numerolozi, Numerolozi upozoravaju: Dvojka nosi sukobe!, Gradski Magazin
Foto: Pixabay

Numerolozi upozoravaju: Dvojka nosi sukobe!

Danas je 2. decembar, dan koji nosi nevolje, upozoravaju numerolozi. Sudeći prema događajima koji su se odigrali u prošlosti, baš na današnji dan sa čak dve dvojke (2.12.), upozorenje nije bez pokrića. 

Godine 2001. Vuk Drašković optužio je Zorana Đinđića da slučaj atentata u Budvi gura pod tepih, protesti 1996. dobijaju svoj zamajac, huligan Uroš Mišić teško je povredio pripadnika Žandarmerije na utakmici Zvezda:Hajduk, a EZ odlučila da sankcije sprovodi samo prema tadašnjoj SCG 1991. godine.  

 

Međutim, energija broja dva u sebi nosi ambivalentnost, suprotnost, sukob, suparništvo, udvostručenost i svojevrsan dualizam. To je broj zemlje, uzemljenja.  

 

U zavisnosti od prihvatanja te energije, događaji koji su pod agresijom mogu se i okrenuti i pretvoriti u svoje uzemljenje i razrešenje.  

 

Tako, su na današnji dan 1994. godine RSK i Hrvatska potpisale ekonomski sporazum, 2004. EUFOR preuzeo misiju SFOR-a u BiH, 2011. postignut sporazum Beograda i Prištine o administrativnim prelazima, a 2002. janez Drnovšek izabran za predsednika Slovenije.  

 

U danu koji nosi broj dva, sudbinu događaja pokreću misli i energije koje emitujemo. Da li će se ovaj dan preokrenuti u pomirljiv i dan razrešenja ili dan pun sukoba, zavisi samo od nas.  

 

Izvor: tajmlajn.net

O Dalibor

Proveri takođe

Rokfelerovi plaćenici udaraju na Vučića preko Vrnjačkog panoramskog točka!, Gradski Magazin

Rokfelerovi plaćenici udaraju na Vučića preko Vrnjačkog panoramskog točka!

Brojne organizacije sa platnog spiska Rokfeler fondacije, ne štede ni novac ni ljudstvo, a sve …

Zamisli leto i kreni u Aquaworld Resort Budapest, Gradski Magazin

Zamisli leto i kreni u Aquaworld Resort Budapest

AQUAWORLD RESORT BUDAPEST JEDAN JE OD NAJLEPŠIH SPA HOTELA U OVOM DELU EVROPE, A ZA …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Gradski Magazin