, Noć muzičkog i vizuelnog spektakla uz Samsung Galaxy S24 Ultra, Gradski Magazin

Noć muzičkog i vizuelnog spektakla uz Samsung Galaxy S24 Ultra

U srcu Beograda, 22. juna Luka Beograd postala je epicentar ljubitelja muzike, pretvorivši se u spektakularni muzički događaj Red Bull SoundClash-a. U nesvakidašnjem duelu između pop dive Marije Šerifović i urbanog repera Relje Popovića, koji su se hrabro suočili sa izazovom izvođenja pesama van svojih uobičajenih žanrova, pokazujući svoju svestranost i muzičku hrabrost, posetioci su uživali do kasno u noć.

Tokom pet dinamičnih rundi Red Bull SoundClash-a, Marija i Relja su briljirali, izvodeći svoje pesme, ali i pesme rivala, kao i obrade svojih omiljenih izvođača. U finalnoj, odlučujućoj rundi, pridružili su im se i specijalni gosti: Konstrakta i Teya Dora uz Mariju, dok su Relju podržali Cobe i Đana Smajo, koji su dodatno doprineli atmosferi nezaboravnog muzičkog nadmetanja. Uz gromoglasnu podršku publike, Marija je osvojila poslednji poen, osiguravši pobedu u ovom muzičkom okršaju.

Veče je dodatno obogaćeno inovativnom Samsung zonom, koja je spojila modernu tehnologiju i zabavu, pružajući posetiocima jedinstveno iskustvo. Svi su imali priliku da se fotografišu sa Marijom i Reljom koristeći Samsung Galaxy S24 Ultra, a zahvaljujući naprednoj Galaxy AI tehnologiji, te fotografije su se odmah prikazivale na velikom ekranu pored bine, stvarajući instant magiju i osećaj uključenosti u ovaj muzički spektakl. Bez obzira na to da li je u pitanju izvođenje hitova ili zajednička fotografija sa zvezdama večeri, Samsung Galaxy S24 Ultra, sa svojom superiornom kamerom i inovativnim funkcijama, omogućio je svima da sačuvaju svaki trenutak ove nezaboravne noći u vrhunskom kvalitetu.

Ovaj događaj još jednom je pokazao sposobnost brenda Samsung da spoji vrhunsku tehnologiju sa zabavom, pružajući korisnicima jedinstvene trenutke koje će večno pamtiti. 

, Noć muzičkog i vizuelnog spektakla uz Samsung Galaxy S24 Ultra, Gradski Magazin
Noć muzičkog i vizuelnog spektakla uz Samsung Galaxy S24 Ultra 5

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, Veštačka inteligencija je u modi, evo i zašto, Gradski Magazin

Veštačka inteligencija je u modi, evo i zašto

Tehnologija se razvija iz dana u dan i pravi je izazov ići u korak sa …

, Odabir idealnog trpezarijskog stola – estetika, dimenzije i funkcionalnost, Gradski Magazin

Odabir idealnog trpezarijskog stola – estetika, dimenzije i funkcionalnost

Kada razmišaljamo o odabiru dobrog trpezarijskog stola, postoji nekoliko faktora na koje bi trebalo da …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin