, Nikada dosta kvalitetnih filmova, Gradski Magazin

Nikada dosta kvalitetnih filmova

Iako nas je sunce obradovalo početkom ove nedelje, njen kraj će, kako kažu, obeležiti hladnije vreme. Međutim, to je odličan tajming da se dovoljno odmorimo i posvetimo sebi, a najbolji način da uživanje pojačamo na maksimum jeste da uživamo u fenomenalnoj kinematografiji.

, Nikada dosta kvalitetnih filmova, Gradski MagazinZa četvrtak vam predlažemo da uključite FilmBox Extra kanal i odgledate film „Ranjeno srce“. Vesela instruktorka joge, Mej, gubi životni mir dolaskom davno izgubljene sestre, Šive, moderne, ali naivne mlade žene, koja živi sa izopačenim momkom. Mej pokušava da pomogne nesrećnoj Šivi, ali se sve više udaljava od svog mirnog sveta i ulazi u Šivin, svet haosa. Film će se emitovati od 21h, a glavne uloge tumače Jessica Biel, Zosia Mamet, Joe Anderson i Edi Gathegi.

Ukoliko volite kriminalistiku, zasigurno će vam se dopasti francuski film „Krizne veze“ u kom su Francois Cluzet, Guillaume Canet, Clotilde Hesme, Marie Denarnaud i Mehdi Nebbou neki od glumaca. Policijski inspektor Fransoa, saznaje da njegov brat, Gejbrijel, izlazi iz zatvora nakon desetogodišnje robije zbog ubistva. Susret između policajca i njegovog starijeg brata je nezgodan, ali bez obzira na to, pokušaće da ostave prošlost za sobom. Gejbrijel želi da se reintegriše u društvo, a Fransoa daje sve od sebe da mu u tome pomogne. Ipak, stvarni svet i demoni prošlosti uskoro će im pokvariti planove. U petak u 21h uključite FilmBox Stars kanal i uživajte!

, Nikada dosta kvalitetnih filmova, Gradski Magazin

Nedelja je rezervisana za romantične priče, pa je odlična ideja da pogledate film „Do ludila“ u kom se britanska studentkinja zaljubljuje u američkog studenta, ali ih razdvajaju njenim proterivanjem iz SAD, zbog prekoračenja dozvoljenog boravka. U glavnim ulogama su Felicity Jones, Anton Yelchin i Jennifer Lawrence, a film će se emitovati na kanalu FilmBox Premium sa početkom u 21h.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, Transformacija vaše kuhinje u elegantni kulinarski raj, Gradski Magazin

Transformacija vaše kuhinje u elegantni kulinarski raj

Kada pristupamo uređenju kuhinje, važno je obratiti pažnju na svaki detalj. Od izbora nameštaja i …

, „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU , Gradski Magazin

„OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU 

OKS i brend Jaffa cakes najavili jubilarni 30. Olimpijski dan „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin