Noć reklamoždera, Večeras jubilarna 15. Noć reklamoždera, Gradski Magazin

Večeras jubilarna 15. Noć reklamoždera

Jubilarna 15. Noć reklamoždera sa temom “Beograd – grad kreativnosti i sjajnih ideja” biće održana večeras u Sava centru.

Publika će ove godine biti u prilici da vidi da je Beograd bio inspiracija mnogim stvaraocima “filma u malom”, a organizatori će predstaviti sve ono što je aktuelno u celoj zemlji.

Glasanje za najpopularniju domaću reklamu je u toku, a na samoj Noći reklamoždera će biti proglašen pobednik, odnosno Naj domaća reklama.

U prvih 10 su ušle reklame: Najlepše želje – najlepši znak pažnje, Donkafa – Imaš šta da podeliš, Telekom Srbija – Internet svuda, DIS – Crni Gruja i Zmago u Dis-u, zatim Čipsi i Domaćinski duel, OTP Banka i Otvoreni keš kredit, Air Serbia – Nova krila Evrope, Guarana – No sleep ćallenge box, Idea – Beograd grad novih IDEA i Grand Aroma i njena reklama “Osvaja”.

U Sava centru biće proglašeni i nagrađeni dobitnici u kategorijama: Brand Srbija (najbolja srpska reklama u svetu), Grand Slem koja se dodeljuje za doprinos razvoja advertajzinga u regionu, zatim World tour za reklamu koja je ušla u program “JMB” i proputovala svet i za Naj non profit koja se dodeljuje za najveći doprinos ugroženima.

Posetioci će uživati u najnovijim, najkreativnijim i najzanimljivijim reklamama čiji program i ove godine potpisuje Jean Marie Boursicot, vlasnik najveće reklmoteke na svetu “JMB” koja u svom fundusu cuva više od pola miliona reklama.

Glasanje za Naj domaću reklamu 2014. godini vrši se putem adrese:

Prijavi se

O Gradski Magazin

Proveri takođe

Evo šta priprema Tranzit posle “krvave” noći!, Gradski Magazin

Evo šta priprema Tranzit posle “krvave” noći!

Vikend za nama u prestonici obeležila je “krvava” tematska žurka pod nazivom “Niske strasti” u …

Kulturna banja – Vrnjačka Banja! Najavljen 46. Festival filmskog scenarija!, Gradski Magazin

Kulturna banja – Vrnjačka Banja! Najavljen 46. Festival filmskog scenarija!

Festival filmskog scenarija Vrnjačka Banja, 46. po redu, održaće se u srpskoj kraljici banjskog turizma …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Gradski Magazin