, Nova filmska uzbuđenja stižu i ove nedelje, Gradski Magazin

Nova filmska uzbuđenja stižu i ove nedelje

Da li ste već isplanirali svoje slobodno vreme tokom ove radne nedelje ili ste ipak ostavili prostora i za nova ostvarenja koja vam predlažemo da pogledate u narednih sedam dana? Ozkažite sve planove, stižu nam novi filmski uragani!

Sredina nedelje je uvek odličan tajming za veliku dozu smeha, zbog toga ne propusti film „Nova uprava“, koji će se emitovati u sredu na kanalu FilmBox Extra od 22.30h. Varnice i meci sevaju kad je japi s Vol strita primoran da bruklinsku mafiju uvede u okvire zakona, pre nego što ga prelepa devojka, agent FBI, optuži za organizovani kriminal.

, Nova filmska uzbuđenja stižu i ove nedelje, Gradski Magazin
Nova filmska uzbuđenja stižu i ove nedelje 4

Za četvrtak vam predlažemo film „Mračni zločini“. Tadek je policajac koji otkriva vezu između ubistva kolege policajca i zločina opisanog u knjizi pisca Kristova Kozlova. Kada Tadek počne da prati Kozlova i njegovu devojku, tajanstvenu radnicu andergraund seks-kluba, njegova opsesija se pojačava i vodi ga u svet bluda, laži i korupcije, u kom će otkriti zastrašujuću istinu. Film će se emitovati na kanalu FilmBox Premium sa početkom od 23.25h.

, Nova filmska uzbuđenja stižu i ove nedelje, Gradski Magazin
Nova filmska uzbuđenja stižu i ove nedelje 5

Pripremite se i za fenomenalnu akciju „Ti si na potezu“, koja će se emitovati u subotu od 21h na kanalu FilmBox Stars. Uspešan njujorški biznismen je na video pozivu sa suprugom i detetom koji su u poseti njenoj porodici u Meksiku, kada iznenada postaje svedok brutalnog napada na njih i otmice. Pošto se ne može osloniti na to da će državni organi sprovoditi zakon, on kreće da pronađe svoju porodicu i osveti se za nasilje koje je nad njima počinjeno.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, “SHAPING FUTURES” – REVIJA FRIZURA MLADIH, TALENTOVANIH FRIZERA, Gradski Magazin

“SHAPING FUTURES” – REVIJA FRIZURA MLADIH, TALENTOVANIH FRIZERA

“Shaping Futures” je internacionalna, društveno odgovorna inicijativa koja uvodi mlade ljude u veštine frizerskog zanata. …

, Samsung proširuje portfolio nosivih uređaja, za napredno iskustvo praćenja zdravlja svih korisnika, Gradski Magazin

Samsung proširuje portfolio nosivih uređaja, za napredno iskustvo praćenja zdravlja svih korisnika

Samsung Galaxy Watch7 i Galaxy Watch Ultra omogućavaju nova, inteligentna iskustva praćenja zdravlja, i daju …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin