, Novi naslovi stižu zahvaljujući novom ugovoru sa kompanijom  Paramount Worldwide TV Licensing & Distribution, Gradski Magazin
MISSION: IMPOSSIBLE – ROGUE NATION

Novi naslovi stižu zahvaljujući novom ugovoru sa kompanijom Paramount Worldwide TV Licensing & Distribution

, Novi naslovi stižu zahvaljujući novom ugovoru sa kompanijom  Paramount Worldwide TV Licensing & Distribution, Gradski Magazin
MISSION: IMPOSSIBLE – ROGUE NATION

Nedavno potpisan ugovor afilijacije SPI/FilmBoxa Kino Polska TV S.A. sa kompanijom Paramount će oduševiti filmofile u centralnoj i istočnoj Evropi. SPI/FilmBox nastavlja da ulaže i širi svoje prisustvo na tržištima centralne i istočne Evrope kroz potpuno nov ugovor sa kompanijom Paramount Worldwide Television Licensing & Distribution. Zahvaljujući novom sporazumu, pretplatnici na SPI/FilmBox u centralnoj i istočnoj Evropi će imati pristup holivudskim hitovima i filmovima koje kritičari hvale.

„Drago mi je što mogu da objavim da su Kino Polska TV S.A. i Paramount potpisali ugovor koji će oduševiti pretplatnike na FilmBox kanale svih uzrasta u centralnoj i istočnoj Evropi”, izjavila je Magdalena Blasijak, direktor akvizicija u kompaniji SPI International. „Kao Kuća dobrih filmova, trudimo se da svojim pretplatnicima ponudimo neograničene sadržaje visokog kvaliteta. Ovaj izbor čuvenih filmova iz Paramounta je još jedan korak ka ispunjenju tog obećanja”, dodala je ona.

Desetine poznatih filmova i bioskopskih hitova će obogatiti ponudu Filmboxa od septembra, a među njima su: Nemoguća misija – otpadnička nacija, Oskarovca Kristofera Mekverija sa legendanim Tomom Kruzom u glavnoj ulozi, Saveznici Džeka Ričera sa Bred Pitom, Viski Tango Fokstro i Star Trek- Izvan Granica, režisera Džastina Lina. Ovi i mnogi drugi filmovi će biti dostupni i u redovnom emitovanju i putem usluge video na zahtev.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, QLED 98“ i OLED 77“ – Veliki ekrani za vrhunski bioskopski užitak, Gradski Magazin

QLED 98“ i OLED 77“ – Veliki ekrani za vrhunski bioskopski užitak

Istinski ljubitelji filmova znaju da svaki odlazak u bioskop pričinjava ogromno zadovoljstvo. Veliki ekran, jasni …

, Kuhinje sa stilom – balans estetike i funkcionalnosti , Gradski Magazin

Kuhinje sa stilom – balans estetike i funkcionalnosti 

Prilikom uređenja kuhinje važno je osigurati balans između estetike i funkcionalnosti. Uređenje vaše kuhinje trebalo …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin