Najnovije Vesti
NOVO: NIVEA Sheet Maske, Gradski Magazin

NOVO: NIVEA Sheet Maske

Kozmetički proizvodi igraju se konzistencijom, bojama  i formulacijama i neprestano se menjaju i usavršavaju

To je deo onoga što ih čini tako fascinantnim. Novi kozmetički trendovi i proizvodi dobijaju na značaju širom sveta: jedan takav proizvod su sheet maske, rođene u Aziji. Ne samo da izgledaju izvanredno, već su prožete i dragocenim serumima koji pružaju trenutne ulepšavajuće efekte i koji deluju u skladu sa kožom. Zavisno od starosne dobi, tipa i potreba kože, u različito vreme možete birati između NIVEA Urban skin Detox maske, NIVEA Natural Radiance, NIVEA Q10 plus C Energy ili NIVEA Hyaluron Cellular Filler Contour10– minutne sheet maske.

DA LI IKADA POŽELITE DA SE ODMORITE OD SVEGA?

#maskonswitchoff

Podsetnici, neotvoreni mejlovi, rokovi, prenatrpan raspored, zahtevi za prijateljstvo, slike bivšeg na instagramu, knjiga koja čeka da je pročitate, dve serije koje pratite i još pet na spisku, ažuriranje softvera, šoping, novosti u sedam različitih grupa za ćaskanje. Životni ciljevi, profesionalni ciljevi, ciljevi u vezi. Sve se odvija tako brzo. Ali vi to volite. Jer to je vaš život i vi ga živite punim plućima. Svakog minuta, svakog sata, svakog dana. Ali, ponekad prija i odmor. Ostavite sve da čeka. Uhvatite trenutak. Stavite masku na lice i ostavite sve po strani.

Koja maska za lice je pravi izbor za vaš trenutak opuštanja – #maskonswitchoff? Od maske za detoksikaciju do maske protiv starenja – imamo proizvode koji odgovaraju potrebama vaše kože. Pored toga, sve NIVEA sheet maske su biorazgradive!

10 MINUTA I 3 KORAKA DO LEPE I NEGOVANE KOŽE

NIVEA sheet maske su jednostavne za upotrebu: otvorite pakovanje i odmotajte masku, stavite je na lice i namestite prstima uz lice. Vodite računa da plavi zaštitni sloj bude okrenut spolja. Pažljivo skinite zaštitni sloj i namestite masku. Stavili ste masku i sada ostavite sve drugo po strani: opustite se isačekajte 10 minuta da maska deluje. Da biste skinuli masku, polako je podignite od krajeva prema sredini. Nežno umasirajte ostatke seruma u kožu ili uklonite višak tuferom.

NIVEA URBAN SKIN DETOX 10-MINUTNA SHEET MASKA

Savršen tretman prilagođen užurbanom, urbanom stilu života – dubinski čisti kožu od zagađujućih materija. Svakodnevni stres, uticaji iz spoljašnje sredine i zagađenje mogu da imaju negativne posledice kada je u pitanju koža. Odvojite 10 minuta za opuštanje i sačekajte da NIVEA Urban Skin Detox 10-minutna maska dubinski deluje i očisti kožu od toksina. Sheet maska natopljena zelenim čajem i crnim ugljem pruža koži zdrav izgled i osećaj čistoće i svežine. Crni ugalj, kao jedan od sastojaka, je vrlo lagan prah sa sposobnošću da apsorbuje molekule. Ekstrakt zelenog čaja sa druge strane deluje kao antioksidans koji prirodno štiti od slobodnih radikala i doprinosi zdravoj koži. Pomaže u borbi protiv negativnih efekata zagađenja u gradu i smanjenju nečistoća. Ako želite da održite zdrav izgled kože, koristite sheet masku dva puta nedeljno. Za dodatni osećaj svežine, masku držite u frižideru pre upotrebe. Prva NIVEA biorazgradiva sheet maska za detoks kože. Za zdrav izgled kože i osećaj čistoće i svežine.

NIVEA NATURAL RADIANCE 10-MINUTNA SHEET MASKA ZA LICE

Savršen tretman za kožu koja izgleda beživotno i umorno. Usled uticaja svakodnevnog stresa, faktora iz spoljašnje sredine i zagađenja koža može da deluje beživotno i umorno. Odvojite 10 minuta za opuštanje i nanesite NIVEA Natural Radiance sheet masku koja će vratiti koži zdrav izgled i blistavi sjaj. Sheet maska je natopljena formulacijom koja sadrži 20 ml seruma, arganovo ulje i ši puter kako bi koža bila zdrava i blistava. Sadrži omega masne kiseline, vitamine i linolne kiseline, kao I arganovo ulje koji zajedno igraju kao idealan hidratantni tim koji pomaže da NIVEA Urban Skin Natural Radiance maska ostavi kožu glatkom i blistavom. Ši puter je još jedan važan sastojak u formulaciji koji daje blistavost tenu i pruža koži dodatnu hidrataciju. Ši puter se izdvaja iz oraha afričkog drveta ši i pun je hranljivih sastojaka i vitamina. Zdrave masne kiseline u ši puteru deluju zajedno sa ostalim sastojcima u formulaciji kako bi koža bila blistava I jedra, naročito pogodno za bledu kožu i suve predele lica. Ten je blistav, jedar i gladak. Ako želite da održite zdrav izgled kože, koristite sheet masku barem dva puta nedeljno. Za dodatni osećaj svežine, masku držite u frižideru pre upotrebe.

NIVEA Q10 plus C ANTI-WRINKLE + ENERGY SHEET MASKA

Moćna kombinacija 2 antioksidansa – koenzima Q10 ivitamina C– za savršen tretman koji koži vraća energiju. Ova formulacija vraća svežinu koži koja deluje umorno i beživotno. Odvojite 10 minuta za opuštanje i sačekajte da NIVEA Q10 PLUS C 10-minutna maska pruži koži dodatnu dozu energije. NIVEA Q10 Plus C maska natopljena je formulacijom koja sadrži 20ml seruma,  koenzim Q10 i vitamin C. Q10 pospešuje proizvodnju energije u našim ćelijama. Kao antioksidans, ovaj koenzim se bori protiv slobodnih radikala kako unutar tako i van ćelija. Slobodni radikali su supstance koje uzrokuju ćelijska oštećenja i ubrzavaju starenje kože. Sastojci pružaju koži svežinu i energiju i čine je primetno glatkom. Ako želite da održite zdrav izgled kože, koristite sheet masku dva puta nedeljno. Za dodatni osećaj svežine maske dovoljno je da se maska drži u frižideru pre upotrebe.

NIVEA HYALURON CELLULAR FILLER CONTOUR 10-MINUTNA SHEET MASKA

Uz masku NIVEA Hyaluron Cellular Filler Sheet maske sjajne blagodati protiv starenja deluju dok je vreme da se opustite i uživate u mekoći maske obogaćene hijaluronskom kiselinom i pojačivačima kolagena. Kako starimo, smanjuje se količina prirodnog kolagena i koža lica gubi čvrstinu i gipkost. Odvojite 10 minuta, opustite se i sačekajte da NIVEA CELLULAR FILLER CONTOUR 10-minutna maska deluje i vrati koži mladalački izgled. Maska aktivira ćelije kože kako bi mogle da proizvode hijaluronsku kiselinui kolagen.* Maska je natopljena formulacijom koja sadrži 20ml seruma, hijaluronsku kiselinu i sastojak koji pospešuje proizvodnju kolagena kako bi koža bila gipka, čvršća i hidrirana. Hijaluronska kiselina je cenjena zbog svoje sposobnosti da veže velike količine vode i na taj način omogućava koži veću hidrataciju. Kako ljudi stare, koža ne održava vlagu kao nekada. Budući da je manje hidrirana, posebno na koži lica formiraju se linije. Upotreba hijaluronske kiseline i kolagena u NIVEA Hialuron Cellular Filler Contour sheet maski deo su inovativne formulacije koja obezbeđuje volumen i umanjuje bore.

NIVEA URBAN SKIN DETOX 10-MINUTNA SHEET MASKA, okvirna cena 272,98rsd

NIVEA NATURAL RADIANCE 10-MINUTNA SHEET MASKA ZA LICE, okvirna cena 272,68rsd

NIVEA Q10 plus C ANTI-WRINKLE + ENERGY SHEET MASKA, okvirna cena 340,84rsd

NIVEA HYALURON CELLULAR FILLER CONTOUR 10-MINUTNA SHEET MASKA, okvirna cena 374,93rsd

 

O Jelena Filipović

Proveri takođe

koža, ZAŠTIĆENA I LEPA KOŽA U SUSRET SUNCU, Gradski Magazin

ZAŠTIĆENA I LEPA KOŽA U SUSRET SUNCU

Uživajte u sunčanim danima pred nama uz posebne pogodnosti kupovine efikasne i pouzdane zaštite od …

prostata, Rešite se problema sa mokrenjem usled uvećanja prostate, Gradski Magazin

Rešite se problema sa mokrenjem usled uvećanja prostate

Više od polovine muškaraca sa preko 50 godina imaju simptome benignog uvećanja prostate. Ova neprijatna …

Leave a Reply

Your email address will not be published.