje portfolio nosivih uređaja, za napredno iskustvo praćenja zdravlja svih korisnika

Samsung Galaxy Watch7 i Galaxy Watch Ultra omogućavaju nova, inteligentna iskustva praćenja zdravlja, i daju …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin