FK Miljakovac, Nove lopte sa Fifa sertifikatom za fudbalere FK Miljakovac, Gradski Magazin

Nove lopte sa Fifa sertifikatom za fudbalere FK Miljakovac

FK Miljakovac osnovan je prošle godine u septembru kao jedinstveni sportski kolektiv koji fudbal i sport koristi za promociju humanitarnih ideja, ideja fer-pleja i viteških vrednosti, kako van terena, tako i na samom terenu. Prva kompanija koja je prepoznala misiju ovog kluba je Apatinska pivara koja sa svojim brendom Jelen pivo daje konstantnu podršku misiji FK Miljakovac.


Pri samom osnivanju kluba, Jelen pivo je podržalo održavanje humanitarnih treninga i utakmica uz logističku podršku i obezbedilo vrednu donaciju u vidu dve garniture dresove u kojima nastupaju igrači Miljakovca.

Još jednom, Jelen pivo je dalo vetar u leđa Miljakovčanima i doniralo im preko potrebnu opremu za treninge. Fudbalskom klubu Miljakovac donirane su nove lopte sa FIFA sertifikatom, mreže, kao i čunjevi, kako bi igrači što spremniji i uigraniji dočekali sve fudbalske izazove koji su pred njima, bilo humanitarne mečeve ili zvanične mečeve.

Osnivač i idejni tvorac koncepta FK Miljakovac Jovan Simić se zahvalio i istakao važnost ove i svih prošlih donacija.

– Kao klub koji ima nesvakidašnju misiju i cilj ka kojem stremimo, povezujemo se sa kompanijama sa kojima delimo iste vrednosti i želimo da fudbalu damo novu dimenziju. Svesni smo da živimo u izuzetno izazovnim vremenima i da da zbog pandemije virusa COVID-19 koja vlada sve kompanije nažalost imaju poteškoća u poslovanju i pažljivo biraju partnere i drago mi je što je Jelen pivo sa nama od samog početka i što daju konstantu podršku našem radu. To znači da smo na pravom putu – istakao je Simić.

O Jelena Filipović

Proveri takođe

adcc, U susret ADCC prvenstvu Srbije, borci poručuju: Sport, a ne nasilje!, Gradski Magazin

U susret ADCC prvenstvu Srbije, borci poručuju: Sport, a ne nasilje!

ADCC SERBIA OPEN 2023 održaće se sutra u hali 5 beogradskoj Sajma, a preko 500 …

kineska, Kineska reprezentacija završila pripreme u Vrnjačkoj Banji!, Gradski Magazin

Kineska reprezentacija završila pripreme u Vrnjačkoj Banji!

Odbojkaši oduševljeni napustili Banju – Muška seniorska reprezentacija Kine pripremala se u Vrnjačkoj Banji za 20. …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin