Kolekcija CORSICA, Odaberite autentičan drvo dekor za enterijer u trendu, Gradski Magazin

Odaberite autentičan drvo dekor za enterijer u trendu

Drvo je svojom toplinom, teksturama i prirodnim šarmom pravi sinonim za eleganciju i luksuz u modernim enterijerima. Upravo u tom spoju klasičnog i modernog, drvo dekor pronalazi svoje mesto kao inspirativan i univerzalan materijal koji je iz godine u godinu deo nezaobilaznih trendova u dizajnu nameštaja. Sa druge strane, trendovima pripadaju i sistemi elemenata, odnosno kolekcije nameštaja za opremanje ambijenata doma, jer omogućavaju da primenite istu estetiku, kao i jasno profilisanu dizajnersku liniju u ambijentu koji uređujete.

Postoji veliki broj kolekcija koje nude nameštaj za opremanje kompletnih ambijenata, ali se zbog većeg broja elemenata u sistemu neki od njih mogu postaviti i u vezane prostorije, poput trpezarije, predsoblja, a neki od elemenata čak i u ambijent spavaće sobe. Još jedan takav primer deo je novog asortimana Forma Ideale, sistem elemenata CORSICA, koji je sačinjen od osam elemenata – TV police CORSICA TV 170TV police CORSICA TV 190zidne police CORSICA ZPvitrine CORSICA 1K VS1vitrine CORSICA 2K VS1vitrine CORSICA 2K VS2komode CORSICA 3K4F i klub stola CORSICA.

Kolekcija CORSICA, Odaberite autentičan drvo dekor za enterijer u trendu, Gradski Magazin
Odaberite autentičan drvo dekor za enterijer u trendu 4

Sistem elemenata CORSICA za opremanje dnevnog boravka odlikuje se svedenim dizajnerskim linijama, što omogućava isticanje raskošne teksture rustičnog dekora flagstaf hrasta, obogaćenog crnim funkcionalno-dekorativnim detaljima.

Kada je dnevni boravak u pitanju, pogotovo za opremanje prostorije veće kvadrature, ovaj sistem je idealna opcija, baš zato što sadrži više različitih elemenata lakih za kombinovanje, da li jednih sa drugim ili dodavanjem nekih komada nameštaja zasebno.

Vitrina CORSICA 2K VS1 je komad nameštaja koji najčešće biramo za dnevni boravak, ili ipak kao pomoćni element u odvojenom kutku trpezarije, dok je u slučaju manje dnevne sobe možete iskoristiti kao praktičan dodatak predsoblju. Kao i ostatak kolekcije, vitrine su izrađene od dekora hrasta, zajedno sa metalnim detaljima poput crnih stopica i ručica, a za zastakljene delove postoji i mogućnost dodavanja rasvete.

Ambijent dnevnog boravka možete upotpuniti i klub stolom CORSICA koji će biti praktičan za posluženje i odlaganje raznih sitnica.

Neizostavni deo svakog dnevnog boravka jeste TV polica, pa u zavisnosti od plana rasporeda nameštaja, kao i kvadrature odabranog prostora, možete birati između dve TV police u kolekciji – TV police CORSICA TV 170 i TV police CORSICA TV 190.

Obe sadrže otvorene i zatvorene elemente, a razlikuju se po dimenzijama. Odlična opcija za sitnice i dekoraciju jeste i zidna polica CORSICA ZP iz iste kolekcije, koja je takođe izrađena od dekora flagstaf hrasta i mat crne.

Za opremanje omiljenog kutka u delu dnevnog boravka, ili možda kao dodatak trpezariji, predsoblju ili spavaćoj sobi, kao idealno rešenje dizajneri enterijera Forma Ideale preporučuju komodu CORSICA 3K4F. Kao i ostatak kolekcije, odlikuju je jasno definisane dizajnerske linije, što omogućava isticanje raskošne teksture rustičnog dekora flagstaf hrasta, obogaćenog crnim funkcionalno-dekorativnim detaljima, dok ceo dizajn naglašavaju visoki nogari koji ovom sistemu daju autentičnost. Upotrebni prostor je funkcionalno raspoređen i čine ga četiri praktične fioke i dva zatvorena dela.

Kolekcija CORSICA, Odaberite autentičan drvo dekor za enterijer u trendu, Gradski Magazin
Odaberite autentičan drvo dekor za enterijer u trendu 5

Sposobnost drvo dekora da unese prirodan ambijent i oplemeni prostor iznova osvaja srca ljubitelja dizajna, a elementi iz kolekcije CORSICA svakako će svojim izgledom i funkcionalnošću doprineti modernom izgledu vašeg enterijera. Odaberite one koji se najbolje uklapaju u ambijent, i naravno, ne zaboravite da pogledate šta je sve to NOVO u asortimanu Forma Ideale u kolekciji pločastog i tapaciranog nameštaja za 2023.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, Da li čistiji vazduh u kafićima “čisti” i goste iz lokala, Gradski Magazin

Da li čistiji vazduh u kafićima “čisti” i goste iz lokala

Sve učestalije najave da bi Srbija mogla zabraniti pušenje u zatvorenom uplašila je vlasnike ugostiteljskih …

, Uspešno završen prolećni Schwarzkopf Gliss Program samopouzdanja , Gradski Magazin

Uspešno završen prolećni Schwarzkopf Gliss Program samopouzdanja 

Pod sloganom “Snažne žene za snažan svet” uspešno je završen prolećni Schwarzkopf Gliss Program samopouzdanja …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin