Najnovije Vesti

Održan koncert “Kraljevske Akademije za Igru”.

Sinoć je pred prepunom salom  “Pozorišta na Terazijama”, održana je zvanična dodela diploma Kraljevske akademije za igru. 
Njegova ekselencija Ambasador Velike Britanije Gospodin Denis Keefe uručio je diplome uspešnim učenicama koje su položile ispite pred Royal Academy of Dance komisijom iz Londona.

Mnoge poznate ličnosti, kao i predstavnici diplomatskog kora, svojim prisustvom uveličali su ovaj događaju. Samo neki od njih su Željko Rebrača, Milan Obradović, Vuk Rašović, Iva Štrljić,  Biljana Cincarević, Vanja Milačić, Drina Pešić… Manifestaciju je vodila Tanja Peternek, a učenice su priredile gala baletski koncert na kome je učestvovao orkestar pozorišta na Terazijama, a svojim glasovnim sposobnostima veče su ulepšali glumac Slobodan Stefanović i operska pevačica Marčela Frančeska. Koncertu su prisustvovali i direktorka baletske kraljevske akademije Ana Došen, kao i direktor pozorišta na Terazijama Aleksandar Đaja.

Održan koncert “Kraljevske Akademije za Igru”., Gradski Magazin

O Bojana Djurovic

GiO urednica, mail: bojana.djurovic@gradskimagazin.rs

Proveri takođe

Vladimir Gvojić, Vladimir Gvojić polaskan priznanjem Car Konstantin: Nagrada mi predstavlja više nego što mogu da opišem!, Gradski Magazin

Vladimir Gvojić polaskan priznanjem Car Konstantin: Nagrada mi predstavlja više nego što mogu da opišem!

Radi ono što voliš i uvek daj svoj maksimum reči su koje najbolje opisuju glumca …

Korona nema šta da traži na ovoj srpskoj planini!, Gradski Magazin

Korona nema šta da traži na ovoj srpskoj planini!

Kada se predano radi na promociji, a prirodnim dobrima rukovode profesionalci kao što je to …

Leave a Reply

Your email address will not be published.