, Osećaj komfora u malim enterijerima, Gradski Magazin

Osećaj komfora u malim enterijerima

Uređenje malih prostorija može biti izazov, ali adekvatno planiranje je prilika za uživanje i buđenje kreativnog duha. Adekvatnim kombinovanjem  nameštaja i prostornih performansi svaki ambijent doma može postati idealno mesto za svakodnevno provođenje vremena u njemu. Može se eksperimentisati sa različitim strukturama i dimenzijama Forma Ideale nameštaja koji će obogatiti svaki mali prostor.

Pri opremanju dnevne sobe manjih kvadratura treba birati svetle boje i materijale. Savršenu opciju predstavlja i multifunkcionalni nameštaj koji može poslužiti za više namena. Odabir nameštaja u svetlim nijansama, poput bele, bež ili svetlo sive, umnogome doprinosi vizuelnom osećaju većeg prostora. Upravo zbog toga odabrali smo ugaonu garnituru LONG, u bež dezenu, koja osvežava prostor, a pri tome je i izuzetno funkcionalna jer poseduje mogućnost pretvaranja u ležaj obaranjem naslona, a poseduje i kutiju za odlaganje posteljine.

, Osećaj komfora u malim enterijerima, Gradski Magazin
Osećaj komfora u malim enterijerima 4

Neizostavan element dnevne sobe je i klub sto, a klub sto CORSICA u bogatoj teksturi dekora flastaf hrasta. Svojim svedenim dizajnerskim linijama i visoko podignutim nogarima pruža moderan i praktičan izbor za ovaj ambijent, unoseći toplinu i raskošnost prirodnih materijala.

Kao dodatno mesto za sedenje možete odabrati fotelju sa tabureom DOLLY u bež štofu, koja će svojim autentičnim dizajnom dati posebnu notu vašem prostoru. Odabir ove fotelje će doprineti izuzetnom osećaju komfora.

Rasvetom se dodatno oplemenjuje prostor, a odličan izbor za rasvetu je podna lampa SANDRA modernog i minimalističkog dizajna, u dekoru drveta. Uz ovaj odabir rasvete možete kombinovati dekorativnu korpu ATMOSPHERA od pruća.

Prostor možete obogatiti i dodatnom dekoracijom kao što je sveća ATMOSPHERAvaza za cveće ili neka od dekorativnih jastučnicaZavesa MOLY je uvek dobar izbor, jer obezbeđuje estetiku, a ne sprečava ulazak u prostor prirodnog izvora svetlosti. Za trenutke potpune relaksacije u večernjim satima ćebe ATMOSPHERA.

Kada birate trpezarijski sto za manje kvadrature, prvenstveno treba obratiti pažnju na funkcionalnost prostora, a zatim i na odabir pravih materijala kojima ćete dodatno otvoriti prostor. Trpezarijski sto HEAVEN predstavlja moderni enterijerski izraz i u ovom slučaju pravi izbor za estetski dopadljivo enterijersko i funkcionalno rešenje prostora. Minimalistički nogari u dekoru hrasta i staklena površina stola će značajno pomoći u vizuelnom otvaranju prostora.

Uz minimalističko rešenje trpezarijskog stola, važno je odabrati izbor atraktivne trpezarijske stolice u neutralnoj boji štofa, kao i natur dekoru nogara, koje doprinose komforu i funkcionalnosti.

, Osećaj komfora u malim enterijerima, Gradski Magazin
Osećaj komfora u malim enterijerima 5

Dizajneri enterijera Forma Ideale savetuju da prostor dodatno dekorišete i unesete osvežavajuće detalje kao što su čaše za šampanjac LAL ili okrugli podmetač za sto SECRET DE GOURMET TOP u bež boji.

Pri uređenju malih prostora veoma je bitno posvetiti vreme odabiru pravih boja jer su one te koje će vizuelno uticati na veličinu prostorije. Bež u kombinaciji sa drugim nijansama je idealna za manje kvadrature, jer će pružiti svežinu i lako se uklopiti u svaki enterijer od dnevne sobe i trpezarije do kuhinjskih elementa.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, Veštačka inteligencija je u modi, evo i zašto, Gradski Magazin

Veštačka inteligencija je u modi, evo i zašto

Tehnologija se razvija iz dana u dan i pravi je izazov ići u korak sa …

, Odabir idealnog trpezarijskog stola – estetika, dimenzije i funkcionalnost, Gradski Magazin

Odabir idealnog trpezarijskog stola – estetika, dimenzije i funkcionalnost

Kada razmišaljamo o odabiru dobrog trpezarijskog stola, postoji nekoliko faktora na koje bi trebalo da …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin