Najnovije Vesti
Novi, luksuzni hotel u centru Kopaonika, Gradski Magazin

Novi, luksuzni hotel u centru Kopaonika

Novi, luksuzni hotel u centru Kopaonika, Gradski Magazin
Vodeća kompanija u Srbiji iz oblasti turizma i hotelijerstva, MK Resort uspešno započinje novi projekat na Kopaoniku – „Gorski Hotel & Spa“ koji je 10.januara otvrorio vrata prvim gostima i time je Kopaonik zvanično dobio još jedan izuzetan hotel visoke kategorije, smešten na ekskluzivnoj lokaciji u samom centru, nadomak ski staze Malo Jezero.
Ovaj hotel sa 4 zvezdice prostire se na 9 nivoa, ima 97 luksuznih soba i 21 apartman, a goste će u njemu dočekati vrhunski komfor, nenametljiv luksuz planinskog stila, toplina i miris prirodnog drveta koji preovlađuje u enterijeru, kao i neponovljivi pogled na prelepu prirodu Kopaonika, koja okružuje hotel sa svih strana.
Svaki detalj osmišljen je sa velikom pažnjom i podređen je gostima, kojima su na prvom mestu: prvoklasna usluga, udobnost i uživanje u odmoru – od planinskih šetnji, skijanja ili opuštanja u spa tretmanima do nezaboravnog gastronomskog iskustva. Sve je tu, na dohvat ruke…
„Gorski“ poseduje ekskluzivan A la carte restoran i restoran za skijaše sa ponudom koju potpisuje vrhunski šef kuhinje. Ovaj novootvoreni hotel, po meri najzahtevnijih hedonista, ima i Spa centar, zatvoreni bazen sa pogledom na ski stazu, saune, hamam, rusku banju, ledenu fontanu, slanu sobu i tepidarijum, kao i veliki izbor spa tretmana i moderan fitness centar.
Gorski Hotel je prvi hotel kome je kompanija MK Resort pružila full service menadžment, a cilj nam je da u narednom periodu imamo više takvih objekata na ekskluzivnim lokacijama koje ćemo takođe integrisati u naš menadžement sistem. Imajući u vidu naše decenijsko iskustvo na Kopaoniku, ali i premium kvalitet samog objekta i sadržaja koje je u mogućnosti da pruži gostima, siguran sam da će se ovaj hotel pokazati kao prvoklasan proizvod, rekao je povodom početka rada hotela Nikola Avram, na čelu hotelskog biznisa MK Grupe.
U kompleksu postoji i Kongresni centar sa 470 sedećih mesta i multifunkcionalnom salom od 470 m2 koja će hotelu, ali i Kopaoniku doneti brojne poslovne skupove i događaje.
U toku je promotivna ponuda za dobrodošlicu prvim gostima, noćenje sa doručkom po ceni već od 99 eur.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

Najbolji prijatelj strastvenih kuvara – kuhinja „LIVIA“, Gradski Magazin

Najbolji prijatelj strastvenih kuvara – kuhinja „LIVIA“

Koji god obrok da pravimo za našu porodicu, važno nam je da je zdrav i …

Svi pričaju o Ordinacija Lilo, Gradski Magazin

Svi pričaju o Ordinacija Lilo

U vreme pandemije korona virusa, boravak u kućama je „naterao“ ljude da sagledaju svoje zdravstveno …

Leave a Reply

Your email address will not be published.