, Neoplantina aplikacija iznedrila nove kulinare, Gradski Magazin

Neoplantina aplikacija iznedrila nove kulinare

, Neoplantina aplikacija iznedrila nove kulinare, Gradski MagazinKompanija Neoplanta je u prisustvu medija i influensera obeležila lansiranje aplikacije „Napravi kobasicu po svom ukusu“. U autentičnom ambijentu Salaša 137 nadomak Novog Sada, prisutni su razmenjivali svoje ideje, ali i suprotstavili svoje recepte, te je novinarka Milka Gajić Šuica, koja je, po oceni stručnog žirija osmislila najbolji, dobila vrednu nagradu – Capriolo široooko bicikl. Mnoštvo ukusa, veliki broj različitih sastojaka, bezbroj ideja recepata i široooko uživanje iznedrili su do sada skrivene kulinare.

Da možemo sami biti svoji majstori u pravljenju delikatesa dokazala je ova aplikacija koju su osmislili zaposleni u kompaniji Neoplanta, a koja omogućava da na virtuelan način možemo napraviti kobasicu po sopstvenoj recepturi.

Fenomenalna igra ukusa u kojoj mogu uživati svi ljubitelji kvalitetnih zalogaja, pruža mogućnost izbora dijametra proizvoda, odnosa mesa i drugih sastojaka, kao i upotrebu različitih dodataka po želji, čime virtuelni kulinari mogu doći do finalnog, idealnog proizvoda.

, Neoplantina aplikacija iznedrila nove kulinare, Gradski Magazin„Želeli smo da svim ljubiteljima naših delikatesa pružimo priliku da se oprobaju u ulozi majstora za pravljenje kobasica, pa smo zbog toga osmislili ovu aplikaciju kroz koju će svaki učesnik biti u prilici da napravi svoju idealnu kombinaciju, ispriča zanimljivu priču o njenom nastanku i da joj ime”, ističe Jelena Kanazir, specijalista za PR i komunikacije kompanije Neoplanta.

Kako je celokupan projekat osmišljen kao takmičenje koje će trajati do 4. jula, nakon četiri nedelje prikupljanja recepata potrošača, „idealne proizvode“ će oceniti stručni žiri, čime će najbolje i potencijalno najukusnije kobasice dobiti vredne nagrade.

Svi Neoplantini proizvodi pravljeni su na vojvođanski način, od najfinijeg mesa, pa su samim tim i nezaobilazni deo svake trpeze, a ukoliko ste i vi inspirisani ukusima čajne, budimske, kulena, vojvođanske i fruštuk kobasice, vreme je da ovom asortimanu pridružite i sopstveni recept i postanete deo zaljubljenika u natenane zalogaje. Ukoliko želite da zvanično postanete virtuelni kulinar, posetite sledeći link: https://napravikobasicu.neoplanta.rs/.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, Transformacija vaše kuhinje u elegantni kulinarski raj, Gradski Magazin

Transformacija vaše kuhinje u elegantni kulinarski raj

Kada pristupamo uređenju kuhinje, važno je obratiti pažnju na svaki detalj. Od izbora nameštaja i …

, „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU , Gradski Magazin

„OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU 

OKS i brend Jaffa cakes najavili jubilarni 30. Olimpijski dan „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin