Lenovo, Novi Lenovo YOGA 900, Gradski Magazin

Novi Lenovo YOGA 900

Novi Lenovo YOGA 900 konvertibilni računar dostupan u Srbiji

Beograd, 24. decembar 2015. – Kompanija Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) danas je objavila da će novi konvertibilni laptop iz YOGA serije, YOGA 900, biti dostupan korisnicima na srpskom tržištu. Pre četiri godine, kompanija Lenovo počela je da unosi promene u način na koji ljudi svakodnevno koriste računare tako što je napravila uređaj koji predstavlja kombinaciju inovativnog dizajna i funkcionalnosti. Tada je nastao prvi konvertibilni laptop na svetu pod nazivom YOGA. Danas, Lenovo želi korisnicima u Srbiji da predstavi novi YOGA 900 laptop, najtanji konvertibilni laptop na svetu sa Intel Core procesorom,1 koji predstavlja kombinaciju odličnih performansi i neverovatne mobilnosti uz prepoznatljive YOGA šarke.

Lenovo YOGA 900 kovertibilni laptop

YOGA 900 predstavlja najtanji konvertibilni laptop na svetu, opremljen Intel Core i7 procesorom 6. generacije. Iako izuzetno tanak i lagan (širok je svega 14,9 mm i težak 1,29 kg) performanse ovog laptopa su na izuzetnom nivou. YOGA 900 korisnicima pruža značajnu fleksibilnost sa svoja četiri režima rada (laptop, stojeći, šator i tablet), omogućujući im da rade, gledaju multimedijalni sadržaj ili se zabavljaju. Kompanije Lenovo je u ovaj model laptopa ugradila i prepoznatljive šarke koje su napravljene od 800 pojedinačnih delova. Vidljivo poboljšan sistem šarki kreiran je radi lakše rotacije, omogućujući korisnicima da jednostavno menjaju režim rada na njihovom YOGA 900 laptopu. Ovaj konvertiblni laptop maksimalno koristi opciju Windows 10 Continuum, omogućujući korisnicima da bez ikakvih problema menjaju režime rada na YOGA 900 laptopu. Opremljen baterijom kapaciteta 50 odsto većim u odnosu na prethodne generacije, YOGA 900 može izdržati i do 9 časova video reprodukcije. Izuzetno lagana YOGA 900 može se prilagoditi svim potrebama korisnicima, bilo da je to korišćenje laptop režima za završavanje poslovnih zadataka tokom dugačkog leta avionom, režima stajanja za gledanje filmskog maratona sa prijateljima ili tablet režima za čitanje u pokretu.

Lenovo, Novi Lenovo YOGA 900, Gradski Magazin

Displej od 13,3 inča QHD+ (3200×1800) ima izuzetno širok ugao gledanja i maksimalno koristi sve prednosti Windows 10 operativnog sistema, prikazujući digitalni sadržaj u realnim i živopisnim bojama. Multimedijalno iskustvo je značajno poboljšanoo uz JBL® stereo zvučnike i Dolby Audio® Premijum zvučnim sistemom koji obezbeđuje čist i prodoran zvuk. Korisnici mogu da kreiraju neku vrstu kućnog bioskopa na praktično bilo kojem mestu, uz zvuk koji se dinamički prilagođava tako da korisnicima pruži najbolje moguće audio iskustvo. Novi YOGA 900 laptop opremljen je Samsung® SSD hard diskom koji obezbeđuje veći kapacitet memorije (do 16GB) za pouzdanije i brže iskustvo uz minimalnu buku. Zanimljivo je da je Lenovo i pored izuzetno tankog dizajna uspeo da poboljša sistem hlađenja za 30 odsto. Zahvaljujući karakterističnom rešenju za regulisanje toplote i jedinstvenom dizajnu ventilatora, ovaj model YOGA laptopa ne samo da ima bolji sistem hlađenja već radi uz manje buke.

„Od kada smo prvi put predstavili kategoriju konvertiblnih laptopova pre tri godine, bilo nam je jasno da se korisnicima dopada fleksibilnost i mobilnost naših višenamenskih proizvoda”, izjavio je Jovan Glamočanin, direktor kompanije Lenovo za Adriatic regiju. „Novi YOGA 900 nije tradicionalni računar. Analizirali smo realne potrebe korisnika kako bismo ovaj laptop učinili što tanjim i laganijim i obezbedili visok stepen mobilnosti koji korisnici zahtevaju. Pri tome smo vodili računa da poboljšamo same karakteristike računara kao i prepoznatljive šarke na YOGA uređjima kako bismo obezbedili glatku promenu između različitih režima rada”.

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) jeste kompanija vredna 46 milijardi dolara i lider je u pružanju inovativne potrošačke, komercijalne i preduzetničke tehnologije. Naš portfolio kvalitetnih, sigurnih proizvoda i usluga obuhvata računare (uključujući legendarne Think i multimode YOGA brendove), radne stanice, servere, skladišne sisteme, pametne televizore i liniju mobilnih proizvoda kao što su pametni telefoni (uključujući i Motorola brend), tablet uređaji i aplikacije. Pridružite nam se na LinkedIn-u, pratite nas na Facebook-u ili Twitter-u (@Lenovo) ili posetite www.lenovo.com. LENOVO i YOGA su zaštitni znaci kompanije Lenovo. Intel i Core su zaštitni znaci kompanije Intel. NVIDIA i GeForce su zaštitni znaci kompanije Nvidia. Microsoft i Windows su zaštitni znaci kompanije Microsoft. Dolby Audio je zaštitni znak kompanije Dolby. JBL je zaštitni znak kompanije Harman International. SAMSUNG je zaštitni znak kompanije Samsung. Svi drugi zaštitni znaci predstavljaju vlasništvo njihovih određenih kompanija.

O Gradski Magazin

Proveri takođe

NOVA GODINA, PREPORUKA DANA: NOVA GODINA U AQUAWORLD RESORT BUDAPEST HOTELU, Gradski Magazin

PREPORUKA DANA: NOVA GODINA U AQUAWORLD RESORT BUDAPEST HOTELU

Ako još uvek imate dilemu gde da provedete novogodišnje praznike, pomoći ćemo vam da “prelomite” …

humanitarna licitacija, AKCIJA NAŠIIH PROGRAMERA: HUMANITARNA LICITACIJA ZA PROFESIONALNI WEB SAJT, Gradski Magazin

AKCIJA NAŠIIH PROGRAMERA: HUMANITARNA LICITACIJA ZA PROFESIONALNI WEB SAJT

Vredni programeri našeg web portala ponovo su se uključili u akciju prikupljanja novčanih sredstava za …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin