, Od gledanja serija do poslovnih sastanaka – Neo Qled TV zadovoljiće sve vaše potrebe, Gradski Magazin

Od gledanja serija do poslovnih sastanaka – Neo Qled TV zadovoljiće sve vaše potrebe

Serija „Peaky Blinders“, a kod nas „Birmingemska banda“, britanska je kriminalističko-dramska TV serija koja se dešava u periodu četvrte decenije 20. veka u Ujedinjenom kraljevstvu. Radnja se fokusira na porodicu Šelbi, čiji su članovi pripadnici Birmingemske bande koja zarađuje novac putem klađenja, reketiranja i pljački. Bandu vodi Tomas Šelbi, koga igra čuveni engleski gliumac, Kilijan Marfi koji u seriji želi da svoju porodicu izdigne iznad stereotipa društva te se upušta u česte okršaje sa policijom, lokalnim bandama, moćnim industrijalcima kako bi porodica stekla imućan status.

Ukoliko ste u potrazi za TV-om koji je stvoren za bindžovanje serija, onda je Samsung Neo QLED idealan izbor. Neo QLED donosi brojne inovacije na polju QLED serije televizora koji ga čine savršenim uređajem za strimovanje serija i filmova, ali i za rad od kuće, igranje video igrica i drugih aktivnosti. Iskoristili smo nekoliko sati da se iz prve ruke uverimo u karakteristike Samsung Neo QLED televizora i u nastavku ćemo vam preneti naše utiske.

Impresivna slika i zvuk

Zahvaljujući Neural Quantum 8K procesoru moći ćete da uživate u filmovima i serijama kao da se nalazite u bioskopu, jer ova tehnologija primenjuje veštačku inteligenciju da bi postigla snažniji nivo kontrasta i kako bi slika bila kristalno jasna. Zahvaljujući Dolby Atmos I Q-symphony tehnologijama, Neo QLED će vaše iskustvo gledanja dovesti do vrhunca. Pored izvanrednih karakteristika, istakli bismo da Infinity One dizajn čini ovaj uređaj estetski lepim, jer se crne ivice uređaj prosto “utapaju” u Infinity ekran, a možete ga kupiti u različitim veličinama od 43 do čak 85 inča sa 4K ili 8K podrškom.

Vežbajte i radite iz svog doma

Fleksibilno radno okurženje je u protkle dve godine omogućilo da jedan deo radne nedelje provedemo radeći od kuće, te su stabilna konekcija i funkcionalni prenosivi uređaj postali neophodni za uspešno obavljanje dnevnih zadataka. Međutim, nova linija Neo QLED televizora može odlično da posluži u poslovne svrhe. Možete da uparite vaš TV sa računarom ili mobilnim telefonom i aplikacijama za video pozive, poput Google Meets, Google Duo ili Zoom, okupite tim iz svoje dnevne sobe. Dodatna funkcija koja vam može olakšati radni dan jeste Multi View opcija koja omogućava podelu ekrana na četiri dela čime možete da pratite više sadržaja u isto vreme.

Ukoliko svoj dom želite da iskoristite kao sekundarnu teretanu, Neo QLED će vam i to omogućiti. Uz pomoć Samsung Health aplikacije možete se oprobati u različitom sadržaju vežbajući sa popularnim fitnes trenerima, birajući od meditacije do intenzivnog kardio treninga. Ukoliko preferirate da radite sa trenerom jedan na jedan čak I kada niste potpuno spremni ukljućite svoju Slim Fit kameru koju ćete prikačiti na gornju ivicu televizora i preneti video do mesta gde je potrebno da ga neko vidi., Od gledanja serija do poslovnih sastanaka – Neo Qled TV zadovoljiće sve vaše potrebe, Gradski Magazin

Gejming na najvišem nivou

Ukoliko ste ljubitelj gejminga, Samsung Neo QLED sa sobom donosi brojne tehnologije namenjene upravo gejming korisnicima. S obzirom da su video igre veoma dinamične i zahtevaju brze reakcije gejmera,  Motion Xcelerator Turbo Pro opcija donosi podršku u vidu 4K rezolucije i osvežvanje od 144 Hz uz malu latenciju. Ukoliko ste ljubitelj onlajn gejminga ne morate brinuti da će vas protivnik uništiti usled “bagova” ili kašnjenja. Radnja na ekranu će se desiti istovremeno sa pritiskom dugmeta. Seckanje ili podrhtvanje slike se smanjuje zahvaljujući FreeSync Premium Pro tehnologiji koja sinhroniziuje brzinu kojom grafička karta stvara sličice.

Pored vežbanja sa personalnim trenerom i gejminga, Neo QLED nudi još jednu jako vrednu komponentu. Naime, uz aplikaciju SmartThings vaš televizor će postati vaš najbolji saveznik, jer poseduje mogućnost da ga spojite na vaše kućne uređaje, nadzire ih i upravlja njima umesto vas. U prilici ste da odaberete među nekoliko glasovnih pomoćnika poput Bixby, Amazon Alexa ili Google Assistant-a koji su ugrađeni u Neo QLED i spremni da vam omoguće da uživate u različitim vrstama sadržaja.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, ŠARENI AVA SVET SE ŠIRI – STIŽE JOŠ 18 NOVIH RADNJI, Gradski Magazin

ŠARENI AVA SVET SE ŠIRI – STIŽE JOŠ 18 NOVIH RADNJI

Ava shopping park za manje od dve godine posetilo više od 2 miliona ljudi, a …

, Osvežite vaš dom kombinacijom modernog nameštaja i kreativnih tapeta, Gradski Magazin

Osvežite vaš dom kombinacijom modernog nameštaja i kreativnih tapeta

Osvežite vaš dom kombinacijom modernog nameštaja i kreativnih tapeta Kada uređujemo naš životni prostor trudimo …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin