Novi klub sto za moderan ambijent dnevnog boravka, Gradski Magazin

Novi klub sto za moderan ambijent dnevnog boravka

Klub stolovi neizostavan su deo dnevnog boravka i utiču na izgled celokupnog ambijenta, a istovremeno su i veoma praktičan komad nameštaja koji može poslužiti za odlaganje raznih sitnica, ali i uživanje u ispijanju omiljenog napitka. Prilikom njihovog odabira, potrebno je da odlučite koja će biti primarna funkcija stola, da li će se retko koristiti, ili će ipak biti u funkciji pravog klub stola koji ćete rado koristiti u svakodnevnici.

Što se tiče određivanja estetike vašeg klub stola, potrebno je da utvrdite šta još želite da se podudara, dopuni ili kontrastira u vašoj dnevnoj sobi. Možda želite da vaš stočić bude u kontrastu sa vašim kaučem, ili da bude samostalan i jedinstven komad u prostoriji.

Novi klub sto za moderan ambijent dnevnog boravka, Gradski MagazinU tom slučaju, klub sto VKCT – 50091 predstavlja baš onaj komad koji se dobro slaže uz skoro većinu tapaciranog nameštaja, bez obzira na to da li je ispred garniture u kombinaciji sa još jednim stolom ili pored fotelje, poput fotelje STRETCHY, za omiljenu knjigu. Sama konstrukcija stočića je korisna u svrhu skladištenja, savršen je za dodatni jastuk ili manje ćebe, za koje je uvek dobro da budu pri ruci. Uz ovaj ambijent sjajno bi se uklopio i tabure KOKO u braon štofu.

Ukoliko vam je prioritet pri odabiru stola ušteda prostora, klub stolovi u vidu seta su idealno rešenje za deo ambijenta koji uređujete. Set klub od dva set stočića SEAFORD NEST veoma je praktičan, zbog mogućnosti da se manji stočić podvuče ispod većeg, baš u zavisnosti od potreba i dispozicija ostatka nameštaja u prostoriji. Kombinacija drvo dekora i metala čini ga odličnim izborom za ambijente uređene u industrijskom stilu. Pored stolova možete postaviti dve moderno dizajnirane trpezarijske stolice VRP-010, a uz ambijent bi odlično išla i komoda SARDINIA 3K4F u dekoru artisan hrasta.

Svim ljubiteljima drvene konstrukcije sigurno će se dopasti klub sto FARGO, dostupan u više dimenzija i drvo dekora, koji predstavlja idealno rešenje za moderan ambijent dnevnog boravka. Pored standardne namene, sadrži i donju policu za dodatno odlaganje. Lak je za kombinovanje sa policama istog dezena ukoliko u enterijeru zafali prostora za više knjiga ili dekoracije.

Novi klub sto za moderan ambijent dnevnog boravka, Gradski MagazinDizajneri enterijera Forma Ideale za policu koja će se uklopiti u ovom ambijentu preporučuju otvorena polica STAR, koju čine crna metalna konstrukcija i par horizontalnih polica, dostupnih u dva dezena. Udobnosti ambijenta dnevnog boravka doprinela bi ugaona garnitura ERBA u sivom štofu, kao i pleteni tabure, koji je veoma praktičan, a istovremeno doprinosi i estetici.

Nadamo se da ste inspirisani našim predlozima i da ćete odabrati klub sto po meri vašeg dnevnog boravka. Potrudite se zato da odaberete onaj koji će se stilski uklopiti u ambijent, a da istovremeno bude funkcionalan za svakodnevno korišćenje i ulepša sve momente uživanja u posebnim trenucima koje poklanjate sebi, ili svom najdražem društvu.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

Filmske poslastice za tekuću nedelju, Gradski Magazin

Filmske poslastice za tekuću nedelju

Svet kinematografije nas konstantno podseća na svoju beskrajnu kreativnost i sposobnost da nas transportuje u …

Program podrške za nabavku opreme: 12 miliona evra bespovratno za unapređenje poslovanja, Gradski Magazin

Program podrške za nabavku opreme: 12 miliona evra bespovratno za unapređenje poslovanja

NLB Komercijalna banka, članica najveće regionalne finansijske grupacije NLB Grupe, izabrana je kao prva od …

Jedan komentar

  1. Your article is a perfect article without a hitch. Thank you. My site: Rugby world cup betting

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gradski Magazin