Najnovije Vesti
Nije prvoaprilska šala: april je prepun zabavnog sadržaja, Gradski Magazin

Nije prvoaprilska šala: april je prepun zabavnog sadržaja

Nije prvoaprilska šala: april je prepun zabavnog sadržaja, Gradski Magazin
Na pitanje kada je pravo vreme za dobru seriju, odgovor je uvek! Postoje serije koje su uvek u modi i koje uvek zabave gledaoe, jedna od takvih je serija o popularnom detektivu Šerloku Holmsu.
U subotu od 21 čas na kanalu Film Box plus emituje se serija Šerlok. Sa njim je uvek avantura, u ovoj epizodi on izbegava hapšenje i ubrzo otkriva da se Morijarti lažno predstavlja kao glumac kog je on angažovao i da u štampi plasira priču da je Šerlok prevarant. Njih dvojica se sreću na krovu jedne bolnice i Morijarti objašnjava da će plaćene ubice ubiti Džona, gospođu Hadson i Lestrada ako Šerlok ne izvrši samoubistvo, i to da bi upotpunio svoju priču nakon što objasni da je njegova „božanska šifra” samo mit. Nakon napetog razgovora, u kom Morijarti shvata da su njih dvojica toliko slični da je Šerlok spreman da mu učini bilo šta samo da bi opozvao ubice, Morijarti izvršava samoubistvo da bi primorao Šerloka da učini to isto. Šerlok zove Džona i „priznaje” da je prevarant (u šta Džon odbija da poveruje). Džon ga preklinje da siđe sa krova. Šerlok izgovara poslednje „Zbogom” i pada sa krova, nakon čega ga štampa označava kao zlikovca. Džon i godpođa Hadson se nalaze sami na Šerlokovom grobu da bi se oprostili od njega. U poslednjim sekundama se vidi Šerlok, koji je lažirao svoju smrt, kako ih posmatra iz daleka.
Trećeg aprila u 21 čas na kanalu FilmBox Premium počinje nova, druga sezona serije „Kardiolog”. Prva epizoda donosi omiljene likove i nove avanture koje ih čekaju. Hju je suočen s najvećom krizom baš u trenutku kad je njegovom ljubavnom životu, karijeri i porodici očajnički potrebna pomoć. Čarli igra prljavu igru kako bi vratila Meta, a Merilin izbor za gradonačelnicu ostaje u senci skandala.
Na istom kanalu, u subotu, 6. aprila u 22:30 časa, emitovaće se film „Oružani odgovor”. Tim vrhunski obučenih operativaca je zarobljen unutar izolovanog vojnog postrojenja nakon iznenadnog gašenja sistema koji kontroliše veštačka inteligencija. Tim počinju da proganjaju neobične i jezive pojave dok pokušavaju da utvrde šta je usmrtilo sve članove prethodnog tima.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

Maxi pekara – sinonim kvalitetnog i svežeg peciva, Gradski Magazin

Maxi pekara – sinonim kvalitetnog i svežeg peciva

Sveži hlebovi i peciva, sastojci koji se koriste prilikom njihove izrade, kao i način na …

NOVE MERE, OD DANAS NA SNAZI NOVE MERE: Skraćuje se radno vreme objekata, ali će neki biti otvoreni i POSLE 23 SATA, Gradski Magazin

OD DANAS NA SNAZI NOVE MERE: Skraćuje se radno vreme objekata, ali će neki biti otvoreni i POSLE 23 SATA

Na predlog Kriznog štaba od danas će radno vreme ugostiteljskih, trgovinskih i zanatskih objekata biti …

Leave a Reply

Your email address will not be published.