Najnovije Vesti
NIVEA Baby, NIVEA Baby – Nežno od glave do pete, Gradski Magazin

NIVEA Baby – Nežno od glave do pete

NIVEA Baby – Nežno od glave do pete, da nega bude jednostavna i zabavna!

Kupanje može da bude duga i zabavna igra. Roditelji uglavnom uživaju u kupanju bebe i nakon tog nežnog rituala nege, obično slede slatki trenuci maženja i igre. Reč je o posebnom zadovoljstvu, više nego o samom čišćenju i to je vreme za stvaranje posebne veze između roditelja i dece. Osim toga večernja kupka je izuzetno prijatna i opuštajuća rutina pred spavanje. Međutim poznato je da previše predugih kupki može da isuši kožu. Zato je NIVEA Baby razvila ekstra blage i nežne formulacije za kupanje. Proizvode koji ne sadrže alkohol, boje i imaju pH vrednost koja odgovara nežnoj koži beba.

Dva-u-jednom proizvodi dizajnirani za bebe i decu, poput NIVEA Baby šampona i kupke, idealan su izbor jer čiste i kožu i kosu – posebno nežno. Formulacija  sa kamilicom umiruje bebinu kožu i pomaže u prevenciji iritacija.

Unapređeni NIVEA Baby proizvodi za kupanje sada i u još praktičnijim pakovanjima sa pumpicom, za još lakše i jednostavnije rukovanje. Pakovanja sa pumpicom znatno olakšavaju kupanja bebe, a savremene mame i tate tako mogu jednostavno da zbrinu svoje mališane znajući da su im pružili adekvatnu negu.

NIVEA Baby blagi šampon

Formulacija sa prirodnom kamilicom i specijalnom kombinacijom blagih sastojaka za čišćenje ima pH vrednost koja odgovara koži. Ne sadrži parabene, alkohol, sapun i boje. Izuzetno je nežan prema bebinim osetljivim očima. Bezbednost i podnošljivost na koži klinički i dermatološki je potvrđena.

200 ml, okvirna cena 307 din

500 ml, okvirna cena 512 din novo!

NIVEA Baby, NIVEA Baby – Nežno od glave do pete, Gradski Magazin

NIVEA Baby Soft šampon i kupka

Praktičan 2u1 šampon i kupka sa prirodnom kamilicom nežno čisti bebinu osetljivu kožu i kosu. Formulacija sadrži pH vrednost koja odgovara koži, bez parabena, alkohola, sapuna i boja. Bezbednost i podnošljivost na koži klinički i dermatološki je potvrđena.

200 ml, okvirna cena 307 din

500 ml, okvirna cena 512 din

750 ml, okvirna cena 665 din

O Tamara Stević

Proveri takođe

Korona nema šta da traži na ovoj srpskoj planini!, Gradski Magazin

Korona nema šta da traži na ovoj srpskoj planini!

Kada se predano radi na promociji, a prirodnim dobrima rukovode profesionalci kao što je to …

BAGETERIJA IMA PRVI TIM, A U TIMU BRUKA ĆURKA, ALFA PILE…., Gradski Magazin

BAGETERIJA IMA PRVI TIM, A U TIMU BRUKA ĆURKA, ALFA PILE….

UKOLIKO NIKADA NISTE IMALI PRILIKU DA PROBATE ALFA PILE, SADA JE PRAVI TRENUTAK, A PORED …

Leave a Reply

Your email address will not be published.