Najnovije Vesti
, NOVO:NIVEA Q10 POWER Anti-Wrinkle + Extra-Nourishing, Gradski Magazin

NOVO:NIVEA Q10 POWER Anti-Wrinkle + Extra-Nourishing

Novi NIVEA Q10 POWER proizvodi sadrže kombinaciju Q10 moćnog prirodnog sastojka koji je identičan koenzimu u samoj koži i dragocenog arganovog ulja. Ova formulacija pruža hranljivu negu tokom 24 sata i namenjena je zreloj koži koja je suva ili veoma suva. Nova NIVEA Q10 linija je savršeno prilagođena potrebama zrele i suve kože

Koža se vremenom menja i pojavljuju se bore i tanke linije. Kako starimo, koža postaje sve suvlja: oko 40 posto žena starijih od 60 ima suvu kožu*. Glavni uzroci tome su gubitak vlage i sve slabija barijera kože koja predstavlja zaštitu od spoljašnjih uticaja. Pored toga, ćelijski metabolizam ćelija je sve sporiji, hormonalni sistem se menja, a u menopauzi nivo estrogena usporava proizvodnju elastičnih vlakana.

NIVEA Q10 sada ima rešenje u vidu formulacije protiv starenja kože koja sadrži dva veoma efikasna sastojka. Q10 POWER ANTI-WRINKLE + EXTRA-NOURISHING linija obogaćena uljem sadrži nemasne formulacije koje čini kombinacija koenzima Q10 koji je 100 posto svojstven koenzimu u samoj koži i dragocenog arganovog ulja. Q10 POWER linija za dodatno hranljivu negu sada sadrži dnevnu kremu, noćnu kremu i višenamensko ulje za negu – za zdravu kožu punu života.

NIVEA Q10je sada100 posto svojstven koenzimu  Q10 iz kože

Q10 je koenzim koji je prisutan u svakoj ćeliji kože, pruža koži energiju i zaštitu i prirodno sprečava starenje. Međutim, vremenom nivo ovog koenzima u koži opada i na koži počnu da se pojavljuju različiti simptomi starenja. NIVEA Q10 POWER sada sadrži Q10 koji je 100 svojstven koenzimu same kože jer se proizvodi fermentacijom prirodnog kvasca, a ne bakterijskom fermentacijom. Novi Q10 je čist i prirodnog kvaliteta zbog čega deluje u savršenoj harmoniji sa kožom. On na prirodan način dopunjava koenzim Q10 iz same kože i tako pomaže koži da se sama bori protiv starenja, što je i najbolji mogući način.

Pored toga, Q10 koji je identičan prirodnom koenzimu deluje u kombinaciji sa kreatinom u organizmu, organskom kiselinom koja jača vlakna odgovorna za čvrstinu kože, pospešuje proizvodnju kolagena i aktivira odbrambeni sistem u samoj koži. Ova kombinacija primetno smanjuje linije i bore, pa čak i one duboke.

Arganovo ulje – tečno zlato

NIVEA Q10 POWER ANTI-WRINKLE + EXTRA-NOURISHING linija sadrži dragocen prirodni sastojak za negu – arganovo ulje, koje sprečava isušivanje kože iznutra, zbog čega se i naziva tečno zlato. Ovo ulje je bogato nezasićenim masnim kiselinama i vitaminom E. Nije masno i koža ga brzo upija.

Formulacija koja sadrži 99 posto ulja i koenzim Q10 može dugoročno da ojača barijeru kože i na taj način spreči pojavu suve, zategnute kože.

Za predivan osećaj meke kože: NIVEA 10 POWER višenamensko ulje za negu lica

Zvezda nove NIVEA Q10 POWER ANTI-WRINKLE + EXTRA-NOURISHING linije je VIŠENAMENSKO ULJE ZA NEGU LICA, koje možete koristiti u skladu sa potrebama svoje kože: za blistavi izgled tokom dana, za obnavljanje kože tokom noći ili kao brzu masku za podmlađen i blistav ten. Ovaj proizvod možete koristiti posebno, kao i u kombinaciji sa dnevnom kremom ili tečnim puderom kada želite dodatno da zaštitite kožu. Jednostavno samo dodajte par kapi ulja dnevnoj ili noćnoj kremi. Ulje je nemasno i savršen je izbor kada je koži potrebna posebna nega.

 

 NIVEA Q10 ANTI-WRINKLE + EXTRA-NOURISHING dnevna krema 50ml, okvirna preporučena cena 1480,40rsd

NIVEA Q10 ANTI-WRINKLE + EXTRA-NOURISHING noćna krema za obnavljanje kože 50ml, okvirna preporučena cena 1480,40rsd

NIVEA Q10 ANTI-WRINKLE + EXTRA-NOURISHINGvišenamensko ulje za negu lica 30ml, okvirna preporučena cena 1727,14rsd

 

* Izvor: Euromonitor International Limited; NIVEA kao krovni brend u kategorijama Nega tela, Nega lica i Nega ruku; u maloprodajnoj vrednosti, 2017.

O Jelena Filipović

Proveri takođe

Eucerin i, UZ PRAVU NEGU GODINE SU SAMO BROJ!, Gradski Magazin

UZ PRAVU NEGU GODINE SU SAMO BROJ!

Svakoj ženi prija kada joj kažu da izgleda mlađe, a tom utisku u najvećoj meri …

koža, ZAŠTIĆENA I LEPA KOŽA U SUSRET SUNCU, Gradski Magazin

ZAŠTIĆENA I LEPA KOŽA U SUSRET SUNCU

Uživajte u sunčanim danima pred nama uz posebne pogodnosti kupovine efikasne i pouzdane zaštite od …

Leave a Reply

Your email address will not be published.