, Omiljeni dečiji kutak u domu, Gradski Magazin

Omiljeni dečiji kutak u domu

Prostorija koja je u domu omiljena deci, ali vrlo često i odraslima, jeste dečija soba. U njoj mališani imaju potpunu slobodu i to je njihov omiljeni kutak za igranje i druženje. Kreativnih ideja za uređenje samo njihovog kutka je zaista mnogo, a vodeće mogu da bude ono što oni najviše vole – životinje, automobili, likovi iz crtanih filmova… To može biti i tematika uređenja, a detaljima poput tapeta sa izabranom tematikom, ramovima za fotografije ili posteljinom može se zaokružiti jedan dečiji ambijent.

, Omiljeni dečiji kutak u domu, Gradski MagazinSpavaću sobu je najbolje organizovati shodno potrebama, ali i prostoru kojim raspolažete. Idealan spoj je kombinacija ležaja GREGORY u sivom štofu i komode CHELSEA 3F praktičnog dizajna. Pored toga što se komoda može koristiti u svrhe skladištenja garderobe, može imati i ulogu noćnog ormarića, kako bi omiljene knjige i igračke bile na dohvat ruke baš pred spavanje, a možete postaviti i stonu lampu SANDRA kao dekorativni detalj. Posteljina ANA sa motivima dinosaurusa, kao i detalji u vidu figure slona i šolje sa ilustracijom lame dodatno će oplemeniti ceo ambijent.

Kada je reč o funkcionalnosti i uštedi prostora, najbolje rešenje predstavljaju komadi nameštaja koji imaju višestruku namenu i uklapaju se lako sa ostalim komadima. Jedan takav primer je dečija soba MAŠA, dostupna u varijantama roze i plave boje, zajedno sa belom. Funkcionalnost je prva karakteristika koja je opisuje, baš iz razloga što sadrži radni prostor, otvorene police za skladištenje, ali i zatvorene delove u vidu fioke i ormara. Dodavanjem šarenog tepiha PLAYdečije kompjuterske stolicevreće za sedenje i nekoliko manjih kutija za odlaganje igračaka, jedan veseli ambijent biće spreman za svakodnevne dečije aktivnosti.

Ukoliko za dečije carstvo imate više raspoloživog prostora, sobe kreirane po elementima su pravo rešenje. Dečija soba AVALON daje mogućnost za kombinovanje njenih elemenata baš u zavisnosti od kvadrature samog ambijenta koji se oprema, a pored lakog uklapanja dečiju sobu AVALON možete opremiti baš po ukusu mališana u dve date opcije, kombinacije dekor opak bele i roze ili ipak plave boje.

, Omiljeni dečiji kutak u domu, Gradski MagazinDizajneri enterijera Forma Ideale savetuju da u ambijentu uz krevet ORFELIN kombinujete komodu AVALON i noćni ormarić AVALON, a tabure TRAPEZ u roze štofu osvežiće ceo prostor. Pamučna posteljina JUNIOR LINE oduševiće sigurno sve devojčice, i takođe doprineti osveženju ambijenta. Prostranost ambijenta pored svoje namene ostaviće dovoljno prostora koliko za spavanje i učenje, toliko i za najzabavnije trenutke i druženje sa drugarima.

Verujemo da su vas sve ideje koje smo podelili sa vama inspirisale da kreirate pravo carstvo svojim mališanima. Svakako se trudite da bude detalja sa njihovim omiljenim likovima i interesovanjima, što će sigurno izmamiti ogroman osmeh na njihovim licima.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

Young Lions Srbija okuplja mlade kreativce – Podržavamo mlade, afirmišemo Srbiju

Srbija i ove godine traži nove mlade zvezde komunikacijske industrije – počinju prijave za takmičenje Young …

, Položena vremenska kapsula u temelje budućeg RIVA shopping centra u Velikoj Plani, Gradski Magazin

Položena vremenska kapsula u temelje budućeg RIVA shopping centra u Velikoj Plani

„Gradnjom RIVA shopping centra na više od 6.000 m2 i uključivanjem firmi iz Velike Plane …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin