Stand up, Nova emisija „ Stand up & More“ predstavljena u Ben Akibi, Gradski Magazin

Nova emisija „ Stand up & More“ predstavljena u Ben Akibi

Stand up komičari iz regiona na kanalu Comedy Central Extra

Originalnim nastupom poznatog domaćeg stand up komičara Neše Bridžisa predstavljena je emisija „Stand up & More“, koja se od 1. decembra rame uz rame sa emisijama najvećih američkih komičara emituje na kanalu Comedy Central Extra. Glavne zvezde nove emisije su popularni stand up komičari iz Srbije, Slovenije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine, zahvaljujući čemu regionalna publika prvi put ima priliku da gleda ovakvu vrstu nastupa na televiziji na svom maternjem jeziku, svakog radnog dana od 20.15h.

Emisija je predstavljena u istom prostoru gde je i snimana, u nedavno otvorenom prvom comedy klubu Ben Akiba, a program je vodila stand up komičarka Jelena Radanović. Tom prilikom su prikazane najzanimljivije scene iz emisije “Stand up & More”, dok je više o samom konceptu ispričao poznati filmski i televizijski reditelj Dejan Karaklajić, koji je istovremeno reditelj i izvršni producent ove emisije.

 “Ovo je prvi serijal regionalne stand up scene na lokalnim jezicima na svetski čuvenom Comedy Central-u.  Klasični format stand up-a je proširen takozvanim “roast-om”, koji smo mi nazvali Izprozivancija a dodali smo i treći deo, “Improv”, gde se komičari uz improvizaciju poigravaju sa raznim temama i likovima naših mentaliteta.  U 22 minuta po show-u upakovali smo najbolje od stand up scene u regiji.  Nadam se da će publika uživati u ovoj, relativno novoj disciplini zabave kod nas.” – istakao je Dejan Karaklajić

Među komičarima koji će iz dana u dan svojim nastupima zabavljati gledaoce nalaze se i Srđan Dinčić, Neša Bridžis, Nikola Silić, bivši tatu umetnik, Goran Furjan, osnivač prvog hrvatskog comedy kluba i stand up scene, Marina Orsag i Aleksandar Perišić.

Stand up, Nova emisija „ Stand up & More“ predstavljena u Ben Akibi, Gradski Magazin

“Ovo je potpuno nova televizijska forma. Srećan sam što je stand up ušao na scenu, a sada i na televiziju, jer je u pitanju veliki trud i rad našeg tima, organizacije Standup.rs. Što je najvažnije, humor je originalan i autentičan.” – naveo je Neša Bridžis

Ideju za pokretanje ovakvog televizijskog formata dala je kompanija SBB, koja je uočila da postoji interesovanje za domaću stand up komediju. Kanal Comedy Central Extra nalazi se u ponudi kompanija SBB, KDS, JET TV, Beogrid i T.

O Gradski Magazin

Proveri takođe

, Značajne promene na čelu kompanije Nelt u Bosni i Hercegovini, Gradski Magazin

Značajne promene na čelu kompanije Nelt u Bosni i Hercegovini

Cerovina novi potpredsednik Grupe, Sikimić od 1. maja nova izvršna direktorka Nelt Grupa je u …

, Otvoren je novi salon Forma Ideale u poslovnom delu Sava Centra, Gradski Magazin

Otvoren je novi salon Forma Ideale u poslovnom delu Sava Centra

„Za svaki deo vašeg doma, u svakom delu Beograda“ Novi Forma Ideale salon, šesti po …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin