NOVO: NIVEA Sheet Maske, NOVO: NIVEA Sheet Maske, Gradski Magazin

NOVO: NIVEA Sheet Maske

Kozmetički proizvodi igraju se konzistencijom, bojama  i formulacijama i neprestano se menjaju i usavršavaju

To je deo onoga što ih čini tako fascinantnim. Novi kozmetički trendovi i proizvodi dobijaju na značaju širom sveta: jedan takav proizvod su sheet maske, rođene u Aziji. Ne samo da izgledaju izvanredno, već su prožete i dragocenim serumima koji pružaju trenutne ulepšavajuće efekte i koji deluju u skladu sa kožom. Zavisno od starosne dobi, tipa i potreba kože, u različito vreme možete birati između NIVEA Urban skin Detox maske, NIVEA Natural Radiance, NIVEA Q10 plus C Energy ili NIVEA Hyaluron Cellular Filler Contour10– minutne sheet maske.

DA LI IKADA POŽELITE DA SE ODMORITE OD SVEGA?

#maskonswitchoff

Podsetnici, neotvoreni mejlovi, rokovi, prenatrpan raspored, zahtevi za prijateljstvo, slike bivšeg na instagramu, knjiga koja čeka da je pročitate, dve serije koje pratite i još pet na spisku, ažuriranje softvera, šoping, novosti u sedam različitih grupa za ćaskanje. Životni ciljevi, profesionalni ciljevi, ciljevi u vezi. Sve se odvija tako brzo. Ali vi to volite. Jer to je vaš život i vi ga živite punim plućima. Svakog minuta, svakog sata, svakog dana. Ali, ponekad prija i odmor. Ostavite sve da čeka. Uhvatite trenutak. Stavite masku na lice i ostavite sve po strani.

Koja maska za lice je pravi izbor za vaš trenutak opuštanja – #maskonswitchoff? Od maske za detoksikaciju do maske protiv starenja – imamo proizvode koji odgovaraju potrebama vaše kože. Pored toga, sve NIVEA sheet maske su biorazgradive!

10 MINUTA I 3 KORAKA DO LEPE I NEGOVANE KOŽE

NIVEA sheet maske su jednostavne za upotrebu: otvorite pakovanje i odmotajte masku, stavite je na lice i namestite prstima uz lice. Vodite računa da plavi zaštitni sloj bude okrenut spolja. Pažljivo skinite zaštitni sloj i namestite masku. Stavili ste masku i sada ostavite sve drugo po strani: opustite se isačekajte 10 minuta da maska deluje. Da biste skinuli masku, polako je podignite od krajeva prema sredini. Nežno umasirajte ostatke seruma u kožu ili uklonite višak tuferom.

NIVEA URBAN SKIN DETOX 10-MINUTNA SHEET MASKA

Savršen tretman prilagođen užurbanom, urbanom stilu života – dubinski čisti kožu od zagađujućih materija. Svakodnevni stres, uticaji iz spoljašnje sredine i zagađenje mogu da imaju negativne posledice kada je u pitanju koža. Odvojite 10 minuta za opuštanje i sačekajte da NIVEA Urban Skin Detox 10-minutna maska dubinski deluje i očisti kožu od toksina. Sheet maska natopljena zelenim čajem i crnim ugljem pruža koži zdrav izgled i osećaj čistoće i svežine. Crni ugalj, kao jedan od sastojaka, je vrlo lagan prah sa sposobnošću da apsorbuje molekule. Ekstrakt zelenog čaja sa druge strane deluje kao antioksidans koji prirodno štiti od slobodnih radikala i doprinosi zdravoj koži. Pomaže u borbi protiv negativnih efekata zagađenja u gradu i smanjenju nečistoća. Ako želite da održite zdrav izgled kože, koristite sheet masku dva puta nedeljno. Za dodatni osećaj svežine, masku držite u frižideru pre upotrebe. Prva NIVEA biorazgradiva sheet maska za detoks kože. Za zdrav izgled kože i osećaj čistoće i svežine.

NIVEA NATURAL RADIANCE 10-MINUTNA SHEET MASKA ZA LICE

Savršen tretman za kožu koja izgleda beživotno i umorno. Usled uticaja svakodnevnog stresa, faktora iz spoljašnje sredine i zagađenja koža može da deluje beživotno i umorno. Odvojite 10 minuta za opuštanje i nanesite NIVEA Natural Radiance sheet masku koja će vratiti koži zdrav izgled i blistavi sjaj. Sheet maska je natopljena formulacijom koja sadrži 20 ml seruma, arganovo ulje i ši puter kako bi koža bila zdrava i blistava. Sadrži omega masne kiseline, vitamine i linolne kiseline, kao I arganovo ulje koji zajedno igraju kao idealan hidratantni tim koji pomaže da NIVEA Urban Skin Natural Radiance maska ostavi kožu glatkom i blistavom. Ši puter je još jedan važan sastojak u formulaciji koji daje blistavost tenu i pruža koži dodatnu hidrataciju. Ši puter se izdvaja iz oraha afričkog drveta ši i pun je hranljivih sastojaka i vitamina. Zdrave masne kiseline u ši puteru deluju zajedno sa ostalim sastojcima u formulaciji kako bi koža bila blistava I jedra, naročito pogodno za bledu kožu i suve predele lica. Ten je blistav, jedar i gladak. Ako želite da održite zdrav izgled kože, koristite sheet masku barem dva puta nedeljno. Za dodatni osećaj svežine, masku držite u frižideru pre upotrebe.

NIVEA Q10 plus C ANTI-WRINKLE + ENERGY SHEET MASKA

Moćna kombinacija 2 antioksidansa – koenzima Q10 ivitamina C– za savršen tretman koji koži vraća energiju. Ova formulacija vraća svežinu koži koja deluje umorno i beživotno. Odvojite 10 minuta za opuštanje i sačekajte da NIVEA Q10 PLUS C 10-minutna maska pruži koži dodatnu dozu energije. NIVEA Q10 Plus C maska natopljena je formulacijom koja sadrži 20ml seruma,  koenzim Q10 i vitamin C. Q10 pospešuje proizvodnju energije u našim ćelijama. Kao antioksidans, ovaj koenzim se bori protiv slobodnih radikala kako unutar tako i van ćelija. Slobodni radikali su supstance koje uzrokuju ćelijska oštećenja i ubrzavaju starenje kože. Sastojci pružaju koži svežinu i energiju i čine je primetno glatkom. Ako želite da održite zdrav izgled kože, koristite sheet masku dva puta nedeljno. Za dodatni osećaj svežine maske dovoljno je da se maska drži u frižideru pre upotrebe.

NIVEA HYALURON CELLULAR FILLER CONTOUR 10-MINUTNA SHEET MASKA

Uz masku NIVEA Hyaluron Cellular Filler Sheet maske sjajne blagodati protiv starenja deluju dok je vreme da se opustite i uživate u mekoći maske obogaćene hijaluronskom kiselinom i pojačivačima kolagena. Kako starimo, smanjuje se količina prirodnog kolagena i koža lica gubi čvrstinu i gipkost. Odvojite 10 minuta, opustite se i sačekajte da NIVEA CELLULAR FILLER CONTOUR 10-minutna maska deluje i vrati koži mladalački izgled. Maska aktivira ćelije kože kako bi mogle da proizvode hijaluronsku kiselinui kolagen.* Maska je natopljena formulacijom koja sadrži 20ml seruma, hijaluronsku kiselinu i sastojak koji pospešuje proizvodnju kolagena kako bi koža bila gipka, čvršća i hidrirana. Hijaluronska kiselina je cenjena zbog svoje sposobnosti da veže velike količine vode i na taj način omogućava koži veću hidrataciju. Kako ljudi stare, koža ne održava vlagu kao nekada. Budući da je manje hidrirana, posebno na koži lica formiraju se linije. Upotreba hijaluronske kiseline i kolagena u NIVEA Hialuron Cellular Filler Contour sheet maski deo su inovativne formulacije koja obezbeđuje volumen i umanjuje bore.

NIVEA URBAN SKIN DETOX 10-MINUTNA SHEET MASKA, okvirna cena 272,98rsd

NIVEA NATURAL RADIANCE 10-MINUTNA SHEET MASKA ZA LICE, okvirna cena 272,68rsd

NIVEA Q10 plus C ANTI-WRINKLE + ENERGY SHEET MASKA, okvirna cena 340,84rsd

NIVEA HYALURON CELLULAR FILLER CONTOUR 10-MINUTNA SHEET MASKA, okvirna cena 374,93rsd

 

O Jelena Filipović

Proveri takođe

Biofield Care, Veče dobrih frekvencija i balansa: Biofield Care flasteri, inovacija u nanobiotehnologiji, predstavljeni srpskoj javnosti, Gradski Magazin

Veče dobrih frekvencija i balansa: Biofield Care flasteri, inovacija u nanobiotehnologiji, predstavljeni srpskoj javnosti

U prijatnom ambijentu na Dorćolu, u atmosferi razmene znanja, iskustva i informacija o biotehnološkim inovacijama, …

NIVEA, Neverovatan spoj dragocenih bisera i pouzdane nege uz  NIVEA Pearl&Beauty Black antiperspirante, Gradski Magazin

Neverovatan spoj dragocenih bisera i pouzdane nege uz NIVEA Pearl&Beauty Black antiperspirante

Biseri su jedan od najcenjenijih darova prirode i jedan od najstarijih poznatih dragulja, a njihove …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin