Najnovije Vesti
Organizujte sami svoju zabavu uz odlične filmske poslastice, Gradski Magazin

Organizujte sami svoju zabavu uz odlične filmske poslastice

Organizujte sami svoju zabavu uz odlične filmske poslastice, Gradski Magazin
Filmski program koji garantuje puno zabave ulepšaće vam i ovu nedelju. Svaki od njih „krije” sadržaj koji odgovara vašim potrebama, od napetih kik-boks mečeva, preko dokumentaraca i misterioznih zapleta.
Neverovatan spektakl zvuka i svetla, kik-boks i MMA gala veče, u kom ćete videti najbolje rumunske borce, ali i borce iz mnogih drugih zemalja. Vrhunski događaj u kom će se heroji borilačkih veština iz Rumunije sresti sa nekim od najjačih protivnika možete pratiti od 21 čas u četvrtak na kanalu FightBox HD.
Narednog dana, na kanalu FilmBox Extra, u 21 čas emitovaće se film „Inspektor Benks: Posledice”. Uporni i tvrdoglavi inspektor Benks razotkriva zastrašujuće slučajeve ubistava uz pomoć mladih detektivki, Eni Kebot i Helen Morton. Policajac je ubijen tokom intervencije u slučaju porodičnog nasilja. Njegov partner savladava ubicu, Markusa Pejna, ali Pejn ostaje u komi. Kad mesto gnusnog zločina istraži inspektor Benks, shvata da je u domu serijskog silovatelja i ubice. Žrtve četiri tekuće istrage su sahranjene u podrumu, ali nedostaje peta, koja je možda još uvek živa. Benks će dati sve od sebe da je pronađe.
Prvog dana vikenda u 19 časova na kanalu DocuBox HD, biće emitovan dokumentarni film „Bokasa – poslednji afrički car”. Nemojte misliti da neko pokušava da rehabilituje toliko osporavanog i napadanog diktatora – nemoguće je poricati krv na Bokasinim rukama. Ali, nije napraviljen još jedan audio-vizuelni pamflet, već je cilj bio razotkrivanje mračne strane ovog diktatora i prikazivanje zapanjujuće ličnosti tiranina: ponekad darežljivog i humanog, često prekog i surovog, pravog apsurdnog i ćudljivog megalomanijaka.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

Gost ostavio bakšiš od čak 3.000 dolara, Gradski Magazin

Gost ostavio bakšiš od čak 3.000 dolara

Oduševio je velikodušnošću vlasnika i osoblje džez kluba i restorana u Klivlendu. Veče pre zatvaranja …

Najbolji prijatelj strastvenih kuvara – kuhinja „LIVIA“, Gradski Magazin

Najbolji prijatelj strastvenih kuvara – kuhinja „LIVIA“

Koji god obrok da pravimo za našu porodicu, važno nam je da je zdrav i …

Leave a Reply

Your email address will not be published.