Najnovije Vesti
NOVO: Labello krejon, Gradski Magazin

NOVO: Labello krejon

Prvi Labello balsam za usne koji je savršeni spoj ruža i hidratantne nege!

Moderne boje i najbolja Labello nega: za glatke usne u predivnoj, intenzivnoj boji

Žene donose bezbroj odluka svakog dana – kako na poslu tako i u privatnom životu. Iako vole ovu slobodu izbora, bilo bi lepo kadabi mogle da izbegnu kompromis i dobiju sve što žele – na primer, usne koje su hidrirane i negovane, a istovremeno imaju lepu boju. Mislite da to nije moguće? Jeste! Labello predstavlja novi, senzacionalan proizvod u liniji za negu usana. Upoznajte prvi Labello balsam koji intenzivno boji usne: Labello krejon za mekane i negovane usne dostupan je u četiri moderne boje –koralno crvena (Coral Crush), boja crvenog maka (Poppy Red), boja kože (Rosy Nude) i boja crne trešnje (Black Cherry)

Labello, NOVO: Labello krejon, Gradski Magazin

Sve formulacije u boji sadrže više od 80 procenata negujućih sastojaka

Sve nijanse su obogaćene pigmentima koji pružaju blistavu, intenzivnu boju. Popularna Labello formulacija za negu pruža dugotrajnu hidrataciju, a prirodni sastojci poput ulja avokada i jojobinog ulja, trenutno hidriraju usne. Rezultat: mekane i glatke usne na kojima sve boje izgledaju fantastično! Formulacija sadrži više od 80 procenata negujućih sastojaka. I još nešto: ovi moderni ruževi ne sadrže nijedan sastojak na bazi mineralnih ulja.**

Pronađite svoju omiljenu nijansu! Različite nijanse su razvijene tako da se savršeno uklapaju sa različitim tonovima kože. Boja crvenog maka odgovara svim tonovima,boja kože naročito pristaje svetlom tenu, koralno crvenaje idealna nijansaza svetli i srednje tamni ten, dok se boja crne trešnje uklapa sa srednje tamnim i tamnim tenom.

Labello, NOVO: Labello krejon, Gradski Magazin

Obojite svakodnevne trenutke

Mali, praktičan i potpuno drugačiji: novi Labello krejon je idealan saputnik za svaki dan. Vrh u obliku olovke omogućava precizno nanošenje – idealno rešenje kada želite da osvežite boju usana u pokretu jer vam nije potrebno ni ogledalo ni rezač. Pakovanje savršeno odražava prednosti proizvoda.Poklopac je providan, srednji deo je u istoj boji kao i Labello formulacija, dok donji deo u beloj bojiasocira na hidrataciju i negu. Svi Labello krejoniravnomerno i potpuno pokrivaju usne bojom, a ako želite da boju naglasite ili pojačate, nanesite krejon u nekoliko slojeva. Prijatna, kremasta tekstura i miris bobičastog voćapruža uživanje pri svakom nanošenju.

Labello, NOVO: Labello krejon, Gradski Magazin

Dermatološki potvrđeno da odgovara koži.

Novi proizvodi (Red, Coral i Black Cherry) će biti dostupni od 11. 2018. dok nas Nude boja očekuje od decembra.

Okvirna cena na polici 650 rsd.

Foto: Promo

Izvor: PRessSerbia

O Gradski Magazin

Proveri takođe

Muškarca, Evo kako ćete prepoznati pravog muškarca: 10 osobina emocionalno zrelog čoveka!, Gradski Magazin

Evo kako ćete prepoznati pravog muškarca: 10 osobina emocionalno zrelog čoveka!

Muškarci odrastaju na različite načine. Neko sazri u osamnaestoj, a neko do tridesete ostane mali …

Eucerin, PRONAĐITE SVOJ ZLATNI STANDARD ZA NEGU SUVE KOŽE, Gradski Magazin

PRONAĐITE SVOJ ZLATNI STANDARD ZA NEGU SUVE KOŽE

Veliki broj ljudi širom planete suočava se sa problemom suve kože. Samo u Nemačkoj taj …

Leave a Reply

Your email address will not be published.