numerolozi, Numerolozi upozoravaju: Dvojka nosi sukobe!, Gradski Magazin
Foto: Pixabay

Numerolozi upozoravaju: Dvojka nosi sukobe!

Danas je 2. decembar, dan koji nosi nevolje, upozoravaju numerolozi. Sudeći prema događajima koji su se odigrali u prošlosti, baš na današnji dan sa čak dve dvojke (2.12.), upozorenje nije bez pokrića. 

Godine 2001. Vuk Drašković optužio je Zorana Đinđića da slučaj atentata u Budvi gura pod tepih, protesti 1996. dobijaju svoj zamajac, huligan Uroš Mišić teško je povredio pripadnika Žandarmerije na utakmici Zvezda:Hajduk, a EZ odlučila da sankcije sprovodi samo prema tadašnjoj SCG 1991. godine.  

 

Međutim, energija broja dva u sebi nosi ambivalentnost, suprotnost, sukob, suparništvo, udvostručenost i svojevrsan dualizam. To je broj zemlje, uzemljenja.  

 

U zavisnosti od prihvatanja te energije, događaji koji su pod agresijom mogu se i okrenuti i pretvoriti u svoje uzemljenje i razrešenje.  

 

Tako, su na današnji dan 1994. godine RSK i Hrvatska potpisale ekonomski sporazum, 2004. EUFOR preuzeo misiju SFOR-a u BiH, 2011. postignut sporazum Beograda i Prištine o administrativnim prelazima, a 2002. janez Drnovšek izabran za predsednika Slovenije.  

 

U danu koji nosi broj dva, sudbinu događaja pokreću misli i energije koje emitujemo. Da li će se ovaj dan preokrenuti u pomirljiv i dan razrešenja ili dan pun sukoba, zavisi samo od nas.  

 

Izvor: tajmlajn.net

O Dalibor

Proveri takođe

, BALKAN BUSINESS WOMEN AWARDS 2024., Gradski Magazin

BALKAN BUSINESS WOMEN AWARDS 2024.

Svečana dodela priznanja BALKAN BUSINESS WOMEN AWARDS 2024, održana je 13. maja, u hotelu Hyatt …

, Đurovićeva vizija se ostvaruje: Vrnjačka Banja očekuje rekordan broj gostiju!, Gradski Magazin

Đurovićeva vizija se ostvaruje: Vrnjačka Banja očekuje rekordan broj gostiju!

321 SRBIJA – Odlukom višečlanog stručnog žirija, prestižno godišnje priznanje Udruženja „3,2,1 Srbija“, projekta od …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin