Najnovije Vesti
NEW MOMENT, NEW MOMENT PR DOBITNIK TRI NAGRADE, Gradski Magazin

NEW MOMENT PR DOBITNIK TRI NAGRADE

NEW MOMENT PR DOBITNIK TRI NAGRADE NA OVOGODIŠNJEM PRIJEMU

New Moment  PR Agencija dobitnik je tri nagrade za komunikacije na tradicionalnom 19. po redu PRijemu, koji je u organizaciji Društva Srbije za odnose sa javnošću održan u Mikser House-u.

Nagrađeni projekti su: „Dugme za pomoć” u kategoriji Komunikacija u neprofitnom sektoru, projekat „Žene u biznisu”, urađen u saradnji sa kompanijom Banca Intesa u kategoriji PR komunikacije u integrisanim kampanjama i projekat „Reci to čokoladom” za klijenta Soko Štark, u kategoriji Brand PR.

NEW MOMENT, NEW MOMENT PR DOBITNIK TRI NAGRADE, Gradski MagazinNagrađeni projekat „Dugme za pomoć“ inspirisan je činjenicom da svakoga dana stotine žrtava trgovine ljudima preveze kroz našu zemlju. U nameri da pomogne žrtvama pre nego što bude prekasno, Agencija je razvila Dugme za pomoć, jednostavan mehanizam koji žrtvama može spasiti život.

Glavna ideja projekta „Reci to čokoladom“ bila je da potrošačima poklonimo lične poruke  koje će sami kreirati i inspirisati ih da te poruke namene onima do kojih im je najviše stalo. U toku četiri dana promocija, akadmeski slikari u ulozi kaligrafa, ispisali su preko 1.100 ličnih poruka direktno na čokoladi.

NEW MOMENT, NEW MOMENT PR DOBITNIK TRI NAGRADE, Gradski MagazinCilj projekta „Žene u biznisu“ sa kompanijom Banca Intesa bio je informisati preduzetnice u Srbiji o specijalizovanoj kreditnoj podršci prilagođenoj njihovim potrebama, ali i osnažiti percepciju klijenta da je Banca Intesa njihov stabilan oslonac i pouzdan partner koji im pomaže da unaprede poslovanje.

NEW MOMENT, NEW MOMENT PR DOBITNIK TRI NAGRADE, Gradski MagazinOve godine na adresu Društva Srbije za odnose sa javnošću pristiglo je čak 87 radova, raspoređenih u 11 različitih kategorija, dok su se u finalnom izboru našla 33 rada iz korporativnog, javnog i neprofitnog sektora.

NEW MOMENT, NEW MOMENT PR DOBITNIK TRI NAGRADE, Gradski Magazin

O Tamara Stević

Proveri takođe

Korona nema šta da traži na ovoj srpskoj planini!, Gradski Magazin

Korona nema šta da traži na ovoj srpskoj planini!

Kada se predano radi na promociji, a prirodnim dobrima rukovode profesionalci kao što je to …

BAGETERIJA IMA PRVI TIM, A U TIMU BRUKA ĆURKA, ALFA PILE…., Gradski Magazin

BAGETERIJA IMA PRVI TIM, A U TIMU BRUKA ĆURKA, ALFA PILE….

UKOLIKO NIKADA NISTE IMALI PRILIKU DA PROBATE ALFA PILE, SADA JE PRAVI TRENUTAK, A PORED …

Leave a Reply

Your email address will not be published.