, Neverovatne funkcije na telefonu za koje niste znali, Gradski Magazin

Neverovatne funkcije na telefonu za koje niste znali

Samsung Galaxy S24 Ultra predstavlja pravi zaokret u svetu tehnologije. U pitanju je uređaj koji nam kroz jedinstvenu sinergiju snage i stila pruža najnaprednije mobilno iskustvo. Glavni benefit i najveća inovacija jeste Galaxy AI – veštačka inteligencija koja podiže komunikaciju na jedan viši i  sasvim drugačiji nivo, ali i pojačava svako iskustvo korišćenja ovog telefona.

Zahvaljujući veštačkoj inteligenciji, ovaj model telefona nudi mnoge neverovatne funkcije koje do sada niste imali priliku da isprobate na Samsung telefonima. One otvaraju neverovatan svet produktivnosti, komunikacije i kreativnosti, čineći sve aktivnosti podjednako lakim i zanimljivim. Evo o čemu je reč…

Šta vam sve omogućava veštačka inteligencija?

Ugrađeni Chat Assist u Samsung tastaturi omogućava prevođenje poruka, e-mailova i drugih sadržaja u stvarnom vremenu. Pomaže usavršavanju tona razgovora, kako bi komunikacija zvučala profesionalnije. Sada svaki korisnik može da odgovori na poruku na svom jeziku, a ona će se automatski prevesti drugoj strani, od „kako da ovo kažem?“ do „zašto se nisam toga setio?!“

U automobilu, Android Auto će automatski sumirati dolazne poruke i predložiti relevantne odgovore i radnje, poput slanja predviđenog vremena dolaska,  tako da korisnici ostaju povezani dok su istovremeno fokusirani na vožnju.

Isto tako, zapisivanje misli ili liste zadataka nikada nije bilo jednostavnije uz Note Assist opciju koja skraćuje priče i oblikuje tekst. Zahvaljujući AI, ekran postaje organizovan i jednostavan za pregled. Za glasovne snimke, čak i one sa više govornika, Transcript Assist opcija koristi Speech-to-Text za transkripciju, sažetak, pa čak i prevod snimaka na drugim jezicima. Sa Galaxy S24 serijom, svakodnevna interakcija korisnika i ljubitelja tehnologije sa pametnim telefonom postaje neverovatno intuitivna i ispunjavajuća.

Kamera na pametnim telefonima nove Samsung serije postavlja nove industrijske standarde, a sada uz AI obradu, garantuje maksimalni kvalitet slike svaki put kad pritisnete dugme za slikanje – poboljšava ton boja, smanjuje šum i ističe detalje bolje nego ikad pre. Galaxy ProVisual Engine revolucionarno menja način fotografisanja i snimanja, smanjujući zamagljene, pikselizovane fotografije koje kvare posebne trenutke! Samsung Galaxy S24 Ultra prati vas čak i u večernjim izlascima, zahvaljujući mogućnostima Nightography kamere, koja pruža briljantne i jasne rezultate u svim uslovima. Takođe, od slikovitih do specifičnih trenutaka, Zoom opcija nudi do impresivnih 100x zoom, dok AI poboljšava detalje u svakom trenutku, stabilizuje snimak i sprečava mutne slike. Sa Galaxy S24 serijom, iskustva fotografisanja su neuporediva!

Fotografije bolje nego ikada ranije

Samsung je uvek pun iznenađenja

Era mobilne veštačke inteligencije je stigla i polako donosi nove inovacije u svet tehnologije. Podstknut veštačkom inteligencijom, Samsung je napravio značajna ažuriranja aplikacije Try Galaxy kako bi uključio i opcije kao što su Live Translate, Chat Assist, Note Assist, Photo Assist i Circle to Search sa Google-om na više uređaja, tako da i oni neodlučni mogu doživeti Galaxy AI, bez menjanja svog pametnog telefona. Aplikacija Try Galaxy, koja je ranije bila prilagođena iOS korisnicima, sada je prvi put dostupna na svim Android uređajima, uključujući i starije Samsung Galaxy modele, čime još više korisnika može istražiti najnovije funkcije Galaxy S24 serije i One UI 6.1 korisničkog interfejsa.

Ipak, ukoliko odlučite da baš S24 Ultra bude vaš budući telefon ili bilo koji drugi model iz najnovije S24 serije,  dobijate 6 meseci besplatne Microsoft 365 Basic usluge i 100 GB prostora za skladištenje u oblaku, a više o promociji možete pronaći na sledećem linku: https://www.samsung.com/rs/galaxy-benefits/microsoft-one-drive/.

Ukoliko želite da saznate šta još nudi Samsung S24 Ultra, posetite ovaj link: https://www.samsung.com/rs/smartphones/galaxy-s24-ultra/.


Samsung može u budućnosti da uvede obavezu plaćanja u vezi sa svim ili za neke sadržaje vještačke inteligencije koji su dostupni na predmetnim uređajima. U slučaju uvođenja obaveze plaćanja, Samsung će o navedenom pružiti blagovremeno obavještenje.

   Aplikacija Try Galaxy dostupna je na podržanim Android OS pametnim telefonima sa najnovijom verzijom Chrome-a, ali možda neće biti savršeno optimizovana zavisno od modela uređaja, postavki, veličine ekrana itd. Aplikacija radi na Safariju, na iPhone-u 7 i novijim modelima sa iOS-om 14 ili više.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, NIJEDNA ĆELIJA U ORGANIZMU NE MOŽE PRAVILNO DA FUKCIONIŠE BEZ DOVOLJNE KOLIČINE DHA, Gradski Magazin

NIJEDNA ĆELIJA U ORGANIZMU NE MOŽE PRAVILNO DA FUKCIONIŠE BEZ DOVOLJNE KOLIČINE DHA

Vid, nervni sistem, kardiovaskularni sistem, imunski sistem – doslovno svaka ćelija u našem organizmu zavisi …

, Promocija MotorLanda u Vespa Baru, Gradski Magazin

Promocija MotorLanda u Vespa Baru

AK Kompresor organizovala je promociju MotorLanda u Vespa Baru, novog prodajnog salona i servisa za …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin