, Novi radni kutak za početak školske godine, Gradski Magazin

Novi radni kutak za početak školske godine

Kreiranje radnih navika kod dece nije lak zadatak, pa povratak u školu može biti prilično stresan, kako za učenike, tako i za roditelje, koji na sve moguće načine pokušavaju da motivišu svoje školarce. Veliku ulogu u sticanju radnih navika ima odvojena radna soba ili radni kutak, a bez obzira na to da li živite u kući sa više soba ili manjem stanu, lako možete da napravite atraktivan i funkcionalan prostor za učenje, ili da ga dodatno uredite ukoliko već postoji.

Sve što deci treba za radni kutak su u suštini radni sto i stolica, i malo prostora za organizovanje knjiga i pribora. Važno je da steknu osećaj pripadnosti, pa ih uključite u proces opremanja prostora i odabira nameštaja. Na taj način stvorićete im i odgovornost za odlaganje njihovih knjiga i stvari.

, Novi radni kutak za početak školske godine, Gradski MagazinUkoliko je vaša prostorija uređena u industrijskom stilu, za radni kutak možete da odaberete kompjuter sto CT-1932 uz trpezarijsku stolicu VRP-001 metalne konstrukcije, kojoj možete dodati dekorativni jastuk, koji može poslužiti kao potpora za leđa. Iznad stola dodajte i zidne police koje će ovaj radni kutak učiniti pravim mestom za uživanje i rad, a nećete pogrešiti odabirom zidne police VKS-80029M ili zidne police VKS-80053.

Kako bi nesmetano učili, deci je potrebno dovoljno prirodne svetlosti, pa je dobra opcija postavljanje stola kod zida pored prozora. Kao dodatno radno svetlo obezbedite stonu lampu, jer je noćno učenje često, a i zimski dani obično zahtevaju celodnevno dodatno osvetljenje.

Kompjuter sto HOF predstavlja idealno rešenje za opremanje radnog kutka, koji je pored izuzetno privlačne estetike i veoma funkcionalan. Zatvoreni pregradni deo, jedna fioka, kao i otvorene police, daju dosta prostora za odlaganje, a pogodan je kako za male radne prostore u domu, tako i za funkcionalne kutke u dečijim sobama. Uz ovaj sto odlično se uklapa kancelarijska fotelja QZY-2502L koja će obezbediti svu potrebnu udobnost.

, Novi radni kutak za početak školske godine, Gradski MagazinUredan i organizovan radni prostor je motivišući za decu, pa se potrudite da uvek bude sređen. Za radni kutak koji se nalazi u okviru neke druge prostorije, dizajneri enterijera Forma Ideale predlažu kompjuter sto LEO kao praktično rešenje, čija su prostrana radna površina i funcionalni sistem fioka dovoljni za savršenu organizaciju i odlaganje raznih stvari. Otvorena polica MAURO odlična je za dodatne sitnice i dekoraciju, a ambijent će upotpuniti i kancelarijska stolica NF-905.

Dajte prostora deci da zajedno sa vama učestvuju u stvaranju zanimljivog prostora za učenje, koji će postati njihov omiljeni kutak, kako domaći zadaci ne bi bili samo dosadna aktivnost, već i momenat uživanja.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU , Gradski Magazin

„OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU 

OKS i brend Jaffa cakes najavili jubilarni 30. Olimpijski dan „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U …

, Ako do sada niste, ova tri filma morate odgledati, Gradski Magazin

Ako do sada niste, ova tri filma morate odgledati

Prolećni dani nas već dugo mame da sve svoje slobodno vreme provodimo napolju – pored …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin