novogodišnje rezolucije, Novogodišnje rezolucije pojava ili fenomen!, Gradski Magazin

Novogodišnje rezolucije pojava ili fenomen!

Opustite se, ali se i držite se svoje Novogodišnje rezolucije!

Iako su novogodišnje rezolucije veoma čestapojava krajem godine, već na početku naredne ih lako odbacujemo. Čak je određen datum posvećen ovom fenomenu – 17. januar. Da ne biste odustali od novih, dobrih odluka, preporučujemo da skrenete misli uživanjem i opuštanjem uz Box paket.

Petnaestog januara će se na kanalu DocuBox HD u 18:00 emitovati dokumentarni film „Sreća je u tanjiru” – Dai Jianjun, Kina.

U provinciji Džeđang u Gvangžuu, Dai Jianjun sa velikom predanošću čuva drevnu kinesku doktrinu ishrane – vrstu umetnosti koju se trudi da održi. Njegov projekat podrazumeva zaštitu ugroženih ratarskih kultura kroz otvaranje restorana koji služe tradicionalnu hranu, kao i osnivanje velikog eksperimentalnog poljoprivrednog dobra pored jezera, u podnožju planina Suičana – Gong Geng Šu Juan – raja na zemlji i seoske verzije čuvenog restorana Dai Jianjuna u Hangdžouu pod nazivom Long Jing Manor. Na oba ova mesta pratimo Daija i njegove prijatelje tokom njihovih gastronomskih istraživanja i poseta poljoprivrednim proizvođačima.

Ukusna serija koja obuhvata putovanja, kuvanje i jedan osećaj civilizovanosti prati petoricu “zelenih” šefova kuhinje, koji se bore za ekološki pristup kuvanju u Francuskoj, Kini, Kaliforniji, Beninu i na Tasmaniji. Da bi sačuvali okruženje i prirodu, daju prednost lokalno proizvedenim proizvodima, a krajnji cilj ovim šefovima kuhinje sa pet kontinenata je izlaganje receptora za ukus zdravoj, a opet vrhunski ukusnoj hrani. Pet mesta, 5 biotopa, 5 šefova kuhinja: Arno Daan u Baskiji, Dai Đangđuj u Žeđiang planinama u Kini, Luk Birg u Tasmaniji, Dejvid Kinč u Kaliforniji i Godfri Nzamudžo u Beninu. Oni svojim gostima spremaju jela budućnosti, sa srećom kao prilogom.

Na Dan odbacivanja novogodišnjih rezolucija, u petak, 17. januara od 21:00, FilmBox Premium će emitovatifilm „Džek Ričer”. Profesionalni snajperista ubija pet osoba u jednom mirnom gradu u srcu zemlje. Policija ubrzo otkriva i hapsi krivca i gradi čist slučaj. Ali umesto da prizna delo, optuženi piše na papiru „Dovedite Džeka Ričera”. Sam Ričer vidi prilog na vestima i pojavljuje se u gradu. Odbrana je oduševljena, ali Ričer je došao da dokaže da je optuženi kriv. Iznenađen njegovim zahtevom, Ričer kreće da potvrdi njegovu apsolutnu krivicu, ali nailazi na mnogo više od onoga čemu se nadao.

U nedelju, 19. januara, kanal FunBox nam donosi dokumentarni film „Daleka mesta – Ko Čang”, i to od 20:00. Upoznaćemo ostrvo Ko Čang! Sjajno ćemo se zabaviti u obilasku jednog od najvećih parkova za ekstremne sportove na ostrvu. Upoznaćemo prijateljski raspoložene slonove i učestvovati u fotografisanju, a onda ćemo posetiti jedan od najpopularnijih klubova tajlandskog boksa i vežbati sa majstorima ovog sporta.

O Jelena Filipović

Proveri takođe

Film, Ugnezdite se uz „Ljubavno gnezdo“, Gradski Magazin

Ugnezdite se uz „Ljubavno gnezdo“

Ako ste ljubitelj dobre avanture, komedije ili mistike, sve to možete pronaći na FilmBox kanalima, …

Film if, Relaksacija na maksimumu, Gradski Magazin

Relaksacija na maksimumu

Odmor nam je potreban kako vikendom, tako i preko radne nedelje, a da biste se …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin