, Novi brend na tržištu zdravije ishrane, Gradski Magazin

Novi brend na tržištu zdravije ishrane

, Novi brend na tržištu zdravije ishrane, Gradski MagazinČini se da je kao nikada pre zdravija ishrana mnogo više od pukog trenda, a dobre navike, plan ishrane i proverene namrinice deo svakodnevice svih onih koji žele da se osećaju dobro. Ipak, nije uvek jednostavno i lako doneti odluku o promeni režima ishrane. Dileme su brojne, od toga gde pronaći prave namirnice, na koji način ih ukombinovati i pripremiti, do pravilnog čitanja deklaracija.

Nova linija proizvoda „Nature’s Promise“ koju ekskluzivno možete pronaći u Maxi, Tempo i Shop&Go prodavnicama  umnogome može olakšati vaše izbore, kao i odluku da u ishranu uključite dobre i kvalitetne namirnice. Proizvode ovog brenda koji sadrži ono najbolje što nam pruža prioroda, odlikuje proverena receptura pažljivo biranih sastojaka, bez veštačkih boja, konzervanasa i aroma.

Četiri linije proizvoda, formirane tako da svaka obuhvati grupu proizvoda koje zadovoljavaju specifične potrebe ljudi možete pronaći već danas i uveriti se u njihov kvalitet i savršen ukus.

 Nature’s Promise Bio

Prvu grupu proizvoda čine namirnice iz isključivo organske proizvodnje i strogo kontrolisanog kvaliteta. Ovi proizvodi su pravi izbor za sve one koji teže zdravijem načinu života i biraju hranu tretiranu bez upotrebe pesticida.

Nature’s Promise Free From

Jedan od problema u ishrani prepoznat kao sve dominantniji jeste intolerancija na određene nutritijente.Nabavka posebnih namirnica nekada je bila otežana, ali uz Nature’s Promise Free From liniju koja je  posvećena upravo proizvodima bez glutena i laktoze svi će moći da uživaju podjednako.

Nature’s Promise Veggie

Ovu grupu proizvoda čini širok izbor namirnica na bazi povrća i soje, pogodnih za ishranu vegeterijanaca, a često i vegana. Takođe, ovo može biti i odličan izbor za predstojeće toplije dane, kada je preporučena nešto umerenija ishrana, ali i ako jednostavno želite nešto zdravije proizvode na svojoj trpezi.

Nature’s Promise Healthy Life

Proizvodi sa smanjenom količinom soli, bez masti ili visokim sadržajem proteina samo su mali deo onih koje možete pronaći u Healthy Life grupi.Novi proizvodi na tržištu, ipak, pokazuju da za prave odluke uvek postoji rešenje. Uz Nature’s Promise vaša ishrana postaje bogatija kvalitetnim i pažljivo pripremljenim namirnicama, a uz to gastronomske đakonije koje spremate za sebe i porodicu postaju istovremeno i ukusne i zdravije.Od keksa, testenina, palente, brašna, griza, čia semenki, jaja, različitih vrsta pahuljica, pirinčanih galeta, ali i bogate i sadržajne ponude svežeg mesa i proizvoda od pilećeg mesa, kao i određenih vrsta smrznutog voća i hleba, Nature’s Promise nudi sveobuhvatnu paletu namirnica koja ne sadrži veštačke arome, boje i konzervanse. I što je svima važno, izuzetno bogatog ukusa.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, NIJEDNA ĆELIJA U ORGANIZMU NE MOŽE PRAVILNO DA FUKCIONIŠE BEZ DOVOLJNE KOLIČINE DHA, Gradski Magazin

NIJEDNA ĆELIJA U ORGANIZMU NE MOŽE PRAVILNO DA FUKCIONIŠE BEZ DOVOLJNE KOLIČINE DHA

Vid, nervni sistem, kardiovaskularni sistem, imunski sistem – doslovno svaka ćelija u našem organizmu zavisi …

, Promocija MotorLanda u Vespa Baru, Gradski Magazin

Promocija MotorLanda u Vespa Baru

AK Kompresor organizovala je promociju MotorLanda u Vespa Baru, novog prodajnog salona i servisa za …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin