Beograd, NOVI MISTERIOZAN NESTANAK U BEOGRADU: Posle boksera i rvačima se gubi svaki trag!, Gradski Magazin
Foto: Pixabay

NOVI MISTERIOZAN NESTANAK U BEOGRADU: Posle boksera i rvačima se gubi svaki trag!

Dvojica marokanskih rvača trebalo je da se takmiče na Svetskom prvenstvu za rvače do 23 godine koje se u Beogradu održavalo od 1. do 7. novembra, na kojem je učestvovalo više od 600 sportista iz 60 zemalja, ali im se trag izgubio po sletanju u Beograd.


– Dvojica mladih sportista iz Maroka iskoristila su učešće na nedavnom Svetskom prvenstvu u Srbiji da ilegalno napuste tu afričku zemlju – na svom Fejsbuk profilu objavio je Fouad Meskout, predsednik Rvačke federacije Maroka, navodeći da je slučaj prijavljen policiji u Srbiji i ambasadi Maroka u Beogradu.

Meskout je naveo i da “iza bekstva dvojice rvača u Srbiji stoji kriminalna mreža specijalizovana za ilegalne imigracije”.

Prema informacijama “Radija Slobodne Evrope”, sportisti nisu zatražili azil u Srbiji i nije poznato da li se još uvek nalaze na teritoriji naše zemlje.

Ovo je u poslednje vreme samo jedan od primera marokanskih sportista koji učešće na međunarodnim takmičenjima koriste da pobegnu iz domovine.

Sportisti Maroka, a i aktivisti, su prema pisanjima tamošnjih medija često poručivali da sportski sistem u toj afričkoj zemlji nije razvijen i da ne obezbeđuje neophodnu podršku mladim sportistima da razvijaju svoje veštine.

Podsećanja radi, juče se pojavila informacija o nestanku boksera iz DR Konga u prestonici Srbije, ali prema pisanju RTS-a iz MUP-a su to demantovali.

Izvor: PRessSerbia/Novosti

O Marija S.

Proveri takođe

, „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU , Gradski Magazin

„OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU 

OKS i brend Jaffa cakes najavili jubilarni 30. Olimpijski dan „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U …

, Upotreba crnih detalja u modernom dizajnu enterijera, Gradski Magazin

Upotreba crnih detalja u modernom dizajnu enterijera

Prilikom uređenja enterijera čak i najsitniji elementi imaju moć da preobraze prostor i unesu željenu …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin