Najnovije Vesti
numerolozi, Numerolozi upozoravaju: Dvojka nosi sukobe!, Gradski Magazin
Foto: Pixabay

Numerolozi upozoravaju: Dvojka nosi sukobe!

Danas je 2. decembar, dan koji nosi nevolje, upozoravaju numerolozi. Sudeći prema događajima koji su se odigrali u prošlosti, baš na današnji dan sa čak dve dvojke (2.12.), upozorenje nije bez pokrića. 

Godine 2001. Vuk Drašković optužio je Zorana Đinđića da slučaj atentata u Budvi gura pod tepih, protesti 1996. dobijaju svoj zamajac, huligan Uroš Mišić teško je povredio pripadnika Žandarmerije na utakmici Zvezda:Hajduk, a EZ odlučila da sankcije sprovodi samo prema tadašnjoj SCG 1991. godine.  

 

Međutim, energija broja dva u sebi nosi ambivalentnost, suprotnost, sukob, suparništvo, udvostručenost i svojevrsan dualizam. To je broj zemlje, uzemljenja.  

 

U zavisnosti od prihvatanja te energije, događaji koji su pod agresijom mogu se i okrenuti i pretvoriti u svoje uzemljenje i razrešenje.  

 

Tako, su na današnji dan 1994. godine RSK i Hrvatska potpisale ekonomski sporazum, 2004. EUFOR preuzeo misiju SFOR-a u BiH, 2011. postignut sporazum Beograda i Prištine o administrativnim prelazima, a 2002. janez Drnovšek izabran za predsednika Slovenije.  

 

U danu koji nosi broj dva, sudbinu događaja pokreću misli i energije koje emitujemo. Da li će se ovaj dan preokrenuti u pomirljiv i dan razrešenja ili dan pun sukoba, zavisi samo od nas.  

 

Izvor: tajmlajn.net

O Dalibor

Proveri takođe

PREPORUKA DANA: NOVA GODINA U AQUAWORLD RESORT BUDAPEST HOTELU, Gradski Magazin

PREPORUKA DANA: NOVA GODINA U AQUAWORLD RESORT BUDAPEST HOTELU

Ako još uvek imate dilemu gde da provedete novogodišnje praznike, pomoći ćemo vam da “prelomite” …

PIJANA KORONA, Gradski Magazin

PIJANA KORONA

Počeci pandemije korona virusa uneli su ogromne količine straha među svetsku populaciju, ali i kod nas. Neizvesnost, strah od smrti, izolacija, policijski čas učinili su da psihičko stanje nacije postane vrlo alarmantno.   Pribegavanje alkoholu, opijatima i povećana upotreba lekova za relaksaciju i smirenje, kao i jačih antidepresiva povećali su se gotovo za 100%.  Veliki broj onih koji nikada nisu konzumirali alkohol ili su ga povremeno koristili, počeli su redovno dopingovanje, pa …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Gradski Magazin