Delta City, Novogodisnja zurka u Delta City-ju, Gradski Magazin

Novogodisnja zurka u Delta City-ju

U okviru veselog druzenja, vlasnici ljubimaca imace priliku da doniraju potrepstine od kojih ce biti napravljeni paketici za napustene zivotinje

Nova godina polako kuca na vrata, a u susret predstojecim praznicima bice organizovano veselo druzenje za kucne ljubimceu atrijumu Delta City-ja, u nedelju, 29. novembra, u 15 sati. Pored zabavnog programa i brojnih animacija, sve ljubimce ocekuje i druzenje sa Deda Mrazom u okviru koga ce dobiti i zasluzene novogodisnje poklone.

Delta City, Novogodisnja zurka u Delta City-ju, Gradski Magazin

Ali ove godine razlog za radovanje imaju i brojni ljubimci koji jos uvek nemaju svoj dom… u okviru druzenja u Delta City-ju, sviucesnici ce imati priliku da budu humani i doniraju potrepstine za ljubimce od kojih ce biti napravljeni novogodisnji pokloni za brojna udruzenja koja brinu o napustenim zivotinjama. Tople prostirke, igracke, garderoba za zivotinje, samo su deo onoga sto posetioci mogu donirati kako bi obradovali brojne napustene zivotinje koje u susret predstojecim praznicima cekaju da nadju svoj dom.

Detaljnije informacije i prijave mozete pronaci na drustvenoj mrezi www.petface.net koja i ove godine ucestvuje u organizaciji ove novogodisnje zurke.

O Tamara Stević

Proveri takođe

BEST Beograd: AIBG – intenzivno studentsko programersko takmičenje 9. i 10. decembra!, Gradski Magazin

BEST Beograd: AIBG – intenzivno studentsko programersko takmičenje 9. i 10. decembra!

Ovog decembra, u noći između 9. i 10. lokalna grupa Udruženja studenata tehnike Evrope, BEST …

Proglašeni pobednici Pekarijade 2023., Gradski Magazin

Proglašeni pobednici Pekarijade 2023.

Svečanom ceremonijom i dodelom nagrada završena je četvrta „Pekarijada“, nacionalno takmičenje za najbolje pekare Srbije. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gradski Magazin