Orjan, Orjan Nilsen i Marlo na Serbia Wonderlandu, Gradski Magazin

Orjan Nilsen i Marlo na Serbia Wonderlandu

Dva velika DJ imena koja dolaze iz jedne od najpoznatijih svetskih izdavačkih kuća “Armada Music”, Orjan Nilsen i Marlo, stižu 3. jula na ovogodišnji Serbia Wonderland Festival, koji će biti održan na Beogradskoj tvrđavi.

Obojica važe za najbolje DJ-eve iz država iz kojih dolaze, Norveške tj. Australije. Ovo im je prvi nastup u Srbiji dok je Marlo-u ovo prvi nastup u regionu.

“Posle prošlogodišnjeg festivala, publici smo obećali još jači line up. Uz već objavljenog Dannic-a, Orjan Nilsen i Marlo su pokazatelji da Serbia Wonderland Festival raste i razvija se sa svakim danom, i da nas ovog leta očekuje vrhunski provod na najatraktivnijoj lokaciji u našoj prestonici, Beogradskoj tvrđavi. Ovo nije kraj iznenađenjima! Već za sledeću nedelju publika može da očekuje objavu legendarnog imena svetske elektronske scene”, poručuju iz organizacije festivala.

Orjan, Orjan Nilsen i Marlo na Serbia Wonderlandu, Gradski Magazin

Orjan Nilsen, koji je svojim nastupima proteklih godina osvajao publiku širom planete, spreman je da “zapali” i publiku velikog Festivala Buducnosti! Novreški DJ i producent, svetsku pažnju zadobio je 2006. godine trakom “Red Woods”, prva koju je izdao pod etiketom Armada Music izdavačke kuće, a od 2012. usko sarađuje sa trens legendom Armin van Buuren-om, sa kojom je zajedno radio na melodiji za “Belter”. Nakon što “In My Opinion” postiže veliki uspeh, Orjan Nilsen se ne zaustavlja, već niže jednu za drugom “Endymion”, “Copperfield” i “Filthy Fandango”, koje su sve tri postale planetarno poznate.

Himna Boom Festivala ,koju potpisuje trens DJ zvezda Marlo, zauzela je sjajno mesto na Beatport-u, ali je izazvala potpunu ekstazu kada ju je Armin Van Buuren premijerno pustio pred više od deset hiljada svojih fanova na ovom festivalu. Marlo se može pohvaliti nastupima na brojnim velikim svetskim festivalima kakvi su A State of Trance, Privilege Ibiza, holandski Trance Energy, World DJ Festival Južne Koreje i londonski Ministry of Sound and Gallery, a publici u Beogradu predstaviće se zajedno sa Orjanom Nilsenom 3. jula, na velikom Serbia Wonderlandu Festivalu.

Orjan, Orjan Nilsen i Marlo na Serbia Wonderlandu, Gradski Magazin

Prelazak na Beogradsku Tvrđavu, objava postojećih kao i najava jednog od najvećih imena svetskog dj-inga, dosta govore o napretku Serbia Wonderland Festivala koji je za manje od dve godine postojanja postao prepoznatljiv celokupnom regionu, a ove godine se očekuje i dosta posetilaca iz cele Evrope.

Open Air 2015. održavaće se 3. i 4. jula, na terenima K.K. Partizana na Beogradskoj Tvrđavi, a u prodaji se mogu naći karte po ceni od 2.000 dinara, za oba dana festival. Paket karata za sva tri velika dogadjaja u sklopu Kalemegdan Summer Festivala, medju kojima su pored Serbia Wonderland-a , Happy Life, gde će nastupati legendarni Sharam i Tropical Inn, može se naći po ceni od 2.500 dinara, što je specijalna cena koju je Beogradska tvrdjava obezbedila samo za 1.000 najbržih. Karte su u prodaji na svim blagajnama Eventima, kao i u prostorijama Jungle Tribe-a (Gospodar Jevremova 49).

Više informacija o festivalu

O Gradski Magazin

Proveri takođe

ŠTA VAM JE POTREBNO ZA SAVRŠEN NOVOGODIŠNJI ODMOR? AQUAWORLD RESORT BUDAPEST!, Gradski Magazin

ŠTA VAM JE POTREBNO ZA SAVRŠEN NOVOGODIŠNJI ODMOR? AQUAWORLD RESORT BUDAPEST!

Da li ste do sada već uspeli da definišete šta je za vas savršen odmor? …

zdravko čolić, Zdravko Čolić gost na Merlinovom drugom koncertu u Štark areni! VIDEO, Gradski Magazin

Zdravko Čolić gost na Merlinovom drugom koncertu u Štark areni! VIDEO

Još jedan spektakl. Dino Merlin održao drugi uzastopni koncert u srpskoj prestonici, za koji se …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gradski Magazin