, Nova nedelja, novi naslovi. Koji film birate ovog puta?, Gradski Magazin
_MG_7365.CR2

Nova nedelja, novi naslovi. Koji film birate ovog puta?

Hladnije vreme u maju nije nešto na šta smo navikli, zbog čega, umesto napolju, večeri provodimo u toplini svog doma, a kako bi atmosfera bila zanimljivija, predlažemo vam fenomenalne naslove koje možete pronaći na omiljenim FilmBox kanlima.

Već sreda donosi uzbuđenja koja definitivno ne smete propustiti, a ona se kriju u spoju akcije i trilera u filmu „Vatrena trka“. Kad vatrogasac u civilu, Džeremi Kolman, slučajno prisustvuje gangsterskoj likvidaciji, pristaje da svedoči na suđenju za ubistvo. Kada se program za zaštitu svedoka pokaže kao beskoristan, Džeremi kreće u lov na vođu bande kako bi zaštitio voljenu ženu. Film će se emitovati od 21h na kanalu FilmBox Extra.

Četvrtak je dan za smeh, a u velikim količinama ćete ga pronaći u filmu „Peščani čovek“ koji će se od 19.30h emitovati na kanalu FilmBox Premium. Jednog jutra, Beno pronalazi pesak u svom krevetu. Iako u početku pokušava da ignoriše ovo, ubrzo shvata da taj pesak ispada iz njega. Iz dana u dan, količina peska je sve veća i njegovo vreme ubrzano ističe. Na kraju nema izbora i pomoć traži od Sandre, vlasnice omanjeg kafea ispod njegovog stana. Iako je Beno strastveno mrzi, počinje da je sanja svake noći. Kakva je veza između Sandre, snova i peska?

, Nova nedelja, novi naslovi. Koji film birate ovog puta?, Gradski Magazin, Nova nedelja, novi naslovi. Koji film birate ovog puta?, Gradski Magazin, Nova nedelja, novi naslovi. Koji film birate ovog puta?, Gradski Magazin

U nedelju svoje slobodno vreme možete kvalitetno da provedete gledajući film „Začaran“ u kom Eliot Ričards, beznadežno zaljubljeni mladić, očajnički želi da promeni svoj život, zbog čega sklapa pakt sa đavolom, koji mu lukavo obećava baš to, ali, naravno, po određenoj ceni. Do kakvih će sve zapleta doći? Saznaćete ukoliko od 21h uključite kanal FilmBox Stars.

, Nova nedelja, novi naslovi. Koji film birate ovog puta?, Gradski Magazin

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, BALKAN BUSINESS WOMEN AWARDS 2024., Gradski Magazin

BALKAN BUSINESS WOMEN AWARDS 2024.

Svečana dodela priznanja BALKAN BUSINESS WOMEN AWARDS 2024, održana je 13. maja, u hotelu Hyatt …

, Da li čistiji vazduh u kafićima “čisti” i goste iz lokala, Gradski Magazin

Da li čistiji vazduh u kafićima “čisti” i goste iz lokala

Sve učestalije najave da bi Srbija mogla zabraniti pušenje u zatvorenom uplašila je vlasnike ugostiteljskih …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin