Odmorite se pre odmora, Gradski Magazin
IMG_2902.jpg

Odmorite se pre odmora

Sezona godišnjih odmora je uveliko u toku. Kolege i prijatelji oko vas planiraju svoja letovanja i izlete, međutim iako još uvek nije došao red na vaše slobodne dane, to nikako ne treba da znači da nemate vremena za opuštanje. Kako biste uživali i tokom radne nedelje, sve što treba da uradite je da spremite grickalice, ohladite piće, uključite vaš TV i izaberete neki od filmova koje vam nudimo.

Odmorite se pre odmora, Gradski Magazin

U četvrtak od 21:25h se pripremite za kvalitetan sadržaj na FilmBox Extra kanalu jer će se emitovati film „Henrijev zločin“. U ovom filmu čovek bez ikakvog cilja u životu je poslat u zatvor na izdržavanje kazne za zločin koji nije počinio, a kako će se snaći u ovoj životnoj situaciji pokazaće vam Keanu Reeves, Vera Farmiga i James Caan.

Petak rezervišite za kanal FilmBox Premium i film „Kockar“ u kom ćete upoznati glumce kao što su Mark Wahlberg, Jessica Lange i John Goodman. U ovoj kriminalističkoj priči profesora književnosti i kockara Džima Beneta muči ogroman dug, zbog kog pozajmljuje novac od svoje majke i lokalnog zelenaša. Da bi se situacija dodatno iskomplikovala, tu je i veza s jednom od njegovih studentkinja. Postavlja se pitanje: Da li će Benet rizikovati svoj život radi druge šanse? Odgovor možete saznati od 21h.

Odmorite se pre odmora, Gradski MagazinUkoliko ste ljubitelji drama, onda u subotu ne smete propustiti film „Hešer“. Hešer je samotnjak. On mrzi svet i sve oko sebe. Ima dugu, masnu kosu i amaterski urađene tetovaže. Neuhranjen je i mnogo puši. Voli vatru, voli da diže stvari u vazduh i živi u svom kombiju, sve dok ne upozna Ti Džeja. Film će se emitovati u 22:25h na FilmBox Stars kanalu, a glavne uloge tumače Joseph Gordon-Levitt, Devin Brochu i Rainn Wilson.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

Šta će se ove nedelje gledati u vašem kućnom bioskopu?, Gradski Magazin

Šta će se ove nedelje gledati u vašem kućnom bioskopu?

Iako je gledanje filmova u bioskopu uzbudljivo, naša dnevna soba često je omiljeno mesto kada …

Delez Srbija do zdravijih namirnica kroz saradnju sa beogradskim fakultetima, Gradski Magazin

Delez Srbija do zdravijih namirnica kroz saradnju sa beogradskim fakultetima

Maloprodajni lanac Delez Srbija predstavio je godišnji Izveštaj održivog poslovanja za 2021.godinu. Na tradicionalnom junskom …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Gradski Magazin