, NOVO: NIVEA MEN Protect & Care linija proizvoda, Gradski Magazin

NOVO: NIVEA MEN Protect & Care linija proizvoda

NIVEA MEN unapređuje čuvenu Original liniju proizvoda novim imenom i dizajnom, kao i poboljšanom formulacijom i mirisom, koja delotvorno štiti mušku kožu.


 

, NOVO: NIVEA MEN Protect & Care linija proizvoda, Gradski MagazinDan jednog muškarca može biti dug i nepredvidiv – nikad ne znate šta će se desiti. Međutim, muškarci žele da izgledaju i osećaju se negovano bez mnogo napora. Kada su u pitanju proizvodi za ulepšavanje i negu, muškarci imaju poverenja u NIVEA MEN još od 1980. godine, kada je prvi put lansirana Original linija. Sa više od veka iskustva u oblasti nege kože, NIVEA zna da muška koža ima posebne potrebe i kakva joj je nega potrebna. I pošto NIVEA MEN nastavlja da istražuje i unapređuje svoje formulacije, Original linija sada postaje NIVEA MEN Protect & Care linija koja i dalje nudi poznatu zaštitu i negu za mušku kožu, ali sada sa unapređenom formulacijom, novim muževnim mirisom i dizajnom čistih linija!

Zaštita i nega iz dana u dan

NIVEA MEN Protect & Care linija štiti i neguje mušku kožu, ulivajući muškarcima samopouzdanje da se souče sa novim danom. Unapređena formulacija sadrži aloe veru i provitamin B5 i štiti kožu od isušivanja dok joj istovremeno obezbeđuje hidrataciju i negu. Muška koža je zaštićena od svakodnevnog stresa, poput brijanja, tako da izgleda prirodno zdravo i pruža prijatan osećaj tokom celog dana.

Formulacija dolazi sa novim, modernijim i muževnim mirisom. Zasnovan je na fougère accord mirisnoj bazi, dopunjenoj ambrom, morskim, drvenastim i mošusnim notama, što odražava , NOVO: NIVEA MEN Protect & Care linija proizvoda, Gradski Magazinkarakter nege i hidratacije koju NIVEA MEN Protect & Care proizvodi pružaju. Pošto nova formulacija i miris zaslužuju i novi dizajn, pakovanja su modernizovana, pojednostavljena i obojena skladnim muževnijim plavim, srebrnim i belim tonovima, što potrošačima olakšava pronalaženje proizvoda na polici.

 

Odgovor NIVEA MEN linije na potrebu za svežinom

U 2017. godini, NIVEA MEN lansira i inovaciju na tržištu losiona posle brijanja: prvi dvofazni losion posle brijanja. Sa novim NIVEA MEN 2 u 1 Protect & Care losionom posle brijanja, muškarci dobijaju svu negu i zaštitu koju pruža balsam, kao i osvežavajući efekat losiona – više nema potrebe za kompromisom! Za razliku od tradicionalnih losiona posle brijanja, ovaj proizvod se sastoji od dve faze. Potrošač treba da protrese proizvod kako bi dobio formulaciju koja istovremeno pruža i osveženje i negu., NOVO: NIVEA MEN Protect & Care linija proizvoda, Gradski Magazin

Plava, losionska faza NIVEA MEN 2 in 1 Protect & Care losiona posle brijanja momentalno osvežava kožu pošto sadrži revitalizujući miris i mentol koji stvara efekat rashlađenja, te je koža osvežena i prijatno hladna. Druga faza nudi negu kako bi se muška koža umirila i rešila mogućih iritacija nastalih tokom brijanja, pružajući hidrataciju koja obezbeđuje prijatan osećaj.

 

Pitajte stručnjaka: Dr Reto Peirano, Odeljenje za istraživanje i razvoj, Beiersdorf AG

Zašto ste promenili formulaciju NIVEA MEN Original linije?

„Nismo u potpunosti promenili formulaciju, već je jednostavno unapredili. Kreirali smo novu modernu mirisnu notu i uneli dva sastojka koji su poznati po svojim dobrim stranama u oblasti proizvoda za negu kože: aloe veru i provitamin B5. Naši potrošači i dalje dobijaju NIVEA MEN negu u koju imaju poverenja: Njihova koža je dobro zaštićena i dobija negu potrebnu da bi se osećala dobro.”

 

Zašto ste izabrali aloe veru i provitamin B5 za dodatne sastojke?

„Kao stručnjaci za negu kože, mi znamo šta je koži potrebno, kao i da muška koža ima drugačije potrebe od ženske. Pošto je deblja i poseduje više lojnih žlezda, muškarci bi trebalo da koriste proizvode za negu koji njihovoj koži obezbeđuju hidrataciju, a ne masnoću. Muška koža je takođe svakodnevno izložena različitim oblicima stresa poput brijanja, tako da može biti iritirana i zategnuta. Upravo zato su aloe vera i provitamin B5 savršeni sastojci za našu NIVEA MEN Protect & Care liniju: formulacija sa aloe verom i provitaminom B5 štiti kožu od isušivanja i hidrira je obezbeđujući negu i prijatan osećaj.”

 

Da li NIVEA MEN Protect & Care odgovara i normalnoj koži?

„Da, NIVEA MEN Protect & Care linija je osmišljena za muškarce koji ne pate od specifičnih problema sa kožom i koji žele jednostavnu i brzu negu. Ovi proizvodi nude vrhunsku zaštitu kože u cilju osećaja potpune ugodnosti.”

 

Miris je unapređen. Šta se promenilo?

„Učinili smo ga modernijim i dinamičnijim i fougère osnovi dodali note voća i ambre. Takođe se oseća i suptilna aroma začina što miris čini muževnim i toplim. Ovo je mešavina ambre, drvenastih i mošusnih nota koja odražava osećaj negovanosti, kao i toplote i opuštenosti.”

 

O dr Retu Peiranu

Dr Reto Peirano je poreklom iz Švajcarske, a u Beiersdorf kompaniju je došao 2002. godine nakon što je diplomirao u Cirihu i doktorirao u Hamburgu. On je sada zadužen za razvoj NIVEA MEN proizvoda.

 

 

 

 

 

O Gradski Magazin

Proveri takođe

, BALKAN BUSINESS WOMEN AWARDS 2024., Gradski Magazin

BALKAN BUSINESS WOMEN AWARDS 2024.

Svečana dodela priznanja BALKAN BUSINESS WOMEN AWARDS 2024, održana je 13. maja, u hotelu Hyatt …

, Đurovićeva vizija se ostvaruje: Vrnjačka Banja očekuje rekordan broj gostiju!, Gradski Magazin

Đurovićeva vizija se ostvaruje: Vrnjačka Banja očekuje rekordan broj gostiju!

321 SRBIJA – Odlukom višečlanog stručnog žirija, prestižno godišnje priznanje Udruženja „3,2,1 Srbija“, projekta od …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin