, Neoplanta je pripremila vredne poklone za sve mame koje su se porodile 1. februara u Novom Sadu, Gradski Magazin

Neoplanta je pripremila vredne poklone za sve mame koje su se porodile 1. februara u Novom Sadu

Kompanija Neoplanta, u saradnji sa Fabrikom dečje hrane, pripremila je vredne poklon pakete za sve mame koje su na svet donele bebe u Betaniji, 1. februara, na rođendan Novog Sada. Ovo je još jedna u nizu akcija koje novosadska kompanija realizuje kako bi obradovala svoje sugrađane. Poklone će dobiti 23 mame koje su se porodile na Klinici za ginekologiju i akušerstvo prvog dana februara.

„Na najmlađima ostaje naš divni Novi Sad i ceo svet, zbog čega vreme i resurse rado posvećujemo podmlatku. Raduje nas što su na rođendan Grada na svet došle 23 bebe, a želja nam je da ovim gestom, ali i svim budućim akcijama, pokažemo roditeljima i deci da u nama imaju iskrenog prijatelja“, rekao je direktor kompanije Neoplanta, Aco Tomašević.

„Uvek me raduje kada vidim da kompanije ovakvim akcijama vode računa o našim sugrađanima jer samo zajedno možemo postići mnogo. Pokazujući privrženost Gradu, čije staro ime nosi, Neoplanta je još jednom potvrdila da je deci potrebna ljubav svih nas i podrška u svakom njihovom koraku, kako bi izrasli u dobre ljude i drago mi je što je ova akcija pravi primer drugima“, rekao je gradonačelnik Novog Sada, Milan Đurić.

Poklon pakete od kompanije Neoplanta dobiće sve mame koje su se porodile u Novom Sadu, bez obzira na njihovo prebivalište.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, ŠARENI AVA SVET SE ŠIRI – STIŽE JOŠ 18 NOVIH RADNJI, Gradski Magazin

ŠARENI AVA SVET SE ŠIRI – STIŽE JOŠ 18 NOVIH RADNJI

Ava shopping park za manje od dve godine posetilo više od 2 miliona ljudi, a …

, Osvežite vaš dom kombinacijom modernog nameštaja i kreativnih tapeta, Gradski Magazin

Osvežite vaš dom kombinacijom modernog nameštaja i kreativnih tapeta

Osvežite vaš dom kombinacijom modernog nameštaja i kreativnih tapeta Kada uređujemo naš životni prostor trudimo …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin