Najnovije Vesti
Osmomesečna obuka za dobar start karijere, Gradski Magazin

Osmomesečna obuka za dobar start karijere

Osmomesečna obuka za dobar start karijere, Gradski Magazin
Kompanija Nelt je po peti put zaredom raspisala konkurs „Dobar start“ koji studentima završnih godina i diplomcima nudi plaćenu osmomesečnu obuku za poziciju Key Account Manager u ovoj kompaniji. Do sada je nakon završenog programa, više od 90 odsto učesnika dobilo priliku za stalno zaposlenje u kompaniji i danas su deo Neltovog prodajnog tima.
Trening program pod sloganom „Pređi na sledeći nivo“ obuhvata rad na nekoliko pozicija u okviru sektora prodaje i sticanje znanja kroz rad sa mentorima, kao i kroz treninge i radionice. Kroz upoznavanje različitih nivoa organizacije polaznici uče o odgovornosti svake pojedinačne pozicije, dobijaju priliku da se lakše prilagode poziciji koja sledi i stiču širu sliku o ukupnom funkcionisanju prodaje u velikom poslovnom sistemu. Svaka faza programa podrazumeva procenu stručnih znanja polaznika.
„Dobar start je sjajan način da se započne karijera. Pored upoznavanja procesa prodaje kroz sve njene faze, najznačajniji mi je bio mentorski rad, kao i saveti kolega. Prezentacije koje smo imali na kraju svake faze su bile prava prilika da se sumira stečeno znanje“, ističe Milica Čorlija, Key Account Manager i polaznica generacije 2018/2019 programa Dobar start.
Mentori za buduću generaciju imaju jedinstvenu poruku – prijavite se i zakoračite hrabro u svet biznisa. Imate našu podršku!
“Sa pozicije mentora sam mogao iz prve ruke da posmatram kako se tokom programa formira atmosfera zajedništva među kolegama i kako upravo ona postaje najveća snaga tima i naravno, kompanije. Radujem se novom ciklusu obuke i dok pristižu prijave, svima koji žele da zakorače u svet korporativnog biznisa poručujem da imaju pozitivan stav i budu otvoreni za sticanje novih iskustava”, kaže Stanko Igrošanac, nacionalni menadžer prodaje za ključne kupce i jedan od mentora u programu.
Svi zainteresovani diplomci i studenti završnih godina osnovnih i master studija mogu da se prijave za učešće do 6. juna putem sajta Infostud ili slanjem radne biografije na adresu posao@nelt.com.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

SVETSKI DAN KNEDLI – TRADICIJA KOJA PREKO 2000 GODINA ČEKA SVOJ DAN, Gradski Magazin

SVETSKI DAN KNEDLI – TRADICIJA KOJA PREKO 2000 GODINA ČEKA SVOJ DAN

Nakon više od 2 hiljade godina, koliko ljudi u Evropi uživaju u knedlama, iz Srbije je pokrenuta inicijativa  da ovo tradicionalno …

Urbani stil kao imperativ današnjice, Gradski Magazin

Urbani stil kao imperativ današnjice

Ukoliko se pronalazite u kosmopolitskom načinu života, volite moderan enterijer u vašem domu i želite …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.