Noć reklamoždera, Večeras jubilarna 15. Noć reklamoždera, Gradski Magazin

Večeras jubilarna 15. Noć reklamoždera

Jubilarna 15. Noć reklamoždera sa temom “Beograd – grad kreativnosti i sjajnih ideja” biće održana večeras u Sava centru.

Publika će ove godine biti u prilici da vidi da je Beograd bio inspiracija mnogim stvaraocima “filma u malom”, a organizatori će predstaviti sve ono što je aktuelno u celoj zemlji.

Glasanje za najpopularniju domaću reklamu je u toku, a na samoj Noći reklamoždera će biti proglašen pobednik, odnosno Naj domaća reklama.

U prvih 10 su ušle reklame: Najlepše želje – najlepši znak pažnje, Donkafa – Imaš šta da podeliš, Telekom Srbija – Internet svuda, DIS – Crni Gruja i Zmago u Dis-u, zatim Čipsi i Domaćinski duel, OTP Banka i Otvoreni keš kredit, Air Serbia – Nova krila Evrope, Guarana – No sleep ćallenge box, Idea – Beograd grad novih IDEA i Grand Aroma i njena reklama “Osvaja”.

U Sava centru biće proglašeni i nagrađeni dobitnici u kategorijama: Brand Srbija (najbolja srpska reklama u svetu), Grand Slem koja se dodeljuje za doprinos razvoja advertajzinga u regionu, zatim World tour za reklamu koja je ušla u program “JMB” i proputovala svet i za Naj non profit koja se dodeljuje za najveći doprinos ugroženima.

Posetioci će uživati u najnovijim, najkreativnijim i najzanimljivijim reklamama čiji program i ove godine potpisuje Jean Marie Boursicot, vlasnik najveće reklmoteke na svetu “JMB” koja u svom fundusu cuva više od pola miliona reklama.

Glasanje za Naj domaću reklamu 2014. godini vrši se putem adrese:

Prijavi se

O Gradski Magazin

Proveri takođe

, Odabir idealnog trpezarijskog stola – estetika, dimenzije i funkcionalnost, Gradski Magazin

Odabir idealnog trpezarijskog stola – estetika, dimenzije i funkcionalnost

Kada razmišaljamo o odabiru dobrog trpezarijskog stola, postoji nekoliko faktora na koje bi trebalo da …

, Aquaworld Resort Budapest je idealan izbog za beg od vreline!, Gradski Magazin

Aquaworld Resort Budapest je idealan izbog za beg od vreline!

AQUAWORLD RESORT BUDAPEST JEDAN JE OD NAJLEPŠIH SPA HOTELA U OVOM DELU EVROPE, A ZA …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin