Osnažena žena-jača porodica u Blacu!, Gradski Magazin

Osnažena žena-jača porodica u Blacu!

Nakon kratke letnje pauze, u Kulturnom centru Blace biće održana prva u novom ciklusu edukativnih radionica kampanje “Osnažena žena-jače porodica” usmerene ka ženama koje žele raditi na ličnom razvoju, ali i na pokretanju ili jačanju vlastitog biznisa.  


Radionice, planirane za ponedeljak 11.septembar će zajednički realizovati Privredna komora Srbije, Udruženje „3,2,1-Srbija“ i Fondacija „Humana srca“.

Ovo je još jedan od vidova podrške ženama koju pružaju Opština Blace i načelnik Ivan Burgić. Vrhunski stručnjaci iz oblasti psihologije damama će predstaviti konkretne metode i ponuditi alate koji će im pomoći da se osnaže kao osobe, osveste vlastiti potencijal i iskoriste mogućnosti koje im se pružaju.

Bitan segment radionice je i obuka iz oblasti preduzetništva. Stručnjaci iz Privredne komore Srbije predstavit će informacije o tome kako da se žene ostvare kao preduzetnice, pokrenu vlastite biznise. To je posao koji ne moraju uraditi same. Državne institucije i nevladin sektor u tome im mogu i žele pomoći. To konkretno podrazumeva podsticaje koje, putem Privredne komore, obezbeđuje Republika Srbija za sve žene koje žele pokrenuti vlastiti posao i time postati finansijski nezavisne.

Osnažena žena-jača porodica u Blacu!, Gradski MagazinKampanja je proletos uspešno startovala u Čačku i Vrnjačkoj Banji. Veliki broj žena poneo je najlepša iskustva s radionica, uz pitanje, kada su planirane nove?

Osnazenazena.rs

O Dalibor

Proveri takođe

duel, DUEL-OV DAN PORODICE , Gradski Magazin

DUEL-OV DAN PORODICE 

Porodični dan, organizovan u nedelju, 10.09.2023. od strane kompanije Beohemija, vlasnika brenda Duel, bio je  …

Održan Bentbaša Cliff Diving u Sarajevu!, Gradski Magazin

Održan Bentbaša Cliff Diving u Sarajevu!

5. avgusta u Sarajevu održano je deveto izdanje sportsko-turističkog događaja “Bentbaša Cliff Diving” koji je …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gradski Magazin