Nova regionalna direktorka Nestlé Adriatic, Gradski Magazin

Nova regionalna direktorka Nestlé Adriatic

Nova regionalna direktorka Nestlé Adriatic: Jana Mikailova (Yana Mikhailova).

Jana Mikailova (Yana Mikhailova) imenovana je za novu regionalnu direktorku kompanije Nestlé Adriatic, zamenivši Ansgara Bornemana, koji je uspešno vodio poslovanje ove kompanije od januara 2013. godine. Gospodina Bornemana očekuju novi izazovi na poziciji generalnog direktora kompanije Nestlé za Ukrajinu i Moldaviju.

Jana Mikailova pridružila se kompaniji Nestlé 1996. godine, kada je imenovana za regionalnu direktorku prodaje kompanije Nestlé Rusija. Od 2000. godine, bila je na različitim pozicijama u marketingu konditorskih proizvoda, a aprila 2004. unapređena je u direktorku marketinga Nestlé konditorskog poslovanja u Rusiji.

Nastavak karijere doneo joj je napredovanje do pozicije regionalne direktorke Nestlé Purina Petcare u Rusiji, Ukrajini i Zajednici nezavisnih država (ZND). Njena odlučnost i usmerenost na rezultate bili su ključni za uspešne poslovne rezultate Nestlé Purina Petcare u Istočnoj Evropi.

Septembra 2012. godine, g-đa Mikailova preuzela je vođenje poslova kompanije Nestlé za Ukrajinu i Moldaviju gde je značajno doprinela razvoju tržišta Ukrajine i Moldavije, postižući konstantan rast tokom proteklih nekoliko godina.

Veoma sam ponosna što sam postala deo Nestlé Adriatic tima. Nestlé je postigao mnogo na svim tržištima regiona, od uspešne akvizicije Centroproizvoda, do neprekidnih inovacija i rasta portfolija. Sa ovako snažnim i posvećenim lokalnim timom, sigurna sam da ćemo nastaviti da isporučujemo najviši kvalitet tržištu i jačamo našu poziciju“, poručila je Jana Mikailova, regionalna direktorka kompanije Nestlé Adriatic.

O Bojana Djurovic

GiO urednica, mail: bojana.djurovic@gradskimagazin.rs

Proveri takođe

Za primer celoj Srbiji: Gradska uprava Čačka gradi poverenje kroz direktan kontakt sa građanima!, Gradski Magazin

Za primer celoj Srbiji: Gradska uprava Čačka gradi poverenje kroz direktan kontakt sa građanima!

Gradonačelnik Čačka Milun Todorović kraj meseca uvek koristi kako bi organizovao prijem za građane, te …

Raznolikost nogara za upotpunjen prostor, Gradski Magazin

Raznolikost nogara za upotpunjen prostor

Elegancija u enterijeru je često skrivena u detaljima, a suptilnu eleganciju na najbolji način u …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gradski Magazin