Osnovan košarkaški klub Dynamic, Gradski Magazin

Osnovan košarkaški klub Dynamic

Konferencija povodom pocetka rada Kosarksakog kluba Dynamic i kosarkaske akademije Miroslava Mute Nikolica.

Sa  ciljem  da okupi veliki broj košarkaša  različitih uzrasta  koji će  raditi u  najboljim uslovima sa kvalitetnim stručnjacima, vrhunski košarkaški trener Miroslav MutaNikolić, koji je trenirao najbolje domaće klubove i nacionalne selekcije i osvajao brojna evropska i svetska zlata, ostvario je saradnju sa  KK Dynamic iz Beograda.Poznati trener,je izjavio  da  će  u  košarkaškoj  Akademiji  primenjivati  svoje  bogato  iskustvo  kako  bi današnje mlade nade postale velike sportske ličnosti.

Osnovan košarkaški klub Dynamic, Gradski Magazin

U okviru Mini Basketa koji će voditi Rade Georgievski, predsednik “Mini Basket udruženja Srbije” i dugogodišnji profesionalni košarkaški trener, polaznici različitih uzrasta imaće priliku da uče od najboljjih i zavole košarku.Rade je naveo da je program u potpunosti prilagođen uzrastu dece i usmeren je kako na dečake tako i na devojčice. Sadrži tri kategorije igraonica–3- 6 god, učionica 6 -10 god i radionica10-14 god. Mini Basket liga Beograda biće deo manifestacija koje će se organizovati u ovom centru u okviru programa Udruženja Mini Basketa Srbije.
Osnovan košarkaški klub Dynamic, Gradski Magazin
Marijanović i Kešelj na terenu

Košarkaški klub Dynamic će u budućnosti organizovati svoj inovacioni centar (savetovanja-seminari-stažiranje-intruktaže), organizovaće takmičenja i manifestacije, osnovati sekciju 3 na 3, pripremiti programe međunarodnog karaktera i realizovati TV internet.

O Gradski Magazin

Proveri takođe

Osnažena žena-jača porodica u Blacu!, Gradski Magazin

Osnažena žena-jača porodica u Blacu!

Nakon kratke letnje pauze, u Kulturnom centru Blace biće održana prva u novom ciklusu edukativnih …

Održan Bentbaša Cliff Diving u Sarajevu!, Gradski Magazin

Održan Bentbaša Cliff Diving u Sarajevu!

5. avgusta u Sarajevu održano je deveto izdanje sportsko-turističkog događaja “Bentbaša Cliff Diving” koji je …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gradski Magazin