, Održan tradicionalni MaxBet Zrenjaninski maraton, Gradski Magazin

Održan tradicionalni MaxBet Zrenjaninski maraton

MaxBet 4. Zrenjaninski maraton, okupio je ove godine više od 1500 takmičara, iz osam zemalja. Uz glavnu maratonsku od 42 km, organizovano je još pet pratećih trka. Novina je da su ove godine,  deca sa posebnim potrebama iz doma „Kolevka” iz Subotice zajedno sa osobama s invaliditetom, simbolično startovali sa maratoncima.

, Održan tradicionalni MaxBet Zrenjaninski maraton, Gradski Magazin
Održan tradicionalni MaxBet Zrenjaninski maraton 3

Kompanija MaxBet sa ponosom podržava Zrenjaninski maraton, od samog njegovog nastanka.

„Od samog početka, posvećeni smo podržavanju sportskih aktivnosti koje promovišu fizičko zdravlje i dobrobit. Kao kompanija koja je nastala u Zrenjaninu, a sada posluje u okviru Fluttera, najveće svetske kompanije za sportsko klađenje i igre na sreću koja je listirana na njujorškoj berzi, svesni smo značaja ulaganja u lokalnu zajednicu. Podrška maratonu je deo naše strateške inicijative da promovišemo zdrav životni stil. Sport ne samo da poboljšava fizičko zdravlje, već i jača zajedništvo i povezanost među ljudima. Verujemo da ovakvi događaji imaju moć da inspirišu ljude svih generacija da se bave rekreacijom i da vode zdraviji život“,  izjavila je Nataša Manojlović, menadžer korporativnih komunikacija u MaxBetu.

Ove godine Zrenjaninski maraton imao je i humanitarni karakter, gde su uz već prepoznatljivu akciju „Sportom za bolje sutra”, svi učesnici „Trčali kao heroji” („Run like a hero“) u akciji za podršku deci oboleloj od raka i udruženju NURDOR.

Pored glavne trke, organizovane su i PerSu trka sa osmehom za najmlađe, kao i Trka zadovoljstva na 7km, polumaraton 21.1km i štafetna trka 3x7km.

Kompanija MaxBet danas je prisutna na više od 450 lokacija u Srbiji, Crnoj Gori, Republici Srpskoj i Severnoj Makedoniji i zapošljavaju više od 2500 ljudi, a od ove godine posluju u sklopu Flutter International-a, međunarodne divizije Flutter Entertaimenta, najvećeg globalnog operatera za sportsko klađenje i igre na sreću.

Foto: Nebojša Dimić

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, NIJEDNA ĆELIJA U ORGANIZMU NE MOŽE PRAVILNO DA FUKCIONIŠE BEZ DOVOLJNE KOLIČINE DHA, Gradski Magazin

NIJEDNA ĆELIJA U ORGANIZMU NE MOŽE PRAVILNO DA FUKCIONIŠE BEZ DOVOLJNE KOLIČINE DHA

Vid, nervni sistem, kardiovaskularni sistem, imunski sistem – doslovno svaka ćelija u našem organizmu zavisi …

, Promocija MotorLanda u Vespa Baru, Gradski Magazin

Promocija MotorLanda u Vespa Baru

AK Kompresor organizovala je promociju MotorLanda u Vespa Baru, novog prodajnog salona i servisa za …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin