Najnovije Vesti
Delta City, Novogodisnja zurka u Delta City-ju, Gradski Magazin

Novogodisnja zurka u Delta City-ju

U okviru veselog druzenja, vlasnici ljubimaca imace priliku da doniraju potrepstine od kojih ce biti napravljeni paketici za napustene zivotinje

Nova godina polako kuca na vrata, a u susret predstojecim praznicima bice organizovano veselo druzenje za kucne ljubimceu atrijumu Delta City-ja, u nedelju, 29. novembra, u 15 sati. Pored zabavnog programa i brojnih animacija, sve ljubimce ocekuje i druzenje sa Deda Mrazom u okviru koga ce dobiti i zasluzene novogodisnje poklone.

Delta City, Novogodisnja zurka u Delta City-ju, Gradski Magazin

Ali ove godine razlog za radovanje imaju i brojni ljubimci koji jos uvek nemaju svoj dom… u okviru druzenja u Delta City-ju, sviucesnici ce imati priliku da budu humani i doniraju potrepstine za ljubimce od kojih ce biti napravljeni novogodisnji pokloni za brojna udruzenja koja brinu o napustenim zivotinjama. Tople prostirke, igracke, garderoba za zivotinje, samo su deo onoga sto posetioci mogu donirati kako bi obradovali brojne napustene zivotinje koje u susret predstojecim praznicima cekaju da nadju svoj dom.

Detaljnije informacije i prijave mozete pronaci na drustvenoj mrezi www.petface.net koja i ove godine ucestvuje u organizaciji ove novogodisnje zurke.

O Tamara Stević

Proveri takođe

U humanitarnoj akciji Crvenog krsta Beograd prikupljeno više od 4 000 kilograma namirnica, Gradski Magazin

U humanitarnoj akciji Crvenog krsta Beograd prikupljeno više od 4 000 kilograma namirnica

U okviru humanitarne akcije „Stalo nam je. Hvala što pomažete“ za samo dva dana, Beograđani …

Galerija Belgrade, Završni radovi na izgradnji objekta “Galerija Belgrade” u okviru projekta “Beograd na vodi” (FOTO), Gradski Magazin

Završni radovi na izgradnji objekta “Galerija Belgrade” u okviru projekta “Beograd na vodi” (FOTO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i predsednik kompanije “Igl Hils” Muhamed Alabar obišli su završne radove …

Leave a Reply

Your email address will not be published.