, OBNOVLJENA FASADA POZORIŠTA PUŽ, Gradski Magazin

OBNOVLJENA FASADA POZORIŠTA PUŽ

, OBNOVLJENA FASADA POZORIŠTA PUŽ, Gradski MagazinRoma Company obezbedila je kompletan materijal za obnavljanje fasade Pozorišta Puž i organizovala oslikavanje crteža na fasadnom zidu na ulazu u pozorište. Oslikani zid uneo je vedrinu u dvorišni prostor između pozorišta i stambene zgrade, a svoju promociju doživeo je tokom proteklog Premijernog vikenda, kojim je obeležen početak nove sezone.

„Zahvaljujemo se Roma Company na pravovremenoj inicijativi i pruženoj pomoći na održavanju i ulepšavanju našeg objekta, kojem je posle 30 godina korišćenja svakako bila neophodna sanacija. Želimo da pozovemo i ostale društveno odgovorne kompanije na saradnju, a Pozorište Puž će uvek biti pouzdan partner i pravo mesto za projekte od javnog interesa,“ izjavio je Đoko Bulajić, vd direktora Pozorišta Puž.

Pozorište Puž i zajednica dobili su veseo, vedar i vrlo zanimljivo oslikan crtež, koji će svakako izmamiti osmeh na licu prolaznika, a svakodnevni život i aktivnosti biće lakše uz notu optimizma kojim zid zrači. Osim toga,  veliki broj najmlađih posetioca od sada ima još jedno lepo mesto pored kojeg mogu da zabeleže nezaboravne trenutke provedene u Pozorištu Puž.

„Roma Company nastavlja dugogodišnju praksu društveno-odgovornog poslovanja, kroz blisku saradnju i ulaganje u lokalnu zajednicu, pružajući pomoć tamo gde je najpotrebnije. Nadam se da će ovaj naš mali doprinos učiniti prijatnijim boravak za veliki broj najmlađih posetioca, ali i prolaznika, jer Pozorište Puž to svakako zaslužuje,“ izjavila je Jelena Anđelković, menadžer za komunikacije u Roma Company.

Slikarka Maja Živković oslikala je na fasadnom zidu pozorišta crtež inspirisan dečijim motivima, koji je uklopljen u postojeći vizuelni identitet pozorišta. Kako je u pitanju spoljašnji prostor, za oslikavanje su korišćene akrilne fasadne boje otporne na vremenske uticaje.

Profesionalno repertoarsko pozorište za decu osnovali su 1977. Slobodanka Caca Aleksić, upravnik i reditelj, i Branislav Milićević – Branko Kockica, glumac, kant-autor i dramski pisac. U početku Pozorište nije imalo svoju salu, već je predstave izvodilo u raznim salama i zato se tada zvalo Putno pozorištance “Puž”. Od februara 1988. Pozorište “Puž” se nalazi u sali, u ulici Radoslava Grujića 21.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, QLED 98“ i OLED 77“ – Veliki ekrani za vrhunski bioskopski užitak, Gradski Magazin

QLED 98“ i OLED 77“ – Veliki ekrani za vrhunski bioskopski užitak

Istinski ljubitelji filmova znaju da svaki odlazak u bioskop pričinjava ogromno zadovoljstvo. Veliki ekran, jasni …

, Kuhinje sa stilom – balans estetike i funkcionalnosti , Gradski Magazin

Kuhinje sa stilom – balans estetike i funkcionalnosti 

Prilikom uređenja kuhinje važno je osigurati balans između estetike i funkcionalnosti. Uređenje vaše kuhinje trebalo …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin