, Novembar je mesec filmova, Gradski Magazin

Novembar je mesec filmova

Postoji li išta lepše u hladnim jesenjim danima od zagrljaja voljene osobe, omiljenog toplog napitka, ukusnih grickalica i kvalitetnog sadržaja na televiziji? Zasigurno da ne. Zbog toga, kada bi novembar mogao da se preimenuje, njegov naziv bi verovatno bio „mesec filmova“, a mi vam predstavljamo one najbolje koje možete pogledati na omiljenim FilmBox kanalima., Novembar je mesec filmova, Gradski Magazin

Predlažemo vam da u četvrtak uključine kanal FilmBox Extra i pogledate film „Rebeka“. Kliford i Rebeka predstavljaju glavne likove ove drame koji su izgubljeni u šumi nakon što se njihovo vozilo pokvarilo tokom putovanja. Rebeka je za Kliforda verena još od njihovog detinjstva. Rebeka uglavnom ćuti tokom čitavog putovanja i ne izgleda previše potreseno izjavama svog novopečenog supruga, a o kakvim se izjavama radi, saznaćete od 21h.

Subotu provedite uz komediju „Dadilja za fudbal“ od 19:25h na kanalu FilmBox Stars. Kad Helen Hejzlton angažuje Odmunda, norveškog fudbalera, da radi kao dadilja za njenu dvojicu sinova, Odmund u kuću donosi smeh i deli svoju ljubav prema fudbalu sa gradićem u Kanzasu.

, Novembar je mesec filmova, Gradski MagazinUkoliko ste ipak ljubitelj filmova koji predstavljaju biografije poznatih ličnosti, onda je „Boemska rapsodija“ fenomenalno rešenje za nedeljno veče. Ovaj film prenosi priču o legendarnom britanskom rok sastavu Queen i pevaču Frediju Merkjuriju, sve do njihovog čuvenog nastupa na Live Aid koncertu 1985. godine. Film će se emitovati na kanalu FilmBox Premium sa početkom u 21h.

Uživajte!

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, Transformacija vaše kuhinje u elegantni kulinarski raj, Gradski Magazin

Transformacija vaše kuhinje u elegantni kulinarski raj

Kada pristupamo uređenju kuhinje, važno je obratiti pažnju na svaki detalj. Od izbora nameštaja i …

, „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU , Gradski Magazin

„OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU 

OKS i brend Jaffa cakes najavili jubilarni 30. Olimpijski dan „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin