Najnovije Vesti
NYX, NYX PROFESSIONAL MAKEUP –  WORTH THE HYPE MASKARA!, Gradski Magazin

NYX PROFESSIONAL MAKEUP – WORTH THE HYPE MASKARA!

Osluškujući želje DIY-era, koji su svojim aktivnim učešćem i kvalitetnim sugestijama postali i partneri brenda NYX Professional Makeup, došli smo do lansiranja novog hit proizvoda – WORTH THE HYPE maskare!


NYX, NYX PROFESSIONAL MAKEUP –  WORTH THE HYPE MASKARA!, Gradski Magazin

I samo ime najnovije maskare je izazvalo pažnju među pripadnicima svetske NYX Professional Makeup beauty zajednice, koja poslednjih godina verno uživa u ponudi profesionalne šminke ovog brenda. Makeup sladokusci širom sveta, koji su uspeli da je isprobaju, apsolutno su oduševljeni i ističu da je WORTH THE HYPE maskara po kvalitetu i svojim performansama apsolutno vredna svog imena!

NYX, NYX PROFESSIONAL MAKEUP –  WORTH THE HYPE MASKARA!, Gradski MagazinJednostavno nanošenje, postojanost, lakoća, a opet savršen izgled prirodnih trepavica, prednosti su najnovije WORTH THE HYPE maskare koju je nova populacija samoukih, digitalno potkovanih šminkerskih umetnika – fanatika za lepotu, brzo usvojila. NYX Professional Makeup najnovija maskara, sudeći po njihovim selfijima, tutorijalima i snepovima, ozbiljno preti da ugrozi trend nošenja veštačkih trepavica.

NYX, NYX PROFESSIONAL MAKEUP –  WORTH THE HYPE MASKARA!, Gradski Magazin

 

Profesionalni šminkeri, koji su imali prilike da je koriste, a čije mišljene značajno utiče na novitete koje razvijajamo, ubrajaju je u svoje omiljene make-up proizvode. Ukoliko želite da vam trepavice deluju tamnije, punije, izduženije, a ne želite osećaj težine na njima – WORTH THE HYPE maskara, po njima je pravi izbor!

NYX, NYX PROFESSIONAL MAKEUP –  WORTH THE HYPE MASKARA!, Gradski Magazin

Ena Jović, šminkerka: “Ja sam neko ko se zaista retko odlučuje da isproba novitete, bar što se tiče maskara. Sam naziv maskare me je privukao da je isprobam i da procenim da li je pretenciozan. Već posle nekoliko nanošenja shvatila sam da sam sa WORTH THE HYPE maskarom dobila sve što od maskare i očekujem. Za kratko vreme lepo izvuče trepavice,odlično je nadogradiva novim slojevima, ne ulepi ih, postojana je i ne stvara grudvice tokom dana. A najviše volim što je, pored nespornih postojanosti,  uveče lagano uklanjam uz samo par poteza čišćenja micelarnom vodom.”

NYX, NYX PROFESSIONAL MAKEUP –  WORTH THE HYPE MASKARA!, Gradski Magazin

Njena četkica je dizajnirana tako da savršeno pokriva i najmanje trepavice u uglovima oka.Bez obzira na kvalitet trepavica, tokom nanošenja maskare one se iščešljavaju, a sa svakim potezom i novim slojem stvara se utisak izduženosti, kakav dobijamo i korišćenjem nadograđenih trepavica. Maskara je pogodna za svakodnevnu upotrebu, bilo da ste profesionalci ili početnici u šminkanju, čak i kod osoba sa osetljivim očima, jer u sebi sadrži i ulje jojobe.

NYX, NYX PROFESSIONAL MAKEUP –  WORTH THE HYPE MASKARA!, Gradski Magazin

WORTH THE HYPE maskara se lako nanosi, prijatna je za nošenje i vredna je vaše pažnje, jer svi zaslužuju savršene trepavice.#quit fakin’it!

Foto:promo

PRessSerbia

 

O Gradski Magazin

Proveri takođe

Crne Gore, Postoje četiri načina da dođete do Crne Gore, a evo koji je najbolji od njih!, Gradski Magazin

Postoje četiri načina da dođete do Crne Gore, a evo koji je najbolji od njih!

Vodič kako stići do mora. Crna Gora je u subotu u ponoć otvorila granice za …

testiranje na korona virus, Od ujutru dodatne laboratorije za testiranje na korona virus na lični zahtev, Gradski Magazin

Od ujutru dodatne laboratorije za testiranje na korona virus na lični zahtev

 S obzirom na uvećan broj zahteva za testiranje na korona virus u proteklih nekoliko dana, …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.