nivea, men, sensitive, NIVEA MEN Sensitive, Gradski Magazin

NIVEA MEN Sensitive

NIVEA MEN Sensitive – za glatku kožu nakon brijanja

Gledano iz ženskog ugla, osetljivost muškog srca ume da bude i te kako privlačna. Međutim, osetljivost njegove kože daleko je manje poželjna. Rezultati svetskih istraživanja pokazuju da sve veći broj muškaraca ima upravo osetljivu kožu, sklonu iritacijama, crvenilu, peckanju i svrabu, a simptomi se dodatno pogoršavaju nakon brijanja. Muškarcima sa osetljivom kožom dobro je poznato da brijanje ume da bude poprilično stresno i da je čak i “savršeno” brijanje praćeno određenim brojem mikroskopskih posekotina. Međutim, uz odgovarajuće proizvode za brijanje i negu nakon brijanja, ne morate da pravite kompromis između temeljnog brijanja i negovane kože.

NIVEA MEN proizvodi razvijeni posebno za osetljivu kožu muškaraca obogaćeni su kamilicom i hamamelisom, sa 0% alkohola, efikasno sprečavaju upalu, svrab i crvenilo.

Šta se zapravo dešava tokom brijanja?

Kako žilet klizi niz površinu kože, površinski sloj se uklanja zajedno sa dlakama. Bez ove zaštitne barijere, koža ne samo da postaje dehidrirana, već i osetljivija na bakterije. Žilet može da napravi i nevidljive mikroposekotine, koje treba sanirati kako bi se sprečila infekcija. Zato se za brijanje preporučuju blage pene i gelovi koji će omekšati dlaku i zaštititi kožu od iritacija i posekotina.

NIVEA MEN Sensitive pena za brijanje

Veoma blaga formulacija sa 0 % alkohola, obogaćena umirujućom kamilicom i hamamelisom, omekšava dlaku brade i pruža izuzetno prijatno brijanje, a istovremeno štiti kožu od iritacija i posekotina.

200 ml, okvirna cena: 299 din

 NIVEA MEN Sensitive gel za brijanje

Izuzetno blaga formulacija sa 0 % alkohola, obogaćena umirujućom kamilicom i hamamelisom, omogućava veoma prijatno brijanje i štiti kožu od iritacija i posekotina.

200 ml, okvirna cena: 399 din

nivea, men, sensitive, NIVEA MEN Sensitive, Gradski Magazin

Kako ublažiti reakcije kože nakon brijanja?

Proizvodi za negu posle brijanja u formi balsama ili losiona oporavljaju kožu. Zahvaljujući aktivnim sastojcima, pomažu pri regeneraciji tako što obnavljaju zaštitnu funkciju kože. Takođe, pospešuju hidrataciju i smiruju vidljive iritacije. Pošto prevelika količina alkohola može da isuši kožu i izazove dodatne iritacije, za osobe sa osetljivom kožom poželjne su formulacije bez alkohola, idealno sa dodatnim sastojcima, poput kamilice, koji će umiriti kožu.

NIVEA MEN Sensitive balsam za negu posle brijanja

Izuzetno blaga formulacija, sa 0 % alkohola, ne ostavlja osećaj peckanja nakon brijanja. Obogaćen umirujućom kamilicom i hamamelisom, sprečava crvenilo, osećaj suve kože i momentalno ublažava iritaciju. Balsam se vrlo brzo apsorbuje i umiruje kožu.
100 ml, okvirna cena: 645 din

nivea, men, sensitive, NIVEA MEN Sensitive, Gradski Magazin

NIVEA MEN Sensitive losion za negu posle brijanja

Zahvaljujući unapređenoj, izuzetno blagoj formulaciji, neutralnog mirisa, sa 0 % alkohola, umiruje, osvežava kožu i koža ga brzo upija. Obogaćen umirujućom kamilicom i hamamelisom, pomaže da ne dođe do iritacije i upala i sprečava crvenilo kože.

100 ml, okvirna cena: 645 din

Za one koji žele dodatno da neguju osetljivu kožu i pruže joj dugotrajnu hidrataciju, preporučuju se blage kreme sa umirujućim sastojcima.

NIVEA MEN Sensitive hidratantna krema za negu lica

Izuzetno blaga formulacija, obogaćena umirujućom kamilicom i hamamelisom, sa 0 % alkohola, intenzivno hidrira i trenutno ublažava osećaj suve kože.

Sadrži UV filtere.

75 ml, okvirna cena: 779 din

nivea, men, sensitive, NIVEA MEN Sensitive, Gradski Magazin

O Gradski Magazin

Proveri takođe

, Stavite kockicu leda na ovaj deo tela i gledajte kako stres nestaje u trenu, Gradski Magazin

Stavite kockicu leda na ovaj deo tela i gledajte kako stres nestaje u trenu

Rešite se bolova, stresa i problema sa spavanjem. Prema tradicionalnoj kineskoj medicini, držanje kocke leda …

, Uskoro će biti još više plastičnih flaša s privezanim čepovima, Gradski Magazin

Uskoro će biti još više plastičnih flaša s privezanim čepovima

Neki su nezadovoljni zbog toga što je sve više plastičnih flaša s čepovima koji su …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin