, Odmorite se pre odmora, Gradski Magazin
IMG_2902.jpg

Odmorite se pre odmora

Sezona godišnjih odmora je uveliko u toku. Kolege i prijatelji oko vas planiraju svoja letovanja i izlete, međutim iako još uvek nije došao red na vaše slobodne dane, to nikako ne treba da znači da nemate vremena za opuštanje. Kako biste uživali i tokom radne nedelje, sve što treba da uradite je da spremite grickalice, ohladite piće, uključite vaš TV i izaberete neki od filmova koje vam nudimo.

, Odmorite se pre odmora, Gradski Magazin

U četvrtak od 21:25h se pripremite za kvalitetan sadržaj na FilmBox Extra kanalu jer će se emitovati film „Henrijev zločin“. U ovom filmu čovek bez ikakvog cilja u životu je poslat u zatvor na izdržavanje kazne za zločin koji nije počinio, a kako će se snaći u ovoj životnoj situaciji pokazaće vam Keanu Reeves, Vera Farmiga i James Caan.

Petak rezervišite za kanal FilmBox Premium i film „Kockar“ u kom ćete upoznati glumce kao što su Mark Wahlberg, Jessica Lange i John Goodman. U ovoj kriminalističkoj priči profesora književnosti i kockara Džima Beneta muči ogroman dug, zbog kog pozajmljuje novac od svoje majke i lokalnog zelenaša. Da bi se situacija dodatno iskomplikovala, tu je i veza s jednom od njegovih studentkinja. Postavlja se pitanje: Da li će Benet rizikovati svoj život radi druge šanse? Odgovor možete saznati od 21h.

, Odmorite se pre odmora, Gradski MagazinUkoliko ste ljubitelji drama, onda u subotu ne smete propustiti film „Hešer“. Hešer je samotnjak. On mrzi svet i sve oko sebe. Ima dugu, masnu kosu i amaterski urađene tetovaže. Neuhranjen je i mnogo puši. Voli vatru, voli da diže stvari u vazduh i živi u svom kombiju, sve dok ne upozna Ti Džeja. Film će se emitovati u 22:25h na FilmBox Stars kanalu, a glavne uloge tumače Joseph Gordon-Levitt, Devin Brochu i Rainn Wilson.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, Elegantan dom uz komode u kašmir dekoru, Gradski Magazin

Elegantan dom uz komode u kašmir dekoru

Ukoliko želite istaknuti detalj u vašem enterijeru, razmislite o komodi. Pored izraženog stila, komoda je …

, Kompanija Yanfeng je lider u globalnoj borbi protiv klimatskih promena, Gradski Magazin

Kompanija Yanfeng je lider u globalnoj borbi protiv klimatskih promena

Kompanija Yanfeng kontinuirano se zalaže za sprečavanje klimatskih promena, pa je treći put zaredom od …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin