Noć reklamoždera, Večeras jubilarna 15. Noć reklamoždera, Gradski Magazin

Večeras jubilarna 15. Noć reklamoždera

Jubilarna 15. Noć reklamoždera sa temom “Beograd – grad kreativnosti i sjajnih ideja” biće održana večeras u Sava centru.

Publika će ove godine biti u prilici da vidi da je Beograd bio inspiracija mnogim stvaraocima “filma u malom”, a organizatori će predstaviti sve ono što je aktuelno u celoj zemlji.

Glasanje za najpopularniju domaću reklamu je u toku, a na samoj Noći reklamoždera će biti proglašen pobednik, odnosno Naj domaća reklama.

U prvih 10 su ušle reklame: Najlepše želje – najlepši znak pažnje, Donkafa – Imaš šta da podeliš, Telekom Srbija – Internet svuda, DIS – Crni Gruja i Zmago u Dis-u, zatim Čipsi i Domaćinski duel, OTP Banka i Otvoreni keš kredit, Air Serbia – Nova krila Evrope, Guarana – No sleep ćallenge box, Idea – Beograd grad novih IDEA i Grand Aroma i njena reklama “Osvaja”.

U Sava centru biće proglašeni i nagrađeni dobitnici u kategorijama: Brand Srbija (najbolja srpska reklama u svetu), Grand Slem koja se dodeljuje za doprinos razvoja advertajzinga u regionu, zatim World tour za reklamu koja je ušla u program “JMB” i proputovala svet i za Naj non profit koja se dodeljuje za najveći doprinos ugroženima.

Posetioci će uživati u najnovijim, najkreativnijim i najzanimljivijim reklamama čiji program i ove godine potpisuje Jean Marie Boursicot, vlasnik najveće reklmoteke na svetu “JMB” koja u svom fundusu cuva više od pola miliona reklama.

Glasanje za Naj domaću reklamu 2014. godini vrši se putem adrese:

Prijavi se

O Gradski Magazin

Proveri takođe

Irena Vujović, Vujović: Srbija uložila napore da zaštiti Lim od otpada, potrebno angažovanje i susednih država, Gradski Magazin

Vujović: Srbija uložila napore da zaštiti Lim od otpada, potrebno angažovanje i susednih država

Ministarka zaštite životne sredine Irena Vujović izjavila je da je u toku koordinisana akcija uklanjanja …

Irena Vujović, Vujović: Insistiramo na poštovanju najviših ekoloških standarda, Gradski Magazin

Vujović: Insistiramo na poštovanju najviših ekoloških standarda

Ministarka zaštite životne sredine Irena Vujović prisustvovala je danas sednici skupštinskog Odbora za zaštitu životne …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gradski Magazin