Osnažena žena, Osnažena žena-jača porodica u Blacu!, Gradski Magazin

Osnažena žena-jača porodica u Blacu!

Nakon kratke letnje pauze, u Kulturnom centru Blace biće održana prva u novom ciklusu edukativnih radionica kampanje “Osnažena žena-jače porodica” usmerene ka ženama koje žele raditi na ličnom razvoju, ali i na pokretanju ili jačanju vlastitog biznisa.  


Radionice, planirane za ponedeljak 11.septembar će zajednički realizovati Privredna komora Srbije, Udruženje „3,2,1-Srbija“ i Fondacija „Humana srca“.

Ovo je još jedan od vidova podrške ženama koju pružaju Opština Blace i načelnik Ivan Burgić. Vrhunski stručnjaci iz oblasti psihologije damama će predstaviti konkretne metode i ponuditi alate koji će im pomoći da se osnaže kao osobe, osveste vlastiti potencijal i iskoriste mogućnosti koje im se pružaju.

Bitan segment radionice je i obuka iz oblasti preduzetništva. Stručnjaci iz Privredne komore Srbije predstavit će informacije o tome kako da se žene ostvare kao preduzetnice, pokrenu vlastite biznise. To je posao koji ne moraju uraditi same. Državne institucije i nevladin sektor u tome im mogu i žele pomoći. To konkretno podrazumeva podsticaje koje, putem Privredne komore, obezbeđuje Republika Srbija za sve žene koje žele pokrenuti vlastiti posao i time postati finansijski nezavisne.

Osnažena žena, Osnažena žena-jača porodica u Blacu!, Gradski MagazinKampanja je proletos uspešno startovala u Čačku i Vrnjačkoj Banji. Veliki broj žena poneo je najlepša iskustva s radionica, uz pitanje, kada su planirane nove?

Osnazenazena.rs

O Dalibor

Proveri takođe

, Đurovićeva vizija se ostvaruje: Vrnjačka Banja očekuje rekordan broj gostiju!, Gradski Magazin

Đurovićeva vizija se ostvaruje: Vrnjačka Banja očekuje rekordan broj gostiju!

321 SRBIJA – Odlukom višečlanog stručnog žirija, prestižno godišnje priznanje Udruženja „3,2,1 Srbija“, projekta od …

, ODRŽAN TRADICIONALNI MAXBET FRUŠKOGORSKI MARATON, Gradski Magazin

ODRŽAN TRADICIONALNI MAXBET FRUŠKOGORSKI MARATON

Tradicija se nastavila i ovog aprila kad se na Fruškoj gori u okviru  MaxBet 47. …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin