, NEVEROVATNO PROLEĆNO ČIŠĆENJE:, Gradski Magazin

NEVEROVATNO PROLEĆNO ČIŠĆENJE:

WIZZ AIR NUDI IZUZETNO NISKE CENE DODATNIH PROIZVODA

Fiksnih 9 evra za različite proizvode i usluge. Važi i za postojeće rezervacije!

Spremite se da svoje iskustvo putovanja uzdignete do neslućenih visina uz naše neverovatno prolećno čišćenje! Wizz Air, avio-kompanija sa najvećom stopom rasta u Evropi i ekološki najodrživija avio-kompanija na svetu, sa velikim zadovoljstvom najavljuje izuzetnu promociju koja će vas oduševiti. Snižavamo cene dodatnih proizvoda, usluga i unapređenja i tako letenje činimo pristupačnijim nego ikada!

Samo u ograničenom vremenskom periodu putnici mogu da iskoriste ovu priliku koja se pruža jednom u životu i uživaju u vrhunskim prednostima po neverovatno niskoj ceni. Bilo da ste iskusan putnik koji želi da unapredi svoje putovanje ili spontani istraživač u potrazi za malo luksuza, ova promocija je napravljena po vašoj meri.

Od danas, svi putnici – bilo da su već rezervisali svoju kartu ili prave novu rezervaciju —mogu da uživaju u savršenom iskustvu putovanja za mali deo cene. Zamislite sledeće: prijavljen prtljag, WIZZ priority i izbor sedišta, a sve to je vaše za neverovatnih fiksnih 9 evra za svaku od ovih ponuda! Da, dobro ste pročitali — samo 9 evra!

Ali požurite – ova spektakularna ponuda važi samo za putovanja pre 26. marta 2024. godine. Ne propustite svoju šansu da uživate u sinonimu za udobnost i pogodnost po nezamislivo niskoj ceni!

„Drago nam je što krećemo u ovo do sada neviđeno prolećno čišćenje i svojim putnicima nudimo priliku da unaprede svoje iskustvo bez velikih troškova“, izjavila je Tamara Nikiforova, menadžerka korporativnih komunikacija u Wizz Airu. „U Wizz Airu smo posvećeni obezbeđivanju izuzetne vrednosti i neprikosnovene usluge, a ova promocija potvrđuje da smo posvećeni tome da letenje učinimo dostupnim za sve.“

Doživite udobnost kakvu zaslužujete po niskoj ceni. Rezervišite ili unapredite postojeću rezervaciju danas sa Wizz Airom i krenite u nezaboravnu avanturu punu udobnosti, pogodnosti i neprikosnovene usluge prema putnicima.

* Na osnovu Nagrade za izvrsnost za 2022-2023. godinu CAPA – Centra za vazduhoplovstvo

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, Veštačka inteligencija je u modi, evo i zašto, Gradski Magazin

Veštačka inteligencija je u modi, evo i zašto

Tehnologija se razvija iz dana u dan i pravi je izazov ići u korak sa …

, Odabir idealnog trpezarijskog stola – estetika, dimenzije i funkcionalnost, Gradski Magazin

Odabir idealnog trpezarijskog stola – estetika, dimenzije i funkcionalnost

Kada razmišaljamo o odabiru dobrog trpezarijskog stola, postoji nekoliko faktora na koje bi trebalo da …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin